Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי סוף סוף בנאדם מהעיר שלי עם הרכב הזה למכירה , מדובר ברכב שמור שעבר 110000 ק"מ

יד 2 דגם GLX 1600 שנת 2006

הוא רוצה עליו 34000 כמובן שאני מתכוון להוריד אותו...כמה לפי דעתכם הכי הרבה אצליח להוריד אותו? וכמה הוא שווה?

יש תוספות של חלונות חשמל, מגנזיום, מנגנון שליטה מההגה והוא אחרי טיפול 100 וגם עם מצבר חדש...דרך אגב זה צריך להחשיד שיש לו מצבר חדש?

תודה לעוזרים...דרך אגב הידע שלי במכוניות שואף ל0....

פורסם

ברשותי היה הרכב הזה, מודל 2007. כדי לדעת כמה הוא שווה תאלץ לפתוח מחירון, אבל אני מעריך שזה סביב הסכום המבוקש.

רכב נחמד בסך הכל, נחשב לחסכוני ואמין. המרווח בספסל האחורי הוא לא מספיק לשלושה מבוגרים ואצלי הסחיבה בתנאי עומס לא תמיד הייתה טובה.

תסייר באתרי מכירה ותראה כמה מבקשים על הרכב הזה בד"כ. לא הייתי מגדיר חלון חשמל כתוספת, וביחס לחישוקי האלומיניום- כחדשים הם נמכרים באיזור ה 2000 שקלים, ככה שזה כבר אמור להיות בתוך המחיר מן הסתם.

זו גרסת חמש או ארבע דלתות?

מצבר לא מחשיד, זה דבר שנחלש עם הזמן ומחליפים אותו פעם בשנתיים-שלוש.

פורסם

יש לרכב 2 רמות גימור. במפואר הוא מגיע עם מגנזיום מקורי.

לגביי סחירות שלו, לא הייתי מגדיר אותה מבוקשת... מה שכן הרכב בסיסי ואמין.

נסעת ברכב? ראית אותו? לפני שאתה מדבר על מחיר בכלל תראה אם הוא מתאים לך ולא רק הנתונים היבשים

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אני חושב שהסוזוקים במציאות די תואמים את התדמית שלהם:

קצת קטנים מהממוצע, די מכוערים, מאוד משעממים.

מנגד מאוד אמינים וזולים להחזקה. דלק, טיפולים ותיקונים.

לחובבי הרכבים הפרקטיים. לדעתי שומרים על ערכם.

פורסם
יש לרכב 2 רמות גימור. במפואר הוא מגיע עם מגנזיום מקורי.

לגביי סחירות שלו, לא הייתי מגדיר אותה מבוקשת... מה שכן הרכב בסיסי ואמין.

נסעת ברכב? ראית אותו? לפני שאתה מדבר על מחיר בכלל תראה אם הוא מתאים לך ולא רק הנתונים היבשים

נכון, סחירות ממש עלובה.. מכרתי את שלי תוך פחות מיממה!!

אקזמפלר שמור עף כמו לחמניה..

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
רכב נחמד בסך הכל, נחשב לחסכוני ואמין. המרווח בספסל האחורי הוא לא מספיק לשלושה מבוגרים ואצלי הסחיבה בתנאי עומס לא תמיד הייתה טובה.

חסכוני My ass. כ-11 ק"מ/ל' בינעירוני ו-8-8.5 ק"מ/ל' בעיר, וזה עם אשתי על ההגה. הסחיבה בעומס דווקא סבירה לרכב 1.6 עם אוטומט 4 הילוכים. האחזקה באמת זולה והאמינות באמת טובה.

תעדיף האצ'בק, הרבה יותר פרקטי ונוח.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
חסכוני My ass. כ-11 ק"מ/ל' בינעירוני ו-8-8.5 ק"מ/ל' בעיר, וזה עם אשתי על ההגה. הסחיבה בעומס דווקא סבירה לרכב 1.6 עם אוטומט 4 הילוכים. האחזקה באמת זולה והאמינות באמת טובה.

תעדיף האצ'בק, הרבה יותר פרקטי ונוח.

חסכוני לאחזקה, לזה התכוונתי. תידרות הטיפולים, שרשרת תזמון במקום רצועה וחלפים.

בעניין הדלק- מירב כלי הרכב של 1600 צורכים צריכה זהה בעיר.

פורסם

לא אמרתי שהרכב חריג, פשוט אמרתי שהוא לא חסכוני בדלק :wink:

הוא באמת זול לאחזקה ואמין. הוא גם קל לנהיגה וחניה עם קוטר סיבוב טוב, מזגן חזק ותא מטען נוח לשימוש (שוב, 5 דלתות) - בדיוק מה שהיה חשוב לאשתי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תוספות של חלונות חשמל ומנגנון שליטה מההגה זה נחמד. אני לא משלם על תוספת של חישוקי מגנזיום.

מצבר חדש זה מצוין. למה זה צריך להטריד?

לעניין המחיר:

אם הרכב תקין, עונה לצרכים שלך והמחיר סביר בעיניך קח אותו.

110,000 ק"מ לשנת 2006 זה בהחלט סביר.

אני אולי אשמע קצת חריג בנוף הישראלי אבל אני לא רואה סיבה להתחיל את ההתמקחויות על המחיר, אלא אם כן אתה גם רוצה להרגיש "מנצח".

אני אפילו לא בודק פרטים נוספים כאשר המחיר אינו סביר בעיניי.

תתעקש על מחיר בסוף אתה תצא בלי רכב והוא ימשיך לנסות למכור.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...