Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנגב עם עיתון הארץ, אבל לא בכל עמוד, אני מדפדף בעיתון עד שאני רואה תמונה של ביבי או לפיד ואז מנגב.

חח תגידו אתם רצינים? מזה איזה עיתון, עיתון זה עיתון כולם אותו חומר מזה השטויות האלה עכשיו?

לי יש בעיה קשה עם הפנים של השמשות בתוך האוטו, האוטו שלי מאוד ישן הונדה שנת 97, והשמשה הקידמית (גם החלונות) כל הזמן ניראת כאילו מרוח עליה מין שומן כזה.

שאני מנקה עם מטלית מיקרופייבר, זה לא ממש עושה את העבודה, אני צריך לשפשף ממש חזק (ובמרץ :idea:) וזה מורח את כל השומן שיש על השמשה.

אבל אולי בזכותכם אני יגלה איזה מטלית פלא עם איזה חומר מיוחד שתעשה את העבודה.

המצב אצלי בשמשה הקידמית כל כך חמור עד שחשבתי אפילו לשבור אותה ואז שיחליפו לי אותה דרך הביטוח, לפעמים אני נוסע ויש על החלון שמש אפילו לא כל כך חזקה וממש אני לא רואה כלום ושום דבר!

בחורף המצב יותר גרוע! השמשה מתמלאת הדים שפשוט לא יורדים, יש לי מפשיר הדים במזגן שלא מזיז לשמשה הזאת, איזה 10 דקות אני נוסע עם מזגן קר בחורף עד שזה רק מתחיל להפשיר את ההדים.

דיון מעניין ביותר, אשמח להמלצה לחומרים הכי טובים שיש במחירים שפויים.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

רק אצלי הגלייזוורקז משאיר סימנים ?

ניסיתי להשתמש בוואטר מגנט , סופרים שיין , סתם מיקרופייבר שקניתי בצורה של גיל'דה

כולם משאירים לי סימנים של סיבים נראה לי שאני צריך למהול את החומר .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
אני מנגב עם עיתון הארץ, אבל לא בכל עמוד, אני מדפדף בעיתון עד שאני רואה תמונה של ביבי או לפיד ואז מנגב.

חח תגידו אתם רצינים? מזה איזה עיתון, עיתון זה עיתון כולם אותו חומר מזה השטויות האלה עכשיו?

לי יש בעיה קשה עם הפנים של השמשות בתוך האוטו, האוטו שלי מאוד ישן הונדה שנת 97, והשמשה הקידמית (גם החלונות) כל הזמן ניראת כאילו מרוח עליה מין שומן כזה.

שאני מנקה עם מטלית מיקרופייבר, זה לא ממש עושה את העבודה, אני צריך לשפשף ממש חזק (ובמרץ :idea:) וזה מורח את כל השומן שיש על השמשה.

אבל אולי בזכותכם אני יגלה איזה מטלית פלא עם איזה חומר מיוחד שתעשה את העבודה.

המצב אצלי בשמשה הקידמית כל כך חמור עד שחשבתי אפילו לשבור אותה ואז שיחליפו לי אותה דרך הביטוח, לפעמים אני נוסע ויש על החלון שמש אפילו לא כל כך חזקה וממש אני לא רואה כלום ושום דבר!

בחורף המצב יותר גרוע! השמשה מתמלאת הדים שפשוט לא יורדים, יש לי מפשיר הדים במזגן שלא מזיז לשמשה הזאת, איזה 10 דקות אני נוסע עם מזגן קר בחורף עד שזה רק מתחיל להפשיר את ההדים.

דיון מעניין ביותר, אשמח להמלצה לחומרים הכי טובים שיש במחירים שפויים.

תראה איך אנחנו נפגשים בסיבוב:wink: ושוב אתה מזלזל פה באנשים למודי ניסיון.

מה שקורה לך בשמשה הקדמית זה השומן מהסקאיי "המשתלם" שאתה משתמש בו.

קנה APC אמיתי ולא "משתלם" או סיני,נקה היטב את הדשבורד שלך ותמרח עליו חומרי הגנה ייעודיים ללא שמנים וללא סיליקון.

את השמשה תנקה מהשומניות גם עם APC. לאחר מכן תנקה אותה עם עיתון אבל רק עם תמונה של פרס או לבני,סבבה?

פורסם

אני קצת פאנט לגבי חלונות

אני מנקה עם חומר ניקוי חלונות כחול של אוטודיפו והמטלית הצהובה של דודו ג׳וס. עושה עבודה מצויינת רק שאני צריך לא להגזים עם השפירצר כי המטלית לא סופגת הרבה

לניקוי חלונות במתזים של הרכב אני רוצה לקנות את הonr הכחול של אופטימום. ניסיתי המון חומרים לשפיצרים והדבר היחיד שלמדתי זה שלא משנה מה החומר צריך להתיז הרבה מים כשהרכב עומד ולהמשיך לנגב קצת אחרי שמפסיקים להתיז.

באופן כללי אני שוטף את החמונות עם החומר והמטלית גם אחרי כל שטיפה של הרכב. לא עובר עם מטלית באפינג כי גם ככה זה מחזיק שעתיים עד שיש שכבה של אבק.

לגבי סימנים שומניים- תכסה את הדשבורד טוב טוב עם מגבת ותשטוף עם מי סבון (ולא להתקמצן עם הסבון). אחרי זה תשטוף עם מים ואז עם חומר שמשות ומטלנית נקייה. זה הדרך הזולה.

יש כל מיני חומרים יעודיים לג׳יפה חזק אבל נראה לי מיותר.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

תגובה לעניין! רק שלא יגידו שהחלונות שלך לא באים במגע עם "איכות". הארץ זה בכל זאת משהו לנגב איתו את ה(תשלימו) :wink:

לעניין:אני משתמש בחומר לניקוי חלונות של קארפלאן (ב10 ש"ח) והוא מעולה,וגם מנקה איתו את השולחן בחדר, ומנגב את החלונות עם סמרטוט כותנה או מטלית לניגוב הרכב ממיקרו פייבר שייעדתי אותה לחלונות בלבד.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אני משתמש בג'ילדה רטובה טיפה עם חומר חלונות כחול רגיל ובמקביל מייבש עם מגבת של סנו יבשה ונקייה

עושה עבודה טובה מאוד

volkswagen polo 2009 - כיום

צבע כסף, 1400 נפח מנוע, 80 כוחות סוס :)

פורסם

לא מזמן גיליתי ש ONR מדולל בתור QD עושה עבודה מעולה בלי סימנים בלי כלום אפילו קצת ריח

ומטלית פשוטה

זה הכל לא צריך יותר מזה

פורסם

סיכום קצר לגבי מה שהיה לנו עד כה

חומרי ניקוי (אין משמעות לסדר)

Stoner - Invisible Glass - נרשם פעם אחת

חומר כחול רגיל / נוזל ניקוי חלונות רגיל - נרשם 5 פעמים

AJAX לחלונות - נרשם פעם אחת (יש מצב שהוא צריך להיכנס לקבוצה שמעליו)

GlassWorkz - נרשם 6 פעמים

חומר לניקוי חלונות של קארפלאן - נרשם פעם אחת

ONR-QD - נרשם פעמיים

אמצעי ניקוי/ניגוב:

מטלית שנראית כמו ג'ילדה - פעת אחת

Dodo Juice Basics Of Bling Glass Cloth - פעמיים

הכחולה של הקוריאני - פעם אחת

מיקרופייבר של סנו/ מטלית של סנו קטנה /מטלית פשוטה- 4 פעמים

מטלית מיקרופייבר לניגוב שמשות OPT - פעם אחת

עיתון רגיל/ עיתון הארץ/ תמונות של ביבי - פעם אחת

סמרטוט כותנה - פעם אחת

ג'ילדה - פעם אחת

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
תראה איך אנחנו נפגשים בסיבוב:wink: ושוב אתה מזלזל פה באנשים למודי ניסיון.

מה שקורה לך בשמשה הקדמית זה השומן מהסקאיי "המשתלם" שאתה משתמש בו.

קנה APC אמיתי ולא "משתלם" או סיני,נקה היטב את הדשבורד שלך ותמרח עליו חומרי הגנה ייעודיים ללא שמנים וללא סיליקון.

את השמשה תנקה מהשומניות גם עם APC. לאחר מכן תנקה אותה עם עיתון אבל רק עם תמונה של פרס או לבני,סבבה?

אפרופו שומניות...הייתי משתמש לפני זמן רב בספריי לדשבורד של STP ותאמין לי אני מכיר את השומניות הזו היטב.

אחרי שעברתי ל-G6 זה הפסיק.

כמו כן, אמרו לי פעם שלרכב שיש לו וילון אחורי (יש לי וילון אחורי של סיאט) ועומד הרבה בשמש, הפלסטיק והוילון מתחממים ופולטים אדים שנמרחים על החלון האחורי וזה יכול להתבטא ב"שומניות" בחלון האחורי.

לשמחתי אצלי עוד לא נתקלתי בזה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אני משתמש גם GlassWorkz גם במרססים זולים (סנו אג'אקס קארפלן וכד') גם ב ONR וגם ב QD Meguiar's Ultimate

עם מטלית או עיתון או מטליות מגבת קשיחה לניקוי ביתי -לא מצליח להגיע לתוצאות מספקות.

אחת הנקודות הרגישות אצלי זה חלונות מבריקים. אני נוהג אפילו להוריד את החלונות מעט

כדי לנקות את השוליים שבתוך הגומי בלי שאף אחד יראה אותי חלילה... עדיין לא מספק אותי אין שהם נראים.

אחת הבעיות זה רכישת רכב יד שניה שהוזנח קשות בתחום הנ"ל,שומנים וליכלוך של שנים נדבקים לשמשה

ולוקח הרבה זמן להגיע לניקוי ממש יסודי. היום למשל שטפתי במגבת רותחת (טבול במים חמים) לא ניקה את

השמשה כפי שציפיתי -יש עדיין מריחות.

שאמצא זמן אעבור לניקוי אגרסיבי שאני נוהג לעשות במקרים כאלו.

אגב לקארפלן יש קרם ממש טוב שנותן תוצאה נחמדה

http://carplan.co.il/sg_product~POL106~5~7.htm

הבעיה שאחרי שעושים ניקיון שבועי חוזר -נוצרים מריחות של החומר שמחייבת שוב מריחת הקרם

אבל למי יש זמן לזה כל שבוע? לכן הנחתי אותי בצד לעת עתה.

אחת הבדיקות הטובות ביותר עבורי לבדיקת שמשות ממש נקיים זה מבחן הראש.

מישהו נוגח בשמשה? סימן שהיא נקייה.

פורסם

תיארת במילותייך את הרגשתי בדיוק! אף פעם זה לא מושלם וזה לא בגלל שאני מחפף, נהפוכו אני ממש לא מחפף.

יש לי תחושה שהרוב המוחץ פשוט לא מתייחס לניקוי החלונות בצורה רצינית כפי שהם מתייחסים לשטיפת המרכב עצמו בדיוק מהסיבה שהתוצאות לא מושלמות וזו התעסקות מעצבנת.

"מישהו נוגח בשמשה? סימן שהיא נקייה." :sissies: זה קרה לי!! מישהו נסה להושיט וללחוץ את ידי ואז הוא גלה שהחלון סגור:mrgreen:

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

האמת רק ברכב הנוכחי אני לא מצליח להגיע לשמשות כפי שאני אוהב

ואני מקדיש לזה את מלוא תשומת הלב ועדיין זה לא זה. (ברכבים חדשים שרכשתי לא הייתה לי בעיה דומה)

אני יודע שלא מייחסים לזה הרבה חשיבות. אני לעיתים מקדיש יותר זמן לשמשות

מאשר לשאר הרכב. רכשתי כמעט כל תכשיר לניקוי כולל "ניקוי מדפים" של האישה -אפילו ממקום העבודה לקחתי תרסיס

לחלונות מקצועי/מוסדי,עדיין לא מספק.

אין ספק שזה סוג של הפרעה. מזכיר לי שלפני הרבה שנים הכרתי בחורה נאה ונחמדה

אבל מה,סוגרת את הדלת של הרכב עם כף יד מלאה על החלון. מה עושים?

בהתחלה הסברתי בעדינות לאחר מכן עברתי למעט אגרסיבי. היא שואלת בפליאה

מה הרכב כל כך חשוב לך יותר ממני? עניתי כן.

• תוכן חדש...