Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי (נכה, קטוע רגל ימין) צריך לקנות רכב. אחרי הרבה בדיקות, הגענו למסקנה שהוא צריך ג'יפון.

אחרי סינון נותרו לנו 2 אופציות:

Subaru XV Premium: היום עשינו נסיעת מבחן וסה"כ אהבנו מאוד.

לי הפריע כמות הפלסטיק הזול בתוך הרכב והעיצוב של שנות ה90

Renault Captur Collection: במשפחה אנחנו מאוד אוהבים את הנוחות של הצרפתיות והיו לנו 4 רנו, 2 סיטרואן ופיג'ו אחת במהלך 20 שנים האחרונות. הרכב נראה מבטיח אבל אין עדיין אפשרות לנסיעת מבחן

הרכב יסע יחסית מעט, בעיר או נסיעות בית שמש-ירושלים לעיתים רחוקות מאוד.

רוב הזמן יהיה רק נהג ברכב, אולי מידי פעם עד 4 נוסעים, מצב מאוד נדיר ש-5.

הסובארו יותר מרווחת וחזקה, הרנו יותר מאובזרת ואמורה להיות נוחה (רק על סמך רנו אחרות, אין עדיין אפשרות לנסיעת מבחן) וההפרש ביניהן הוא כ-20 אלף שקל בשבילנו.

השאלות שלי:

1. מישהו מכיר את הסובארו יותר מנסיעת מבחן? עלויות אחזקה, טיפולים וכו'

2. יש טעם לחכות לרנו בכלל?

תודה ויום טוב!

(מצטער על החפירה)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

הי, לא מכיר את המכוניות.

לגבי הרנו שהיא בגדר נעלם קרא מבחני דרכים אך אל תסתמך רק עליהם. נסיעת מבחן חובה.

לגבי פלסטיקים זולים בסובארו, אני מבין אך לא בטוח שזה שיקול מכריע.

אם העדפת הג'יפון נובעת מעניין גובה המושב, או שיקול אחר אולי יש מקום גם למועמדות נוספות.

אולי כדאי לקחת כשיקול די חשוב זמינות של מוסך איכותי באזור בית שמש למותג שתבחר.

פורסם

לדעתי, ה-XV מתאים יותר לאדם נכה. גובה המושבים ומפתח הדלתות הוא אידיאלי לכניסה ויציאה (וסובארו מתכננת במיוחד את הרכבים שלה כך), שדה הראיה טוב משמעותית ב-XV (נוחה יותר לתמרות עירוני) היא די נוחה ואל תסמוך על הנוחות של רנו במיוחד שכן בכל מבחן כתבו שהקליאו החדשה למשל לא ממש נוחה אז כמובן נסיעת מבחן מתבקשת.

כן, ה-XV בהחלט לא הכי מודרנית בתא הנוסעים, בטח לעומת תא הנוסעים המעוצב של הקפצ'ור.

ישנן התאמות/התקנות נדרשות עבור אביך?

פורסם
הי, לא מכיר את המכוניות.

לגבי הרנו שהיא בגדר נעלם קרא מבחני דרכים אך אל תסתמך רק עליהם. נסיעת מבחן חובה.

לגבי פלסטיקים זולים בסובארו, אני מבין אך לא בטוח שזה שיקול מכריע.

אם העדפת הג'יפון נובעת מעניין גובה המושב, או שיקול אחר אולי יש מקום גם למועמדות נוספות.

אולי כדאי לקחת כשיקול די חשוב זמינות של מוסך איכותי באזור בית שמש למותג שתבחר.

הבעיה העיקרית של הרנו זאת באמת העובדה שאין לה עדיין רכב הדגמה או לקוחות שהספיקו לנסוע עליה באמת.

מבחינת זמינות המוסכים, המצב פה פח בכל מקרה

סובארו XV נשאר אחרי שצמצמנו מס' מתחרים:

מאזדה CX5 - מתפן הדלת גבוה מידי ויש מדרגה פנימה לרצפת הרכב

קיה ספורטאג' - גדול מידי

יונדאי ix35 - רכב מאוד נחמד, הפסיד בנסיעת מבחן ראש בראש בשישי האחרון

איזה עוד אופציות יש לי?

לדעתי, ה-XV מתאים יותר לאדם נכה. גובה המושבים ומפתח הדלתות הוא אידיאלי לכניסה ויציאה (וסובארו מתכננת במיוחד את הרכבים שלה כך), שדה הראיה טוב משמעותית ב-XV (נוחה יותר לתמרות עירוני) היא די נוחה ואל תסמוך על הנוחות של רנו במיוחד שכן בכל מבחן כתבו שהקליאו החדשה למשל לא ממש נוחה אז כמובן נסיעת מבחן מתבקשת.

כן, ה-XV בהחלט לא הכי מודרנית בתא הנוסעים, בטח לעומת תא הנוסעים המעוצב של הקפצ'ור.

ישנן התאמות/התקנות נדרשות עבור אביך?

לגבי ההתאמות: צריך להוסיף דוושת גז נוספת או שליטה ידנית.

נקודה טובה לגבי הקליאו! שיגיע כבר הרכב מבחן!!

יצא לך להכיר את הXV? אני מכיר רק אדם אחד שקנה אותו ובפורום כמעט ולא דובר עליו

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
במשפחה אנחנו מאוד אוהבים את הנוחות של הצרפתיות והיו לנו 4 רנו, 2 סיטרואן ופיג'ו אחת במהלך 20 שנים האחרונות.

לא מכיר את הקפטצ'ור. אבל קח בחשבון שהקליאו החדשה לא מרגישה כמו שרכב צרפתי בד"כ מרגיש. כלומר לא מדובר במתלים שסופגים טוב ונעים במיוחד. יותר נוקשה. יותר "גרמני"

פורסם

נהגתי בקליאו, היא אכן יותר נוקשה אבל עדיין ברמה סבירה או שאיבדתי סטנדרטים

Renault Clio RS EDC 200

פורסם
אבא שלי (נכה, קטוע רגל ימין) צריך לקנות רכב. אחרי הרבה בדיקות, הגענו למסקנה שהוא צריך ג'יפון.

אחרי סינון נותרו לנו 2 אופציות:

Subaru XV Premium: היום עשינו נסיעת מבחן וסה"כ אהבנו מאוד.

לי הפריע כמות הפלסטיק הזול בתוך הרכב והעיצוב של שנות ה90

Renault Captur Collection: במשפחה אנחנו מאוד אוהבים את הנוחות של הצרפתיות והיו לנו 4 רנו, 2 סיטרואן ופיג'ו אחת במהלך 20 שנים האחרונות. הרכב נראה מבטיח אבל אין עדיין אפשרות לנסיעת מבחן

הרכב יסע יחסית מעט, בעיר או נסיעות בית שמש-ירושלים לעיתים רחוקות מאוד.

רוב הזמן יהיה רק נהג ברכב, אולי מידי פעם עד 4 נוסעים, מצב מאוד נדיר ש-5.

הסובארו יותר מרווחת וחזקה, הרנו יותר מאובזרת ואמורה להיות נוחה (רק על סמך רנו אחרות, אין עדיין אפשרות לנסיעת מבחן) וההפרש ביניהן הוא כ-20 אלף שקל בשבילנו.

השאלות שלי:

1. מישהו מכיר את הסובארו יותר מנסיעת מבחן? עלויות אחזקה, טיפולים וכו'

2. יש טעם לחכות לרנו בכלל?

תודה ויום טוב!

(מצטער על החפירה)

היי

אני אשמח לענות על כל השאלות שיש לך לגבי ה-XV

שלח לי את השם ואת מספר הטלפון של בהודעה פרטית ואוודא שהנציג שעשה איתך את נסיעת המבחן

יחזור אליך ויענה לך על הכל

תודה

אייל מסובארו

פורסם
היי

אני אשמח לענות על כל השאלות שיש לך לגבי ה-XV

שלח לי את השם ואת מספר הטלפון של בהודעה פרטית ואוודא שהנציג שעשה איתך את נסיעת המבחן

יחזור אליך ויענה לך על הכל

תודה

אייל מסובארו

הנציג סיפק לי את כל המידע (אלירז מהסניף בת"א) ואין לי יותר שאלות שנציג יכול לענות עליהם.

אני יותר מחפש מידע מאנשים שחווים את הרכב ביומיום

תודה בכל אופן!

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

אם מדובר ברכב שנרכש דרך זכויות של ביטוח לאומי הקפצ'ור לא בא בחשבון בגלל נפח המנוע שלו שקטן מ-1300 סמ"ק ויגרום בפגיעה גדולה בקצבה המשתלמת לצורך אחזקת הרכב.

אני הייתי בודק גם את המאזדה CX5 ואת הסקודה יטי 1.4

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם מדובר ברכב שנרכש דרך זכויות של ביטוח לאומי הקפצ'ור לא בא בחשבון בגלל נפח המנוע שלו שקטן מ-1300 סמ"ק ויגרום בפגיעה גדולה בקצבה המשתלמת לצורך אחזקת הרכב.

אני הייתי בודק גם את המאזדה CX5 ואת הסקודה יטי 1.4

חיובי, סגרת את הפינה! תודה

CX5 לא נוח לאבא שלי בגלל המדרגה הגבוה בין רצפת הרכב למפתן בדלת

היטי אופציה, הית מעדיף אותו על פני XV?

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

הקוגה כבר מותחת את התקציב ממש.

סובארו XV בכתום נבחרה!

תודה לכולם

Renault Clio RS EDC 200

• תוכן חדש...