Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו בבקשה יכול להסביר לי תהליכי טסט ואילו טפסים צריך להגיש? עלויות אגרה באופנוע וברכב.

ביטוחים למיניהם ? הכול מהכול .

יתרונות וחסרונות אודה לו מאוד

פורסם

כדי שרכב כלשהו יוכל לעלות לכביש

1. טסט - בדיקה במכון מאושר, בד"כ אחת לשנה, לפני כל טסט משלמים אגרה, סביב 1000 ש"ח לרכב פרטי בנזין, את הסכום אתה יכול לבדוק ברשת. כדי לעבור טסט אתה צריך בגדול שהרכב יהיה תקין ושתהיה רמת זיהום אויר תקינה. ניירת: רשיון בתוקף, ביטוח חובה בתוקף.

הטסט בעצם מעבר של כמה תחנות בדיקה במכון מוסמך כאמור.

רכב שעובר טסט, מקבל רשיון רכב חדש שתקף עד הטסט הבא. נייר שחייב להיות אתך בדרכים.

2. "ביטוח חובה", זהו ביטוח בסיסי שבלעדיו לא נוהגים ברכב. גם זה מסמך שחייב להיות איתך בנהיגה. מחירים אתה יכול להשוות באתר משרד האוצר לדעתי, או התחבורה.

3. ביטוחים נוספים: צד ג' או מקיף, לכיסוי הנזקים שלך והרחבות. למשל אם הרכב שלך גניב, תרצה לעשות מקיף. כיסוי למקרה נזק לשמשות, סטראו, כיסוי נזקים בעת פריצה לרכב. כל מיני תוספות.

לכל חברת ביטוח יש פוליסה שונה, ויש לשים לב גם למשל לסכום ההשתתפות העצמית, האם יש ביטול השתתפות עצמית במצבים מסוימים, וכו'.

si vis pacem, para bellum

פורסם

תודה במקרה שלי הבנתי שאני צריך טסט כול חצי שנה ( מודל 93)

לגבי הקפאת רישיון תוכל להרחיב לי טיפה ?

• תוכן חדש...