Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבל יד שניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחיל בשלושת הגדולים, לא ניכנס לויכוח אם קבל עוזר או לא אבל בטוח שהוא לא יפתור נפילות מתח כאלה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

יש לי מגבר של סאונד סטרים שמגביר 2 סטים של מורל וירטוס ו6/9 של סאונד סטרים ומגבר מונושל Cutting Edge סאב סאונד סטרים טרנטולה 600RMS וHU של פיוניר והקבל שלי פשוט יורד ממש נמוך וזה מעוות לי את השמיעה וממש מוריד את בסאב בווליום גבוהה... ובדקתי את המצבר והכל בסדר וגם יש לי אלטרנטור בהזמה אישית של 127 סלד שזה גם סבבה...

פורסם

שמע הוא מחזיק אותם יפה ולא עושה בעיות אני לא רואה צורך לשנות את זה כרגע.. העינין העיקרי אצלי זה הקבל שלא יכול להחזיק ואני מחפש אחד חזק השאלה אם מכירים ויש המלצות לקבל כזה עדיף יד שניה..

תמונה (6).JPG

תמונה (8).JPG

תמונה (5).JPG

תמונה (7).JPG

פורסם

דבר ראשון אם אתה מגביר על שני ערוצים גם קומפוננט וגם 6/9 ז"א שהערוצים הללו כנראה עובדים כרגע בהתנגדות נמוכה- מה שמושך הרבה כוח מהמערכת חשמל, במקרה כזה אני מציע כשלב ראשוני וותר על ה6/9 והקבל, אחרי זה תבדוק מה קורה עם המתח.

לדעתי גם ה 6/9 וגם סט אחורי זה מוגזם, שניהם מיותרים.

דבר שני זוג מידבאסים בדלת, בבניה יפה זה משהו שלא ראינו כאן הרבה זמן, תפרגן בעוד כמה תמונות של הבנייה.

SCANSPEAK

פורסם

תודה על הפירגון אחי וכל העינן שאני עושה עכשיו זה פשוט כי אני רוצה להתקין עכשיו סאב כפול שיעבוד על 2 מגברים רצינים (כל סאב מגבר) וזה בכלל ישחט לי את החשמל לגמרי ואני מנסה ליפתור את כל עינין המתח עם קבל רציני כי מערכת החשמל אצלי ישנה אבל מתפקדת טוב בדקתי אותה..

תמונה.JPG

תמונה (4).JPG

תמונה (3).JPG

תמונה (2).JPG

פורסם

מצד אחד אתה מצביע על בעיה חמורה מאוד בתשתית החשמל שלך ברכב (אמרת המתח נופל ל9v), מצד שני אתה אומר המערכת חשמל בסדר גמור.

אתה סותר את עצמך לגמרי.

קבל לא פותר בעיות חשמל, לא לשם כך הוא נוצר.

כמו שבני רשם דבר ראשון תנתק את ה6x9 כדי להעלות את ההתנגדות ותראה מה קורה אז על המתח.

אם עדיין נמוך מ13v אתה חייב לשדרג 3 הגדולים ולשקול אלטרנטור מחוזק/מצבר ג׳ל ייעודי לאודיו.

קבל זה בטוח לא הפתרון.

• תוכן חדש...