Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תעודת זהות ביומטרית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אותי מפתיע שיש בישראל בערך 200 אלף אנשים שכבר עשו את התעודה :shock:

לא מבין את הצורך של אנשים לרוץ ולעשות את התעודה הטיפשית הזו. למה היא תורמת בכלל?

פורסם

פשוט מגיעים אנשים שלא מודעים לזה, הפקידים לוחצים, מציעים עם תור מקוצר, כמובן לא מסבירים את המשמעות

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם רק השרים שמתנגדים לזה היו מקימים גוף הסברה שיפרסם בתקשורת את הסכנות של זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
פשוט מגיעים אנשים שלא מודעים לזה, הפקידים לוחצים, מציעים עם תור מקוצר, כמובן לא מסבירים את המשמעות

לפני חודשיים חידשתי דרכון במשרד הפנים (סניף הרצליה). מנהלת הסניף עברה בין העומדים בתור, אחד אחד, וניסתה לשדל אותו לעשות "תעודה חכמה".

:turn-l:
פורסם

אני יכול להגיד לכם שהוריי היו שבוע שעבר במשרד הפנים להוציא ת.ז. חדשות עקב אובדן, הזהרתי אותם שלא יעיזו לעשות שום מאגר, ת.ז וזהוא.

קיבלה אותם פקידה, "תחתום פה, תחייך פה, שים אצבע פה... תחכה בחוץ".

בלי לשאול, בלי כלום, הם יצאו משם עם ת.ז. ביומטרית והם במאגר.:evil:

ככל הנראה, מעבר לאנשים שלא מודעים לסכנה שבמאגר, ככה מגיעים ל 200K אנשים שכבר במאגר!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חוצפה!

אבל הורייך לא שאלו למה צריך את האצבע? לא קראו על מה חותמים?

אני כבר הזהרתי את כל מי שמסביבי שלא לעשות את זה! אתמול היה לי ולידידה דיון על הנושא הזה. בהתחלה לא הבינה למה זה כזה נוראי, והם לא הסכימו איתי שישתמשו בטביעות אצבע כדי להרשיע אנשים.

לטענתה (וגם לטענת חברה שלי), לא מספיק רק טביעת אצבע כדי להרשיע בן אדם.

עניתי לה שאולי שחו"ל, במדינות נורמליות, זה לבד לא מספיק. בארץ בהחלט כן. ואם הן חושבות שלא יעשו עם זה כלום אז הן חיות בסרט. בסוף השיחה הן כבר הבינו שאני צודק.

אני רק חושב על המקרה של תאיר ראדה ועל ה"רוצח" שלה. במקרה הבא יהיה נורא פשוט להביא את ההודאה של הבחור ולצרף טביעת אצבע שתולה על בגד או גוף הקורבן.

• תוכן חדש...