Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך החיפושים שלי ראיתי רכב לא רע אך יש כמה דברים

הרכב מלא מכות- כל מיני פגיעות חניה ודברים כאלה פגיעה על המכסה מנוע באמצע משהו שלא ברור איך קרה וכל מיני קלופי צבע בטאמבונים בכנפיים בדלת בקורה שמתחת לדלתות יש שפשופים ואפילו חלודה.

בקיצור נהגת ישראלית בתל אביב.

רציתי לדעת אם מישהו יודע מה עלות פחחות וצבע באיכות טובה לכל הרכב זה משהו שמסתכם ב5 אלף או עשיריה או מעבר לכך.

ועוד דבר ברכב הספציפי נאמר לי שהוחלפה תושבת מנוע דבר כזה צריך להדאיג או שזה סביר?

הרכב שנת 2007 עם 4אלף קילומטר

שבת שלום

עידו

פורסם

תושבת זה בלאי לא רלוונטי

תחטוף את הרכב לפני שמישהו אחר יקדים אותך

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

הרכב הוא עם 40 אלף קילומטר

לא הבנתי את השאלה התושבת זה בלאי בעייתי סימן שהרכב קיבל מכה חזקה או שזה משהו סטנדרטי?

לגבי הפחחות כמה דבר כזה יעלה? יש לא מעט פחחות וצבע? כמה עלי להוריד לו מהמחירון על מנת שיהיה שווה לי הרכב הזה?

פורסם

תושבת זה בלאי טיבעי לחלוטין. לגבי פחחות וצבע המחיר תלוי לפי המקום בו אתה עושה זאת. אצל בני דודנו תוכל גם למצוא פחחות וצבע קומפלט ב 3000 ש"ח.

פורסם

זה רכב משנת 2007 עם ק"מ נמוך ביותר עד אפסי ואם הפגיעות בפח לא חמורות המוכר/ת לא יוריד/תוריד לך שקל על זה.

עבודת פחחות איכותית אכן יכולה לעלות לא מעט ולולא אני הקונה,אם המצב לא נורא לא הייתי משקיע בזה כל כך הרבה כסף.

במקום זה,הייתי משקיע בדברים הנדרשיחם ליישור קו ומשלם ביטוח שנתי לשנה מראש.

אם יש ליקויים מכאניים זה כבר עניין שונה ובד"כ מקובל להתפשר ולחלק את סכום הנזק בין המוכר לקונה

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הפגיעות אין כן רציניות הרכב דורש פחחות מקיפה בכמעט כל אחד מהחלקים יש שריטות עמוקות שפשופים עמוקים קילופי צבע וחלודה.

מבחינת טיפולים הרכב עבר במוסך מורשה הכל.

אני לא יודע כמה יעלה עלות התיקונים של כל העסק ולכן קצת קיבלתי רגלים קרות מהעסקה.

אין לי בעיה לסוע לבני דודנו בכפרים שמותר להכנס אליהם בשביל לקבל עבודה אבל רציתי לדעת כמה תעלה פחחות מלאה לרכב ויש לו מעט עבודה + צבע ושתיהיה עבודה איכותית.

עידו

• ספונסר פורום
פורסם

באיזה אזור בארץ?

צא מנקודת ההנחה שצביעה מלאה של הרכב תגרור גם ירידת ערך מסחרית ובעיות בסחירות העתידית של הרכב, מלבד לעלות הצביעה. צביעה כללית ללא שום תיקוני פחחות וללא שינוי צבע ברמה בסיסית תעלה כ-3,000-4,000 ש"ח. אם תרצה גם תיקונים, אז צריך לראות את הרכב ולקבוע כמה עבודת פחחות נדרשת בדיוק אבל כמובן שהמחיר יהיה גבוה יותר.

• תוכן חדש...