Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רוצה להיכנס לוויכוח (באמת שנמאס לי), רק אוסיף תגובה קצרה:

כל מי שנגד מריחואנה, הלוואי והילדים שלכם יצרכו רק אלכוהול חוקי. והרבה.

מדינה של אנשים טיפשים. :evil:

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
אם היית ראש ממשלה הייתי בורח מכאן ומהר.

:shock:

מדוע?

אינך מסכים איתי שהשפעות המריחואנה עדיפות על השפעות האלכוהול?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא זוכר את השנה המדויקת (אוכל לבדוק אבל אני מתעצל כרגע) אבל עד אותה שנה בארה"ב הרופאים חילקו מרשמים למריחואנה כתחליף לאלכוהול (שתיינים היו אלימים מאוד אבל מסוממים לא).

למעשה, מי שרוצה להימנע אפילו מהעשן של מריחואנה יכול פשוט לזרוק כמה עלים לתוך מים רותחים ו"לעשן" את האדים. ככה גם הסכנה המינימלית של העשן שפוגע בריאות נעלמת, ועדיין מתמסטלים.

חוץ מזה, להבדיל מסמים כגון אקסטזי, נייס גאי וכו' לא קיים שום תיעוד של בן אדם שמת כתוצאה מעישון מריחואנה. (סמים אחרים כן- לא להתבלבל!)

פורסם

הלוואי שזה יהיה המצב גם פה, הכל היה הרבה יותר פשוט.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
מדוע?

אינך מסכים איתי שהשפעות המריחואנה עדיפות על השפעות האלכוהול?

אז אני בוחר באקסודוס לרשות הממשלה ואתה מוזמן לברוח.

עוד לא ראיתי אדם תחת השפעת קנביס עוסק באלימות ולצערי התמודדתי עם לא מעט אנשים תחת השפעת אלכוהול שבחרו רק בדרך אלימה.

אתה לא נותן לעובדות לבלבל אותך או שפשוט אתה לא מודע אליהם

כבר חתמתי...

פורסם

אני מדבר על עצם העניין שילדים יתחילו להסתובב עם מריחואנה בכיס, ילד בן 14 בין אם מדובר באלכוהול או בסיגריות / מריחואנה לא יודעים מה זה גבול והדרך קצרה עד שתמצא את אותו הילד מכור.

כשמדובר באלכוהול עוד אפשר לעצור, כשזה מדובר במריחואנה מה יגרום לאותו ילד לא לנסות משהו קצת יותר חזק?

אתם לא מסתכלים על כל התמונה המלאה אלא רק על מה שאתם חושבים באותו הרגע, אני יודע שמריחואנה עדיפה על אלכוהול.

אבל תסתכלו על אלה שלא אחראים מספיק.

לי לא איכפת שתהיה ליגליזציה, איכפת לי ההשגחה על אותם ילדודס שלא יודעים מה זה, כשילד מתחיל להסתובב עם סמים קלים בכיס, יותר קשה למצוא את זה אצלו.

צריך פיקוח וחזק, אבל גם אז ילדים ימצאו דרך להבריח.

חוצמזה, יש הרבה אנשים שלא יודעים לקחת סטלה בצורה טובה, חבר טוב שלי מעשן מדי פעם ובכל פעם הוא בדיכאון, האקסית שלי נסתה בספרד, נכנסה למרקט וישבה ברצפה ובכתה.

לעומתם חברים טובים מהמגורים שלי באילת היו יושבים בים מעבירים אחד לשני ונקרעים מצחוק.

בקיצור - תסתכלו על התמונה המלאה. אין שווה כאן. זו הסיבה שאני נגד.

Opel Adam S 2017

פורסם
אני מדבר על עצם העניין שילדים יתחילו להסתובב עם מריחואנה בכיס, ילד בן 14 בין אם מדובר באלכוהול או בסיגריות / מריחואנה לא יודעים מה זה גבול והדרך קצרה עד שתמצא את אותו הילד מכור.

ומה מונע מהילד להסתובב עם וודקה בתיק?

אתה חושב שאלכוהול לא ממכר?

כשמדובר באלכוהול עוד אפשר לעצור, כשזה מדובר במריחואנה מה יגרום לאותו ילד לא לנסות משהו קצת יותר חזק?

סליחוי? למה אפשר לעצור אלכוהול?

הילד יתחיל מבירה, יעבור ליין ומשם יגלוש לוודקה וערק זול (מה שבאמת קורה בפועל).

הקשר בין מריחואנה לסמים קשים הוא רק השם "סם", אחוז ה"מנסים משהו חזק יותר" בסמים הוא אפסי עד לא קיים.

אף אחד לא מתחיל מג'וינט במטרה לעבור לקוק.

אתם לא מסתכלים על כל התמונה המלאה אלא רק על מה שאתם חושבים באותו הרגע, אני יודע שמריחואנה עדיפה על אלכוהול.

אבל תסתכלו על אלה שלא אחראים מספיק.

הם יהיו גם לא אחראים מספיק עם אלכוהול.

לי לא איכפת שתהיה ליגליזציה, איכפת לי ההשגחה על אותם ילדודס שלא יודעים מה זה, כשילד מתחיל להסתובב עם סמים קלים בכיס, יותר קשה למצוא את זה אצלו.

למה? כי זה קטן יותר מבקבוק?

נו באמת.

לחלופין בקבוק הרבה יותר קל להשיג.

גם כשגראס חוקי זה לא שמוכרים אותו בכל פיצוציה.

צריך פיקוח וחזק, אבל גם אז ילדים ימצאו דרך להבריח.

חוצמזה, יש הרבה אנשים שלא יודעים לקחת סטלה בצורה טובה, חבר טוב שלי מעשן מדי פעם ובכל פעם הוא בדיכאון, האקסית שלי נסתה בספרד, נכנסה למרקט וישבה ברצפה ובכתה.

לעומתם חברים טובים מהמגורים שלי באילת היו יושבים בים מעבירים אחד לשני ונקרעים מצחוק.

בקיצור - תסתכלו על התמונה המלאה. אין שווה כאן. זו הסיבה שאני נגד.

התמונה המלאה היא שגראס הוא הרעה במיעוטו, אני לא אומר שצריך לצייד כל ילד בג'וינט, אני רק אומר שאם הוא כבר מחזיק בקבוק אז עדיף שיחזיק קססה.

מי שלא מחזיק בקבוק כנראה גם לא יגע בגראס, ככה כולם מרוויחים.

תעביר, תעביר את התווים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בלי חוות דעת רפואית וידע מקצועי על הסיכויים להתמכרות, גמילה, נזקים נלווים קשה לחוות על זה דעה.

מצד אחד, זה לא מעודד שום אלימות, אבל אם זה ממכר אנשים יכולים לגנוב ולשדוד כדי לממן את זה.

מצד שני, זה לא שאלכוהול וסיגריות הם חלק מהצריכה היומית המומלצת ע"י משרד הבריאות ושניהם חוקיים לחלוטין.

דעתי, שכל עוד זה לא מוסדר בצורה כזו שהמדינה יכולה לעשות מזה בוכטות כסף זה ישאר מחוץ לחוק, אפשר לומר כמו שיפורי רכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה הבעיה להטיל על זה מס כמו על אלכוהול ולאפשר גידול מסודר?

גם גוזרים קופון וגם יוצרים מקומות עבודה.

אני שלא לדבר על פוטנציאל יצוא כמו ברוב התוצרת החקלאית שלנו.

הבעיה היא בחברות התרופות, משכחי כאבים יהפכו ללא רלוונטיים אם יוסר הטאבו מהמריחואנה ויש כאלה שיפסידו מזה הרבה מאוד כסף.

אחת הסברות המקובלות לאיסור הקנאביס בארה"ב היא העובדה שניתן להפיק מהצמח אחלה נייר וחברות הנייר בראשית המאה ה19 רצו למנוע זאת והעדיפו להשתמש בעצים.

הנה מאמר קטן שגוגל הרגע המצא לי בנושא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה שאלה שעלולים להפסיד מזה כסף מספיק חזקים כדי למנוע את זה, תוסיף על זה את דעת הציבור (אותו ציבור שמאמין שמהירות הורגת ושיפורי רכב זה ניסיון לרצח) בנושא סמים ונרקומנים ובכמה אתה מעריך את הסיכוי שבתקופת החיים שלך זה יוסדר? :|

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם אתה אכלת את הלוקשים של הרשות למלחמה בסמים? זה בסדר, אנחנו בולעים גם את אלה של הרשות למלחמה בתאונות דרכים.

להדרדר מעישון גראס זה הספין הכי מוצלח שלהם. כולם "יודעים" שזה המצב. מה שנכון הוא שכנראה מרבית מהמכורים לסמים הכבדים התחילו מגראס. להשליך מכאן שעישון גראס גורם להתדרדרות זה עיוות סטטיסטיקה נפוץ. מה שגורם להתדרדרות, וזה בכל תחום בעל פוטנציאל נזק - הוא אופי, מצב נפשי והשפעה חברתית.

רוב האלכוהוליסטים התחילו מבירה. רוב עברייני התנועה וגורמי מוות בתאונות נהגו על רכב. מרבית ההריונות הלא רצויים התחילו מסקס.

המלחמה בגראס היא בדיוק כמו המלחמה בעבירות מהירות - הסטת תשומת הלב הציבורית מהעניין האמיתי, והתרכזות בתחום הכי קל לאכיפה ע"מ לגרוף רווחים פופוליסטים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
מרבית ההריונות הלא רצויים התחילו מסקס.

ספין אוף של הדיון - ושאר ההריונות הלא רצויים ממה התחילו? :lol:

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...