Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין כמו דיזל בעיני, ובכל הזדמנות שאני יכול אני אבחר בדיזל לכל שימוש שאינו ספורטיבי: החיסכון בדלק, המומנט הזמין נמוך בטווח הסל"ד, ובעיני אפילו הגרגור של הדיזל מאוד נעים לאוזן.

פורסם
חשבתי על זה, אבל:

1. אני חייב להתארגן על רכב עד סוף החודש, כך שיש דדליין די מלחיץ לקניה.

2. אין לי כרגע כסף לקנות רכב חדש במזומן.

3. לא מתאים לי ההתרוצצויות האינסופיות כדי לקנות רכב משומש (אנשים, מגרשים, מכוני בדיקה וכ"ו)

4. לא מתאים לי אבדן ימי עבודה וכסף במוסכים.

בקיצור, אולי אני מפונק אבל בינתיים החלטתי ללכת על ליסינג.

השאלה היא האם החיסכון בדלק של הפלואנס דיזל (25K בשנה) מתקזז עם העלות שלה שגבוהה ב-550 שקל בחודש מחברתה ה-C4 ?

הפלואנס הרבה יותר כלכלית בקנייה ישירה.

כשאתה מתאר את מצבך שקול גם שברולט סוואנה.

נכון שהיא עולה יותר (166K) אבל אין שווי שימוש (כ 1500 ש"ח בחודש), כל ההוצאות מוכרות מהק"מ הראשון, קיזוז מע"מ על סולר שמקזז את רוב הפרש העלות בגלל הצריכה וקיזוז מע"מ על כל ההוצאות.

כבונוס (או חיסרון. תלוי באופי הנסיעות שלך) אתה נוסע ברכב גדול ונוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פלואנס בקניה ישירה ? למרות הצהרות היצרן שהיא לא רואה מוסך אז יש לה שם של אמינות מפוקפקת, אני לא יודע אם הייתי רוצה לקנות כזאת פרטית...

פורסם

הן מפגינות אמינות טובה בינתיים.

אישית אני נוסע באחת שקניתי ישירות (לא היה כדאי לקחת בליסינג כי היה יקר יותר מאחזקה עצמאית) ועד היום כמעט שנתיים ו 48K ק"מ 0 תקלות ואני מאוד מרוצה (2 ליטר בנזין. לא לקחתי את הדיזל כי אז הגיר עוד היה חדש ולא היה איתו הרבה ניסיון. את ה 1.6 ליטר לא רציתי כי היא עגלה אז הלכתי על ה 2 ליטר).

פורסם

בליסינג אתה משלם את האוטו בערך פעם וחצי. כל השירשור המתיש הזה מה כדאי וכמה שקלים תחסוך על הדלק, בטל בשישים לעומת ההפסד הכספי שלך על הליסינג אז מה הואילו חכמים בתקנתם?! ובניגוד להתלהבות מהפלואנס של כמה חברים כאן, מהכרות טובה עם הסיטרואן, היא מאוד מאוד נוחה ומתגמלת. אין לי כלום נגד הרנו, אבל הC4 בחירה מצוינת

פורסם

ה C4 מצויינת אבל מדובר ברכבים עם אופי שונה לחלוטין. הסיטרואן פחות מרווחת אבל יותר קשיחה ומתנהגת יותר טוב בעוד הפלואנס יותר רכב ונינוחה. הבחירה היא כבר עניין של טעם.

פורסם
הן מפגינות אמינות טובה בינתיים.

אישית אני נוסע באחת שקניתי ישירות (לא היה כדאי לקחת בליסינג כי היה יקר יותר מאחזקה עצמאית) ועד היום כמעט שנתיים ו 48K ק"מ 0 תקלות ואני מאוד מרוצה (2 ליטר בנזין. לא לקחתי את הדיזל כי אז הגיר עוד היה חדש ולא היה איתו הרבה ניסיון. את ה 1.6 ליטר לא רציתי כי היא עגלה אז הלכתי על ה 2 ליטר).

המנוע והגיר ב-2 ליטר מגיע מניסאן.

מנוע ה-1.6 החדש, הוא לא כל כך עגלה בהשוואה ל-1.6 הקודם, מדובר הפעם באותו מנוע וגיר שמשרתים את ניסאן ג'וק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...