Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פביה 2002 - קלאץ' מחליק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני צריך קצת ייעוץ

בכמה שבועות האחרונים הרכב הראה סימנים שהקלאץ' "מחליק" - טורים היו עולים בלחיצה על הגז ונרגעים אחרי קיק קטן, כאילו הקלאץ' נתפס. בנוסף תצרוכת הדלק עלתה באופן משמעותי.

עכשיו זה כבר הפך לתקלה של ממש... עליתי מקודם לחיפה וזה היה לא נעים... זחלתי על 40 קמ"ש ב3000 טורים. דווקא במישור הרכב נסע בסדר אבל בעלייה הוא ממש סבל. הטורים עולים כאילו אני נותן גז בניוטרל... והרכב לא מאיץ.

מה הסיכוי שצריך לכוון \ להחליף כבל ולא כל המכלול הלך... ומה בערך התיקון של דבר כזה בהנחה שאני שם תחליפי LUK?

תודה!

פורסם

לא נראה לי שייעוץ בהתכתבות יעזור לך במקרה הזה (שעל פניו נראה כמו מצמד שסיים את חייו).

גש למוסך מקצועי המכיר את הרכב (מוסך רון?) וקבל אבחנה מדויקת + הצעת מחיר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לא נראה לי שייעוץ בהתכתבות יעזור לך במקרה הזה (שעל פניו נראה כמו מצמד שסיים את חייו).

גש למוסך מקצועי המכיר את הרכב (מוסך רון?) וקבל אבחנה מדויקת + הצעת מחיר.

כמובן... מחר על הבוקר.. בינתיים רק לקבל קצת מושג כללי

אגב יש לי 50 ק"מ לנסוע הביתה ואז כ20 נוספים למוסך... לא מומלץ? הרכב נוסע כרגע.

פורסם

סע אבל אל תאמץ אותו, מינימום עומס על הגיר. (הילוך גבוהה יותר=עומס גבוה יותר).

ואם זה דורש ליסוע על שני ב3K סלד, או רק על ראשון בעליה, תעשה ככה.

כמה ק"מ הקלאץ' החזיק לך?

• תוכן חדש...