Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנטיס , אימפרזה או קורולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלושת המכוניות האלה באותה הרמה מה שלטויוטה יש יותר יציבה על הכביש

סה"כ אותה רמה הייתי ממליץ על הטויוטה לי יש לנטיס 2000

(ואם תחפש טוב תוכל למצוא מכונית למכירה פרטית שמורה והכל רק לא צריך למהר כלכך)!!!

אולי תסביר לי באמת מה זה "יציבה" על הכביש?

כשאנשים (שלא מבינים מהחיים שלהם) אומרים שהמכונית "יושבת טוב על הכביש"...

במה זה נמדד?

:?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה עדיף , מדובר על 99 שלושתם

אני יודע שזאת שאלה מאוד כללית , אבל מה הייתם מעדיפים?

מה היינו מעדיפים, מאילו בחינות?

הייתי בוחר בסובארו אימפרזה - כדי שיהיה לי יותר קל לדמיין שאני בעל טורבו STI :roll:

הייתי בוחר במזדה 323 - בגלל שאני אוהב את האוטו הזה באופן אישי, הוא מאוד יפה לטעמי והיא גם מאיצה דיי טוב.... ואני חושב שאם תחפש מספיק טוב תוכל למצוא אחת במצב טוב+.

טויוטה קורולה? לא..נשאיר אותן למשטרה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
יפניות -

מה הקשר ? אם אתה מתכוון שהן לא נוחות, בעלות אבזור דל, תא נוסעים ספרטני כו' - נא פרט להבא.

שכירות - הוא קונה את הרכב לא כדי להשכיר אותו.

אני לא יודע מה אתך ידידי, אך ישנם גם אנשים המעדיפים את השקט הנפשי שבתא נוסעים ספרטני עם אבזור דל שמחזיק מעמד זמן לא מבוטל על פני רכב שרוצה להיות שונה מאלה עם כל מיני צעצועים מסביב - אך הפלסטיקה שבו נושרת אחרי זמן מה, ההגה מתפורר (סתם דוגמא אחת מיני-רבות) וגם האמינות המכאנית לא מרקיעה שחקים.

*עריכה*

איך יכולתי לשכוח?

לשלושתן אין שלדה מ-ט-ו-ר-פ-ת!

:shock2:

כסיל שכמוני....

פורסם
אני לא יודע מה אתך ידידי, אך ישנם גם אנשים המעדיפים את השקט הנפשי שבתא נוסעים ספרטני עם אבזור דל שמחזיק מעמד זמן לא מבוטל על פני רכב שרוצה להיות שונה מאלה עם כל מיני צעצועים מסביב - אך הפלסטיקה שבו נושרת אחרי זמן מה, ההגה מתפורר (סתם דוגמא אחת מיני-רבות) וגם האמינות המכאנית לא מרקיעה שחקים.

*עריכה*

איך יכולתי לשכוח?

לשלושתן אין שלדה מ-ט-ו-ר-פ-ת!

:shock2:

כסיל שכמוני....

נכון מאוד.

יש גם אנשים שבחייהם לא זזו מהמיסיונרית...

פורסם

הייתי בוחר במזדה 323 - בגלל שאני אוהב את האוטו הזה באופן אישי, הוא מאוד יפה לטעמי והיא גם מאיצה דיי טוב.... ואני חושב שאם תחפש מספיק טוב תוכל למצוא אחת במצב טוב+.

טויוטה קורולה? לא..נשאיר אותן למשטרה.

יוסי.

לא התבלבלת?...למשטרה בד"כ יש לאנטיסים, ולא קורולות.

ובקשר למה עדיף....

אני הייתי הולך על הקורולה, אני אישית לא אוהב את הלאנטיס והאימפרזה!

יונתן

פורסם

מישהו פה מוכן להסביר מה ההבדל בין המכוניות האלה?

נכון שלאימפרזה יש מנוע בוקסר אבל זה עדיין לא הופך אותה לפורש.

dirty old man

need love too

פורסם

הייתי הולך עם הטויוטה בלי לחשוב פעמיים.

***עריכה ****

תשובות כאלו לא מעייניות אף אחד.

אם אתה לא יודע להסבר או לנמק את הסיבה - עדיף שתכתוב תושובות כאלו לעצמך בהודעה פרטית, ולא בפורום.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

יותר מרווחת מהקורולה,יותר "אירופאית" מהמזדה,יותר אמינה משתיהן,יותר זולה לאחזקה ובגין ביטוח משתיהן,תמורה מעולה לכסף...ניסאן אלמרה!!!

לא מעט אנשים לא שמים לב לאלטרנטיבה המצויינת הזו,במיוחד בדגמי 99 כפי שהנך מחפש.

גם קל יותר למצוא אקזמפלר שמור.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

עידן כתב:

אני לא יודע מה אתך ידידי
אז זה מה שקורה איתי:

כשמישהו בפורום כותב על אוטו "יפני" בתור המלצה, ומוריד את הרמה של הפורום, לי, בתור אחד מהמנהלים זה מפריע, ולכן הערתי את הערתי.

כשממליצים בפורום על רכב תשובה כמו "יפני ואמין" היא תת רמה.

אם אתם לא יודעים לפרט - אל תכתבו בכלל.

כשמישהו אחר כותב:

רכב שרוצה להיות שונה מאלה עם כל מיני צעצועים מסביב - אך הפלסטיקה שבו נושרת אחרי זמן מה, ההגה מתפורר (סתם דוגמא אחת מיני-רבות) וגם האמינות המכאנית לא מרקיעה שחקים.
מבלי לפרט על איזה "צעצועים", או באיזה רכב מדובר, שהאמינות המיכנית בו לא מרקיעה שחקים - קצת קשה לי להתייחס אליו ברצינות.

ולפותח השרשור, בתקציב של אמפרזה או לאנטיס משנת 99 (אני לא ממש שולט במחירון) אפשר לדעתי לרצות מהרכב שיהיה קצת יותר מאשר הדרישות של אותם

אנשים המעדיפים את השקט הנפשי שבתא נוסעים ספרטני עם אבזור דל שמחזיק מעמד זמן לא מבוטל

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
עידן כתב:

אז זה מה שקורה איתי:

כשמישהו בפורום כותב על אוטו "יפני" בתור המלצה, ומוריד את הרמה של הפורום, לי, בתור אחד מהמנהלים זה מפריע, ולכן הערתי את הערתי.

כשממליצים בפורום על רכב תשובה כמו "יפני ואמין" היא תת רמה.

אם אתם לא יודעים לפרט - אל תכתבו בכלל.

אין לי שום בעיה עם המונופול הצרפתי שבפורום, באמת ובתמים.

חרה לי שבגלל האסוציאציה של המילה "יפנית" דאגת לציין רק את הדברים השלילים.

למה להיות רק חד-צדדים?

אני בטוח שאם אני אציין את רק את המגרעות של הצרפתיות (ויש, יש...), כל הפורום יקום עלי בנהמה, נכון?

פורסם
לא התבלבלת?...למשטרה בד"כ יש לאנטיסים, ולא קורולות.

ובקשר למה עדיף....

אני הייתי הולך על הקורולה, אני אישית לא אוהב את הלאנטיס והאימפרזה!

יונתן

אכן, יש המון מזדות וקורולות למשטרת ישראל... אבל עדיין הייתי מעדיף את המזדה על פני הקורולה.

אבל חבל סתם לטחון מים, בכל מקרה הייתי בוחר באימפרזה :wink:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
מה עדיף , מדובר על 99 שלושתם

אני יודע שזאת שאלה מאוד כללית , אבל מה הייתם מעדיפים?

תלוי בהעדפה האישית שלך.

בוא נחתום אם השירשור (שבעקבות חלק מהתגובות האחרונות הפך דבילי במקצת) בנימה קצת יותר ברורה ואופטימית:

גש לראות כמה רכבים וכשתמצא אקסמפלר שמור שמצא חן בעיניך, תקנה.

לכל אחת מהשלושה יש יתרונות ברורים:

1. לקורולה שילוב מנוע-גיר מעולים, אמינות טובה, נוחות סבירה - מחיר בשחקים.

2. האימפרזה היא הנוחה מבין השלושה, שילוב מנוע-גיר פחות טוב מהקורולה (בגלל מנוע חלש יותר, 95 כ"ס) אבל ההגה טוב יותר מבקורולה ובלנטיס - מחיר מעט יקר ולעיתים קשה למצוא אקסמפלרים אוטומטיים. היא נחשבת להכי "דינאמית" מבין השלישיה הנ"ל.

3. המאזדה היא לדעתי הגרועה בחבורה. יצאה אחרונה במבחן סלאלום שבוצע למשפחתיות ע"י אחד המגאזינים בישראל לפני כשנה (קרי: אחיזת כביש גרועה !), הנוחות שלה גם כן גרועה, הביצועים בסדר (מקום טוב באמצע מבין שלושת המכוניות הנ"ל) ומרווח הפנים ביחס לחלופות שהצעת נחשב לטוב, בעיקר מאחור. היצע האקסמפלרים שיש בשוק עלול למוטט את המחיר שלה וקיים חשש שיהיה קשה להיפטר ממנה בבוא העת.

במאזדה התיקונים יקרים ("בולעת" תושבות מנוע וגיר) והיא לד-ע-ת-י תגרום להכי הרבה הוצאות (לאורך זמן) ביחס לקורולה ולאימפרזה (שבקושי שמעו על תקלות או תושבות מנוע/גיר).

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

השתלשלות הארועים:

התשובה האיכותית:

שלושתן יפניות, שלושתן מאוד אמינות, ושכירות.

ההסבר שקיבלתי:

אני חושב שהוא התכוון לומר שהן אמינות.
שאלה ששאלתי:

אם יפניות = אמינות, אז למה לרשום פעמיים ? מה? זה כמו גבר גבר ?

ומוסר ההשכל - אם אתם יודעים לרשום תשובה ברורה ומנומקת - כמו למשל של איציק (החאפר שמעלי) אז תרשמו.

אם כל הידע שלכם והנסיון שלכם עם הרכב מסתכם ב- יפני=אמינות ו

הייתי הולך עם הטויוטה בלי לחשוב פעמיים.
אז עדיף שתחפשו פורום אחר.

וזה בלי להכנס לויכוח הסרק של יפני/אירופאי שוב, שהרי הוא נטחן בפורום עוד כשחלקכם היה בכיתה ג' (כלומר לפני שנתיים:wink:).

ולעידן שכתב:

חרה לי שבגלל האסוציאציה של המילה "יפנית" דאגת לציין רק את הדברים השלילים.
עונה התשובה כתב יפני,אמין וסחיר.

חשבתי שלא הגיוני שאדם יכתוב יפני ואמין כשהוא רוצה לציין מספר תכונות, ואם יפני לדעתו היא מילה נרדפת לאמין הרי שהוא לא היה צריך לציין אמין פעם שניה.

לכן, לתומי חשבתי שיפני מציין משהו אחר מ-אמין, וזו האסוציאציה שחשבתי שהוא חושב עליה.

כדי שאחרים לא יצטרכו לנחש מהי האסוציאציה שלכם - תענו בצורה מנומקת, או שעדיף שלא תענו בכלל (כי הרי שואל השאלה יודע ששלושת הרכבים שהוא שואל לגביהם הם יפניים).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...