Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר עד 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לקנות אוטו קטן חסכוני וידני בשבילי, ישמש בעיקר לנסיעה ללימודים מירושלים לת"א

מה שחשוב לי במיוחד זה שיהיה חסכוני, אבל יחד עם זאת שיהיה לו מראה טוב (קצת פוזה אפשר לומר).

בגלל שזה אוטו ראשון שאני קונה, אני מעדיף לא לקנות חד מהסוכנות אלא יד 1 עם ק"מ נמוך, רצוי מתחת ל50 אלף.

עוד דגשים זה שיהיה ידני ואמין יחסית (3 שנים נסעתי על סיטרואן קסנטיה ישנה והסתדרתי איתה מבחינת טיפולים לא רע בכלל).

הכיוון שלי הוא איביזה 1.2 או 1.4, לא יודע מה באמת עדיף, הבנתי שמבחינת דלק ה1.2 עדיפה מן הסתם, אבל לא מצאתי באינטרנט השוואה אמיתית בין ה1.2 ל1.4, אז אשמח לשמוע אתה דעות שלכם.

עוד כיוון זה פולו 1.4, לא יודע מה הרמות איבזור שלהן וכו' לא התעמקתי בזה ממש, אבל מה אתם חושבים?

כמובן אם יש לכם עוד רעיונות אתם מוזמנים להציע.

תודה רבה מראש!

פורסם
עם תקציב כמו שלך אתה צריך פחות מ 100K אפילו בשביל חדשה. אני ממליץ לך לבדוק את הקליאו 0.9 החדשה. גם חסכונית, גם חדשה וגם מאובזרת.

מצטרף להמלצה, נהגתי ב1.2 טורבו אוטומטית אבל היא הרבה יותר מוצלחת מהאיביזה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
מצטרף להמלצה, נהגתי ב1.2 טורבו אוטומטית אבל היא הרבה יותר מוצלחת מהאיביזה

וואו, באמת קראתי עכשיו על הקליאו וממש אהבתי אותה.

אבל במה היא יותר טובה מהאיביזה? הגרסא עם המנוע 0.9 באמת טובה? כי זה נראה מנוע ממש פיצפון

פורסם

מההתרשמות שלי , לרכב לא חסר כוח. עלה עליות של חניונים ( לקחתי בנסיעת מבחן בכוונה ) בלי שום מצמוץ. בסופו של דבר גם הזמנתי אחת. קבע נסיעת מבחן.

פורסם
וואו, באמת קראתי עכשיו על הקליאו וממש אהבתי אותה.

אבל במה היא יותר טובה מהאיביזה? הגרסא עם המנוע 0.9 באמת טובה? כי זה נראה מנוע ממש פיצפון

לא יודע איך להסביר בדיוק. היא פשוט לא התאימה לי בניגוד לקליאו שממש אהבתי

חבר קנה איביזה 1400 חדשה (היה בשנת 2010). נהגתי עליה, הייתי בה כנסוע ופשוט היא הרגישה פלסטיקית מידי (אני לא מדבר על הביצועים כי השילוב ההוא כבר לא רלוונטי)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
לא יודע איך להסביר בדיוק. היא פשוט לא התאימה לי בניגוד לקליאו שממש אהבתי

חבר קנה איביזה 1400 חדשה (היה בשנת 2010). נהגתי עליה, הייתי בה כנסוע ופשוט היא הרגישה פלסטיקית מידי (אני לא מדבר על הביצועים כי השילוב ההוא כבר לא רלוונטי)

אז אני חושב שההתלבטות העיקרית שלי עכשיו היא בין הקליאו 0.9 הכי מאובזרת, לבין איביזה 13\12 1.2 - 3 דלתות ספורט.

יש הבדל בין האיביזה 2013 ל2012? :roll:

אני קונה בסוף רכב רק בתחילת דצמבר, אז חשבתי לעשות נסיעת מבחן בקליאו ונסיעת מבחן באיביזה, אבל איביזה 13' מהסוכנות אני לא אוכל לקנות, רק משומשת.

מה אומרים?

פורסם
אז אני חושב שההתלבטות העיקרית שלי עכשיו היא בין הקליאו 0.9 הכי מאובזרת, לבין איביזה 13\12 1.2 - 3 דלתות ספורט.

יש הבדל בין האיביזה 2013 ל2012? :roll:

אני קונה בסוף רכב רק בתחילת דצמבר, אז חשבתי לעשות נסיעת מבחן בקליאו ונסיעת מבחן באיביזה, אבל איביזה 13' מהסוכנות אני לא אוכל לקנות, רק משומשת.

מה אומרים?

אתה מתכוון לרכוש רכב רק עוד 3-4 חודשים, אני מציע שתמתין עד שיהיו יותר חוות דעת מחברי הפורום על הקליאו החדשה (שהיא לדעתי עדיפה הרבה יותר - גם מבחינת אבור, בטיחות וחסכון על הסיאט איביזה).

.We apologise for the inconvenience

פורסם
אתה מתכוון לרכוש רכב רק עוד 3-4 חודשים, אני מציע שתמתין עד שיהיו יותר חוות דעת מחברי הפורום על הקליאו החדשה (שהיא לדעתי עדיפה הרבה יותר - גם מבחינת אבור, בטיחות וחסכון על הסיאט איביזה).

אוקיי, כך אעשה :)

ולפי מה שבדקתי דווקא האיביזה 1.2 קצת יותר חסכונית מהקליאו, אבל כן ברמת האיבזור הקליאו באמת לא רואה את האיביזה.

• תוכן חדש...