Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנב לי הפלאפון היום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משונה שגונבים הכל, גם מכשיר בלי ערך כספי. תן כמה ימים לאמונה שאולי ימצאו אותו ויתקשרו להחזיר.

למי שרוצה המלצה להגנה טובה: יש ל-AVAST (שמוכרת היטב מעולם המחשב האישי) תוכנת אנטי וירוס לסלולריים שכוללת חבילת הגנה טובה נגד גניבות. טעות לחשוב שאין חדירות ווירוסים בסלולריים : יש ועוד איך, ומי שמזלזל בהגנה - זהו עניין של זמן עד שיחטף.

אחרי רישום באתר שלהם ניתן לשלוט בנייד שנגנב/נעלם דרך המחשב : הפעלת סירנה או הודעה שתבייש את הגנב, איתור מיקום, שליחת התראות, הפעלת צילום, עיון בשיחות והודעות ונעילה ומחיקה מרחוק. יש מוד של הגבלת פעילות, ואם אני זוכר - הכל אפשרי גם אחרי שהגנב הכניס סים אחר , ואולי אפשר לקבל את המספר החדש. שכחתי את המיפרט, זוכר שהיא היתה מהיותר טובות במבחני השוואה בחו"ל. אצלי השימוש באנדרואיד, אני מניח שיש גרסה לאייפון.

האפליקציה של אוואסט כוללת גם אנטי-וירוס, פיירוול, יכולת סינון שיחות, ניהול אפליקציות וכלי אבטחת מידע נוספים.

הכל חינמי וללא הודעות פרסומת. ככה שגם אני לא מרויח מהמלצה כזו ורק מקווה שאחרים ירויחו הגנה ויכולת טיפול בבעיה אם חו"ח תקרה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפותח השרשור.

אין צורך ברכישת קו חדש. אתה ניגש לכל מרכז פלאפון איזורי, מוסר את מספר הפלאפון שלך ופשוט רוכש סים עם מספר האיזי הישן שלך תמורת 50 ש"ח.

שאלתי אותם. חוץ מ "אי אפשר, תקנה סים חדש עם מספר חדש" לא אמרו כלום. נבלות. :cry:

היה לי את האוואסט, אבל מחסור בזיכרון הביא אותי למחוק אותה. בדיעהבד עשיתי טעות. :evil:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...