Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרייזלר סברינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שנים גם אני התעניינתי בסטרטוס, טוב שזה נגמר רק בהתעניינות :lol:

בכלל התדמית בארץ לגבי הסטרטוס/ניאון/סרטוגה היא שלילית למדי, אולי בצדק.

הm300 והסברינג הן היחידות שעניינו אותי מהמשפחה הזו.

אחד המנהלים כאן אמר לי לא מזמן שהסברינג היא ניאון לעשירים :lol:

לדעתי 25k לסברינג 2006 נשמע מעניין למדי, את שלי רכשתי סביב ה 27k לפני שנתיים.

רכישה שהייתי שוקל (עדיין עם מיקוח ) בעצמי.

מבחינת זמינות חלפים אני חושב שעדיף להתמקד בדגם נפוץ יותר. למשל שברולט מאליבו עם מנוע 6 צילינדר. הפרש במחיר אני מאמין שיתקזז האחזקה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טוב הלכתי להסתכל על הרכב לעומק עם חבר שמבין במכונאות בצורה טובה , עשינו רשימה של תקלות מהותיות ברכב

ופנינו למוסך (לא מרכזי) כדיי לקבל הצעת מחיר , התקלות היו :

החלפת אטם מכסה שסתומים - נזל

צלחות ברקס וכנראה גם רפידות

2 חלונות חשמל לא עבדו

כיוון פרונט (ההגה רועד כשעוברים את ה-80)

2 צינורות מים (על סף התפוצצות)

תריסי מזגן שבורים (כולם) - אין להשיג

ועוד שלל תקלות ..

ועוד לא נכנסו לקומפרסיה של המנוע ותפקוד הגיר

יש דברים שהבלגנו , כמו מצבר ו-2 צמיגים , וחור במיכל של המים של הווישרים (אפשר לסדר לבד) אלה דברים שכמעט בכל רכב נמצא

כמובן שהמחיר היה בהתאם , קרוב ל-4500 ש"ח ועוד לא סיימנו

כמובן שלא לקחנו את הרכב , וגם עם המלצתו של המוסך החלטתי לרדת מסוג רכב זה .

איתן בר 8)

פורסם

שכחתי לרשום את היתרונות של הרכב (לא יפה מצידי) :

אהבתי את התגובות שלו , מאוד זריז

מרווח יחסית ומושבים נוחים

דש בורד עשוי מחומרים פשוטים אבל מסודר יפה , הכל נמצא במקום ונגיש .

חלון בגג יחסית גדול

וכמובן שהאוטו מאוד יפה לטעמי

איתן בר 8)

פורסם
טוב הלכתי להסתכל על הרכב לעומק עם חבר שמבין במכונאות בצורה טובה , עשינו רשימה של תקלות מהותיות ברכב

ופנינו למוסך (לא מרכזי) כדיי לקבל הצעת מחיר , התקלות היו :

החלפת אטם מכסה שסתומים - נזל

צלחות ברקס וכנראה גם רפידות

זה בלאי ולא נחשב ל"תקלה מהותית" כי אפשר לתקן את זה על ידי החלפה של החלקים. נורמלי לגמרי.

2 חלונות חשמל לא עבדו

מקסימום 1200 ש"ח להחלפה של כל המנגנון, שסביר להניח שלא צריך. זו גם לא תקלה מהותית.

כיוון פרונט (ההגה רועד כשעוברים את ה-80)

אין קשר לכיוון פרונט.:evil: זה איזון גלגלים. 70 ש"ח פותרים את זה בכל פנצ'ריה בארץ.

2 צינורות מים (על סף התפוצצות)

תריסי מזגן שבורים (כולם) - אין להשיג

יש איביי. לא עולים שם כלום.

ועוד שלל תקלות ..

ועוד לא נכנסו לקומפרסיה של המנוע ותפקוד הגיר

יש דברים שהבלגנו , כמו מצבר ו-2 צמיגים , וחור במיכל של המים של הווישרים (אפשר לסדר לבד) אלה דברים שכמעט בכל רכב נמצא

כמובן שהמחיר היה בהתאם , קרוב ל-4500 ש"ח ועוד לא סיימנו

כמובן שלא לקחנו את הרכב , וגם עם המלצתו של המוסך החלטתי לרדת מסוג רכב זה .

בלי קשר, אני לא ממליץ לאנשים לקחת רכב כזה, למרות שאהבתי את העיצוב כשהוא יצא, אבל לא כמו שאהבתי את הסטראטוס (השם יקום דמה) שנעלמה לגמרי מהנוף.

פורסם

שאני רושם "מהותי" אני מתכוון שזאת תקלה שאתה צריך לסדר .

זה לא איזה משהו שאפשר ללמוד לחיות איתו , כמו קרע בריפוד / שבר בפלסטיק וכו' ..

לא נראה לי שמישהו רוצה לשלם על רכב ולהוציא עליו 4500 ש"ח (מינימום) ואם כן אז כנראה שהבעלים של הרכב התגמש איתך

והוריד לך המחיר הרכב , מה שפה לא קרה אגב

ודרך אגב זה מה שבדיוק המוסך אמר לי "אלה תקלות שתצטרך לסדר , מה ראית אוטו שאי אפשר לפתוח חלונות ? "

איתן בר 8)

פורסם

כבר החלטת לרדת מהרכב, אבל לטובת קוראים בהווה ובעתיד לדעתי חשוב לציין משהו שאף אחד לא ציין עד כה.

הרכב מפנק ומרשים וכיפי, נכון.

אבל, דווקא לדגם מנוע שנמצא בו שיובא לארץ (2.7 ליטר) יש בעייתיות.

יש תקלות בעיצוב המנוע שגורמות לייצור בוצה ומוות טרם עת ופתאומי של המנוע. אפילו אם טיפלת לפי הספר. רוב הבעיות קיימות בדגמים יותר מוקדמים, עד 2004, 2005. אבל עדיין קראתי על דיווחים גם בדגמים חדשים יותר.

הבנתי שהבעיה היא קודם כל שהחליטו להשתמש במעט מדי שמן במנוע בגודל כזה, דבר שגורם להתחממות וירידה מואצת באיכות השמן. גם יש נטייה למשאבת מים לדלוף מים לשמן, שזה גורם לבוצה ובעיות אחרות. ובנוסף, קראתי שהזרימה בתוך המנוע לא יעילה ולפעמים מוגבלת.

כמו שמישהו אחר כתב, כדאי תמיד לקרוא על רכבים אמריקאים באתרים ופורומים אמריקאים. חיפוש זריז בגוגל יעלה כל מה שכתבתי.

אגב, אני גם לא ממליץ לרדת מהרכב כי תמיד יש פתרון (טיפולים מונעים במקרה הזה). אני בכלל בעל קרייזלר ניאון 2001, שסה"כ 42 מהם נמכרו בארצנו. אבל אני משתדל לטפל במה שאפשר בעצמי. חלפים כן יכול להיות בעייתי אבל יש איביי ורוקאוטו. ואם האוטו מושבת עד להגעה חלק, אני במצב שלא חייב אוטו אז קצת אי נוחות וזהו...

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

• תוכן חדש...