Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנב לי הפלאפון היום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום הייתי במקור ברוך בירושלים, בהמתנה לרופא.

פה בדיוק מתחילה ומסתיימת הבעיה שלך. למה לכל הרוחות אתה מגיע למקום הדוחה הזה?! יצא לי להעביר בסניף של קופ"ח שם כמה חודשים במסגרת העבודה. זוהי בהחלט אחת מאותן חוויות שמחשלות אותך ועושות אותך אדם חזק יותר.

זה לא מקור ברוך - זה מקור הברוך! (ביידיש). ללא ספק, אחד המקומות הדוחים שיצא לי לעבוד בו.

תהיה בריא ושהטלפון ילך לכפרת עוונות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
צריך לרשום את הטלפון בחברה כאשר הוא בידך - עליך להציגו וכך יש לחברה הוכחה שהוא שלך. במקרה גניבה אתה מדווח לחברה והמכשיר נחסם אוטומטית בכל החברה.

חשבונית על שמך בה מופיע ה-IMEI לא מספיק?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
פה בדיוק מתחילה ומסתיימת הבעיה שלך. למה לכל הרוחות אתה מגיע למקום הדוחה הזה?! יצא לי להעביר בסניף של קופ"ח שם כמה חודשים במסגרת העבודה. זוהי בהחלט אחת מאותן חוויות שמחשלות אותך ועושות אותך אדם חזק יותר.

זה לא מקור ברוך - זה מקור הברוך! (ביידיש). ללא ספק, אחד המקומות הדוחים שיצא לי לעבוד בו.

תהיה בריא ושהטלפון ילך לכפרת עוונות.

אני יודע. אבל האורתופד-טראומטולוג היחיד במחוז י-ם היה שם. התור שלי לאורתופד הוא ל-13.8. רחוק מדי, וכואב לי מדי לחכות. אני מצטער על כל שניה שאני נמצא שם. באמת דוחה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
הוא ממש לא טיפש.

אם הוא היה מוציא שיחה היית יכול בפירוט שיחות לראות בדיוק למי הוא התקשר ואז היית מגיע אליו.

לפותח השרשור, לא נורא תקנה כזה חדש ב-50 ש"ח.

היה מכינס סים ביגטוק ולא היה מזוהה.

חשבונית על שמך בה מופיע ה-IMEI לא מספיק?

מן הזתם כן - למעשה באחד הניודים של הבנים שלי אפילו הצגתי חשבוניות כאלה (מהאיביי) כיד לקבל את החיוב-זיכוי, והמכשיר נרשם ברשת על שמי. אני מניח שצריך להציג גם את המכשיר עצמו כדי לצמצם את האפשרות שתוכל לחסום מכשיר של מישהו אחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בגולן למשל, אפשר להיכנס לפרטי החשבון ובלחיצת כפתור המערכת מזהה את מספר ה-IMEI של המכשיר בו נמצא כרגע הסים עם המספר שלך.

ואז לוחצים אישור ומתבצע רישום של המכשיר ברשת בלי להציג חשבונית או כל דבר אחר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
היה מכינס סים ביגטוק ולא היה מזוהה.

אבל אז השיחות על חשבונו, לא?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כן.

אם כבר בעניין הזה, הסים עצמו, מה יש בו שהטלפון לא יכול לעבוד בלעדיו?

הסים הוא בעצם כמו כרטיס חכם בדומה לכרטיסים שפותחים דלתות?

in the face

with a chair

פורסם

הסים הוא רק אמצעי זיהוי למנויים ברשת הסלולרית. רוב הסמארטפונים יכולים לעשות הכל גם ללא סים (למעט להתחבר לרשת הסלולרית, מן הסתם).

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

אני מתכוון לרשת עצמה בלבד.

אם ככה, למה אין אפשרות שהלקוח יכניס למשל את מספר ה-IMEI של המכשיר באתר של המפעילה ולעשות בניהם שיוך? חוסך לא מעט כסף וכל מה שנלווה לייצור הסים. בגלל שאני בגולן ואצלם ניתן לשייך IMEI למספר דרך האתר שלהם, אולי אפשר לפתח את הרעיון הזה קדימה.

או ליצור אפליקציה שתתחזה לסים. היא תבצע העתקה של הנתונים מהסים שלי באופן חד פעמי ותדחף אותם למכשיר כאילו היא סים.

השאלה שלי מגיע ממחשבה של dual sim למכשירים שיש להם רק סלוט אחד ואין אפשרות לשים מתאם.

in the face

with a chair

פורסם

הטכנולוגיה מוכרת, למעשה נעשה בה שימוש משך שנים רבות, אבל היתרון העצום של האפשרות להחליף מכשיר עלידי העברת הכרטיס ממכשיר למכשיר גבר על השיטה.

אם היית לקוח פלאפון או סלקום לפני שעברו ל-GSM/UNTS/HSPA המכשיר היה משויך לרשת בדיוק בדרך זו: במכשיר מוטבע מספר סדרתי אלקטרוני (ESN), ומספר זה היה משוייך לקו - בדדיוק כפי שברשתות GSM/UMTS/HSPA הסים משוייך לקו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מאמין שלא יוציאו את הסלוט של הסים מהמכשיר, אז עדיין תהיה אפשרות לבצע החלפה פיזית מהירה בשעת הצורך. מה שאני אומר זה שהשיטה שוכללה ואולי שווה להחזיר אותה או להוסיף אותה בנוסף לשיטה הקיימת.

מה גם שמצב כזה יאלץ אנשים לרשום את המכשיר שלהם וכשאני אקנה מכשיר יד שניה, סיכוי טוב יותר שאותו מכשיר יהיה במאגר של הרשתות ויהיה דיווח אם הוא גנוב או לא, ואם הוא לא גנוב אני מבצע רישום באותו הרגע והמוכר גם לא יוכל לדווח אחרי כמה ימים שהמכשיר נגנב לו...

מה לגבי פיתרון בדמות אפליקציה, קיים משהו שכזה?

האם מכשיר שמגיע dual sim מהמפעל, יש בו שוני אפליקטיבי כדי לתפעל את העניין? חוץ מהסלוט הנוסף, האם יש עוד שוני חומרתי שצריך כדי שיהיה dual?

in the face

with a chair

פורסם

מוזר שבדיוק הלילה חלמתי שאני נמצא בבית מלון וחבורה של ערסים מנסים לגנוב לי את התיק עם הפלאפון...קמתי עצבני :?

פורסם

במהלך העבודה שלי כמאבטח, זכיתי גם לראות שיטות של גניבה דרך מצלמות אבטחה.

בין היתר: גניבות מנשים ששמות את המכשיר בעגלה של התינוק, נשים שמודדות בגדים ושמות את הפלאפון בתיק, גברים שמודדים מכנסיים ומשאירים את המכנס הנוכחי עם הציוד בתא מדידה.

בגלל זה אני שיים את הנייד רק עמוק בכיס, ואם אני בחנות בגדים אז אני שם את הטלפון בקופה של החנות או אצל מישהו שבא איתי, אם אני הולך לים/בריכה אז הפלאפון נשאר ברכב (ולא אכפת לי אם מחפשים אותי באותו רגע).

מצב שני גם יצא לי למצוא סמארטפונים שאנשים שכחו ולהשיב להם אותו.

לעיתים זה היה מלווה בטיפ של 50/100, לא מזמן קיבלתי גם 250 על זה שרדפתי אחרי בן אדם ששכח גלקסי S4 חדש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לפותח השרשור.

אין צורך ברכישת קו חדש. אתה ניגש לכל מרכז פלאפון איזורי, מוסר את מספר הפלאפון שלך ופשוט רוכש סים עם מספר האיזי הישן שלך תמורת 50 ש"ח.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...