Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר עם Speaker Level Inputs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

קנינו מזדה 6 שנת 2003.

נכון לעכשיו 2 זוגות של רמקולים GTO8628 וGTO8628C עושים את דרכם אליי מארה"ב.

הזמנתי את שניהם מאמזון לאחר המלצות חמות מאוד על הרמקולים ולאחר ניסיון ממש טוב עם הסדרה הזו.

היה לי ברכב הקודם GTO938 שהייתי מבסוט ממנו עד הגג.

בכל מקרה אני יפעיל אותם בהתחלה על הרדיו דיסק הרגיל של המאזדה, כמובן שהוא לא יספיק להם ולכן אני מחפש להם גם מגבר איכותי שיעזור לי להפעיל אותם ולשמוע כמו שצריך.

חשוב לי מאוד שיהיה במגבר חיבור של Speaker Level Inputs וזה בגלל שאני לא כל כך יכול להרשות לעצמי גם לקנות מנחת איכותי בסכום גבוה וגם מגבר איכותי, בנוסך לזה קראתי באינטרנט בהמון מקומות שעדיף להשתמש בחיבור Speaker Level Inputs מאשר מנחת (זול כמובן).

אם יש המלצות למגבר כזה עד סכום של 800 שקלים אני אשמח! זה 800 שקלים כי צריך להוסיף עוד 200 בשביל אביזרי התקנה מתאימים (כבלים פיוז הגנה וכו)

נכון לעכשיו המגבר שאני מסתכל עליו הוא: Crunch GP 900.4

לא מכיר אותו לא שמעתי אותו ואשמח אם מישהו יוכל לתת עליו ביקורת והאם הוא שווה 650 ש"ח.

• תוכן חדש...