Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקסוס 4, עכשיו ב$199

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא אם שווה להוציא עליו 1000 שקל עכשיו (יביאו לי אותו במזוודה) או שברגע שיצא הנקסוס החדש הערך שלו ייפול יותר ואפשר יהיה לקנות אותו בזול יותר.

ד"א, מישהו יודע באיזה טווח מחירים מוכרים את ה16 ג'יגה משומש היום?

קקטוסולר ידנית

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה זה "שווה" ? אתה בונה על הנקסוס בתור חסכון לפנסיה?

אם אתה צריך סמארטפון שהביצועים שלו נמנים על השורה השנייה כרגע (קרוב מאוד למובילים) במחיר שהוא פחות מחצי, אז שווה מאוד.

אם אתה צריך טלפון שמבקש הח' סוללה תכופה עקב שימוש כבד - לא שווה.

אם אתה מסתפק בטלפון דור 2 לשיחות וסמס שכמותו ניתן להשיג ב-50 ש"ח - לא שווה.

באופן עקרוני, כל מוצר אלק' שיצא מהחנות שווה הרבה פחות מאשר חדש, למרות שב"יד 2" אנשים מבקשים על משומש יותר מאשר חדש...

פורסם

לא משנה מה המחירים של דברים כאלה בארץ תמיד יהיו הזויים -

הרי כחדשים הם יקרים בהרבה - למה שיהיה שינוי בשוק היד השניה?

** כמה טוב שהנקסוס החדש והזול שלי בדרכו אלי (מסתבר שיש לי תזמון טוב בקניות)

פורסם

הם לא תמיד יקרים יותר. HTC/גלאקסי עולים בארץ רק מעט יותר מאשר ארה"ב, לדוגמא. הנקסוס מתומחר מאוד אגרסיבית בארה"ב, במיוחד עכשיו. לארץ התמחור הזה לא מחלחל.

פורסם
לא משנה מה המחירים של דברים כאלה בארץ תמיד יהיו הזויים -

הרי כחדשים הם יקרים בהרבה - למה שיהיה שינוי בשוק היד השניה?

** כמה טוב שהנקסוס החדש והזול שלי בדרכו אלי (מסתבר שיש לי תזמון טוב בקניות)

דווקא התמחור של הנקסוס בארץ בחנויות היה אחד הזולים. לא היה משתלם לקנות מה- Play Store.

המחירים החדשים פשוט עוד לא חילחלו.

אבל חלק גדול מהמוכרים ביד-2 הזויים לחלוטין, מבקשים מחיר של חדש (לפי התמחור הישן!) עבור מכשיר בן שנה.

פורסם

קחו בחשבון שהנקסוס 8 גיגה כבר לא במלאי ויש מצב שעד שיכריזו על הנקסוס 5 אז גם הדגם 16 גיגה כבר לא יהיה במלאי, אז מי שבונה על ירידת מחיר ברגע שיצא הנקסוס 5 שיצפה לזה שעד אז כבר לא ישאר נקסוס 4 לקנות, ודבר שני לדעתי אין שום סיכוי שגוגל תחתוך עוד יותר את המחיר. היא כבר חתכה מעל ומעבר

פורסם

שאלה, מישהו שחוזר מארהב עם המכשיר הזה, צריך להצהיר עליו?

בהנחה שזה הטובין היחיד שהוא הביא, זה מוגדר בתחום שמותר להכניס לארץ בלי להצהיר נכון?

או בגלל שזה סלולרי צריך להצהיר גם אם הוא עלה דולר?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לפי המדריך http://taxes.gov.il/customs/PersonalImport/Documents/CustomsReturningPassanger.pdf אין צורך, ובפרט מאז הרפורמה ביבוא מכשירים שאיננה מחייבת אישור משרד התקשורת לכל מכשיר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה, עזר מאוד :-)

ועם קשר חלקי בלבד

הוצג ה note3 נראה כמו S4 רק קצת יותר גדול

האמת עושה חשק (ואני עם איפונים עד היום)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הבעיה שכבר לא נמכר מכשיר כזה. הנקסוס 8GB ב200$ ובכל מקרה מחירו יעלה על 200$ כולל מיסים ומשלוח בארה"ב. לכן, לפי מה שאני הבנתי מהמדריך צריך להצהיר עליו. כי מחירו הוא מעל 200$ המותרים פר נכנס.

פורסם
אני מחכה לנקסוס 6, אמור לצאת בשנת 2015, למרות שזו תהיה גרסה שמדגימה לנקודת קיצון את המונח "מריחת המותג"...

אף אחד לא מבין את הבדיחות שלי... :-(

2200 בבאג כולל מגן שווה, או שללכת לחנות מדרכה?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
פוסט מטופש. אלך לחנות סלולר וארכוש שם.

אם אתה רוצה לקנות בארץ יש לך באייבורי באילת ב 1800 ש"ח עם מטען מקורי. (שים לב שלא כולם נותנים מטען מקורי)

אם אתה מחליט ללכת על חנות מדרכה אל תתפשר על אחריות יבואן. אכלתי אותה ממש לא מזמן בגלל טעות כזו.

מגן טוב אתה יכול לקנות ב 30-40 ש"ח באיביי. אל תייחס לזה חשיבות מבחינת המחיר

• תוכן חדש...