Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני חייב את עזרתכם!

רכשתי במאי האחרון גולף פלוס 1400 TSI מודל 2008.

מאז יש לי בעיה בהנעה בבוקר. הרכב רועד בצורה יוצאת דופן ולפעמים משמיע קול מוזר בשניות הראשונות לאחר ההתנעה.

חשוב לציין כי הרעידות מפסיקות מייד עם התחממות הרכב וירידת הטורים.

בדקו לי את הרכב מספר פעמים במוסך מורשה ובמוסכי הסדר של קרסו ולא מצאו בעיה.

האם מישהו נתקל בעבר ומכיר את הבעיה.

תודה

פורסם

מוסך הסדר של קרסו? זה גולף או רנו?

פני למוסך רון, המון חוות דעת מעולות על השרות ורמת הידע ברכבי WV

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כן יש תופעה נוספת של רעש מוזר בהתנעה כאילו משהו נתפס אבל בבדיקה מצאו את הסטרטר תקין.

רכשתי מקרסו את הרכב עשו עליו טרייד.

פורסם
כן יש תופעה נוספת של רעש מוזר בהתנעה כאילו משהו נתפס אבל בבדיקה מצאו את הסטרטר תקין.

רכשתי מקרסו את הרכב עשו עליו טרייד.

אין לך מה לחפש במוסכים של קרסו עם רכב שלא שלהם, אלא אם כן יש לך אחריות מהטרייד שלהם. ידוע הרי שמכוניות רנו לא רואות מוסך ולכן המכונאים שלהם חסרי ניסיון מינימלי אז אתה עוד רוצה שידעו לטפל במכוניות שלא שלהם?! :-)

גש לרון, סביר להניח שתצא ממנו עם תשובות ופתרון לבעיה

פורסם

ישנה בעיה ידועה במותחן של שרשרת התיזמון במנוע TSI שעלולה להשבית את המנוע. גש למוסך צ'מפיון מוטורס הקרוב למקום מגוריך כדי שיבדקו אם המנוע שלך נמצא בקבוצה הבעייתית. החלפת המותחן לא אמורה לעלות לך דבר.

• תוכן חדש...