Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פנצ'רייה שאני הולך אני יכול להזמין צמיגים איכותיים (אם יש בכלל במלאי), אבל קודם כל יש זבל סיני ובשפע גדול.

כשאני מדבר עם מוכרים ועם אנשים כולם אומרים זה מה שיש וזה מה שקונים וזה עושה את אותו העבודה והכל אותו דבר, אתה תזרוק 400 שקל במקום צמיג ב200 שקל והכל אותו דבר , ובכלל זלזול גדול בצמיגים.

עכשיו אני שואל, למה אנשים מזלזלים בדבר הזה??

למה אנשים לא אכפת להם מאחיזה?ממרחק בלימה?מאורך חיים?

יש לי צמיגי יוקוהומה A DRIVE שעומדים להתחלף מקדימה והם כבר בני -5 !!.

אבל מה, עושים את העבודה, ואפילו עדיין אוחזים סבבה. כמובן שהם בדרך לומר ביי ביי ולהתחלף בזוג חדש, אבל אני אומר, האם יש מצב שצמיג סיני יחזיק 4-5 שנים ?וכשהייתי צעיר(3 וחצי שנים בגיל 17) לא חסתי על הצמיגים האלו כל כך.

בקיצור, כל כך מעצבן אותי הזלזול של האנשים בצמיגים, אבל מה נצפה אם בפנצ'ריות קודם כל דוחפים לך את זה ואנשים בולעים הכל!

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה כי לרוב עם ישראל אין כסף ו/או יש להם סדר עדיפויות שונה משלך.

אני בטוח שגם לך יש תחומים אפורים בהם גם אתה לא משקיע כי אתה לא מייחס להם חשיבות גבוהה למרות שאולי צריך.

כל הרהיטים שלך בבית עץ מלא? כל המזרנים אורטופדיים? המזגן מדורג אנרגטית "A"? במחשב שלך מותקנת מע' הפעלה מקורית?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

יש הרבה סיבות לכך, הבולטות מבינהן הן חוסר הידע וההבנה של הקהל הישראלי (אולי גם קצת חוסר אכפתיות) על בטיחות שמקנה לך צמיג אכותי מחברה ידועה לעומת צמיג סיני לא מוכר.

דבר נוסף הוא המחיר שמשחק תפקיד קטן לא פחות אם כי בפנצ'ריות כנראה יש רווח גדול יותר במכירה של צמיגים סיניים כנראה עקב מחירי זנות בהם הפנצ'ריות רוכשים אותם.

פורסם

ואותי מעצבן שאתה "שוטף" את האוטו שלך עם הניקוי יבש הדפוק הזה, אתה מזלזל באוטו.

(למען הסר ספק לפני שבוע שלחתי את סבא שלי להחליף רבעיית צמיגים סינים לכאלה נורמאלים).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הפסקתי לשטוף !

אתם לא מבינים, מעצבן אותי בעיקר שבפנצ'ריות דוחפים סיני , אז ברור שאנשים יקשיבו. (וברוב המקרים השירות בסדר גמור, זה לא קשור לזה).

פורסם

אני מתאר לעצמי לקוח שנכנס לפנצ'ריה (לא לפני שנכשל בטסט כמובן) ושואל את המוכר "כמה עולה צמיג לטויוטה קורולה?".

הלקוח כמובן "הגיע מוכן" וחבר שלו "מבין עיניין" כבר אמר לו בטלפון שצמיג אמור לעלות מקסימום 200 ש"ח.

המוכר כמובן יציע לו קודם את הזמין במלאי והזול ביותר ורוב הסיכויים שזה מה שיורכב על הרכב.

אם המוכר בפנצ'ריה יציע צמיג ב-400 ש"ח סביר להניח שהלקוח יתעלף במקום.

זה כמו שאני אמליץ על מסך 32 אינץ' של סוני ב-2000 ש"ח בתור אופציה ראשונה.

Just daily

פורסם

העלו פה שלל דוגמאות, אבל פספסו את הנקודה שצמיג זה מוצר עם משמעות בטיחותית.

גם אותי מטריד לראות כמעט רק צמיגים עלומי שם מורכבים על רכבים. ועוד יותר מטריד זה צמיגים בלויים ושחוקים שקשה להבין איך הרכב בכלל מוצא אחיזה כשדבר כזה מותקן בו.

פורסם

הלכתי לפנצ'ריה מוכרת מאוד במרכז, וטובה מאוד, מלכתחילה הודעתי בעצמי שאיני מעוניין בצמיגים סיניים ואני מוכן לשלם יותר.

המתקין עצמו (בחור צעיר בגילי בערך) שאל אותי כמה אני נוסע והאם הנסיעות הרוב עירוניות, הסברתי שכן ומדי פעמיים בחודש דרומה.

אמר לי תחסוך לך את ה 100 ש"ח על הצמיגים וקנה סיניים.

עניתי בנימוס שאני מסרב ומעוניין בצמיגים איכותיים יותר למען הבטיחות - לאחר בירור קטן היה לו רביעייה טריה של דנלופ SP 703LM, העדפתי לשלם על כל אחד מהם 300 ש"ח ולצאת עם לב רגוע.

יש לומר, שהמוכר בא לקראתי, לא ניסה להשחיל לי צמיגים יקרים או מסוג ככה או אחר.

בחור שהיה לידי והחליף בדיוק ארבעה צמיגים חדשים סיניים לא מוכרים כלל, למאזדה 3 ספיריט משנת 2012/11 בקירוב, היתה נראית מעולה, צבע מושלם, ג'אנטים יפהפיים, ועם צמיגים סיניים מוזרים, כששאלתי אותו מדוע הוא לא משקיע בצמיגים ענה לי "צמיגים הכל אותו הדבר".

המודעות היא על הפנים, משקיע כ"כ הרבה ברכב, אבל ברכיב הכי חשוב מזניחים

Opel Adam S 2017

פורסם
העלו פה שלל דוגמאות, אבל פספסו את הנקודה שצמיג זה מוצר עם משמעות בטיחותית.

גם אותי מטריד לראות כמעט רק צמיגים עלומי שם מורכבים על רכבים. ועוד יותר מטריד זה צמיגים בלויים ושחוקים שקשה להבין איך הרכב בכלל מוצא אחיזה כשדבר כזה מותקן בו.

על פניו צמיג איכותי אמור לתת אחיזה טובה יותר מצמיג פשוט, בפועל אף אחד יצרן לא יקח אחריות במקרה של איבוד אחיזה (אני צודק?).

כלומר אם להציע לנהג צמיג שעל פניו איכותי יותר אז כל העיניין הוא תיאורטי בלבד.

Just daily

פורסם

זה לא תיאורטי, יש ברשת מספר אתרים עם ביקורות לצמיגים והם גם עורכים השוואות בין דגמים מתחרים.

ברכב עם צמיגים נחותים מרגישים את זה בנוחות הנסיעה, ברעש ובאחיזה, לי אישית קשה לפספס את זה.

פורסם
זה כי לרוב עם ישראל אין כסף ו/או יש להם סדר עדיפויות שונה משלך.

אני בטוח שגם לך יש תחומים אפורים בהם גם אתה לא משקיע כי אתה לא מייחס להם חשיבות גבוהה למרות שאולי צריך.

כל הרהיטים שלך בבית עץ מלא? כל המזרנים אורטופדיים? המזגן מדורג אנרגטית "A"? במחשב שלך מותקנת מע' הפעלה מקורית?

אני בטוח שאם הרהיטים שלך בבית הם לא מעץ מלא אז זה לא יסכן את החיים שלך.

כנ"ל לגבי המזרן, מזגן והמע' הפעלה.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אני אסביר לך משהוא על צורת תמחור ישראלית ומיד תבין למה "זה ככה".

צמיג איכות מתומחר בצורה סבירה (+-) ועומד על בא נגיד 300 ש"ח לצמיג.

בא זה שמיבא צמיגי זבל סינים, עושה את אותו תחשיב ומגיע ל 100 ש"ח לצמיג, אבל זובי, מה פתאום שהשכן ימכור ב 300 והוא ב 100?

אז הוא מתמחר אותו במחיר לצרכן של 200 ש"ח.

עכשיו הוא מרויח הרבה יותר , הפנצרמאעכר מרוויח הרבה יותר והלקוח "מרוויח שרבעיה עלתה לו 800 ולא 1200 ש"ח.

ומי יוצא קרח מארבעת הכיוונים? אותו האומלל שחושב שעשה את עיסקת חייו ובעצם נוהג על צמיגי צונג לונג מונג או שקר אחר כל שהוא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כל פנצ'רייה שאני הולך אני יכול להזמין צמיגים איכותיים (אם יש בכלל במלאי), אבל קודם כל יש זבל סיני ובשפע גדול.

כשאני מדבר עם מוכרים ועם אנשים כולם אומרים זה מה שיש וזה מה שקונים וזה עושה את אותו העבודה והכל אותו דבר, אתה תזרוק 400 שקל במקום צמיג ב200 שקל והכל אותו דבר , ובכלל זלזול גדול בצמיגים.

עכשיו אני שואל, למה אנשים מזלזלים בדבר הזה??

למה אנשים לא אכפת להם מאחיזה?ממרחק בלימה?מאורך חיים?

יש לי צמיגי יוקוהומה A DRIVE שעומדים להתחלף מקדימה והם כבר בני -5 !!.

אבל מה, עושים את העבודה, ואפילו עדיין אוחזים סבבה. כמובן שהם בדרך לומר ביי ביי ולהתחלף בזוג חדש, אבל אני אומר, האם יש מצב שצמיג סיני יחזיק 4-5 שנים ?וכשהייתי צעיר(3 וחצי שנים בגיל 17) לא חסתי על הצמיגים האלו כל כך.

בקיצור, כל כך מעצבן אותי הזלזול של האנשים בצמיגים, אבל מה נצפה אם בפנצ'ריות קודם כל דוחפים לך את זה ואנשים בולעים הכל!

אני ממש איתך בנושא הזה. לדעתי זאת הקמצנות הכי מטומטמת וחסרת אחריות של מי שמסיע את ילדיו יכול לעשות.

מצד שני, לנסוע עם צמיגים בני 5 שנים, זה גם לא מעשה חכם.

פורסם
זה לא תיאורטי, יש ברשת מספר אתרים עם ביקורות לצמיגים והם גם עורכים השוואות בין דגמים מתחרים.

ברכב עם צמיגים נחותים מרגישים את זה בנוחות הנסיעה, ברעש ובאחיזה, לי אישית קשה לפספס את זה.

כן כן, לך תספר על זה לישראל ישראלי בעל מאזדה 3 שמחליף רפידות בלמים סיניים כל 80,000 ק"מ והכל בסדר.

אני בטוח שאם הרהיטים שלך בבית הם לא מעץ מלא אז זה לא יסכן את החיים שלך.

כנ"ל לגבי המזרן, מזגן והמע' הפעלה.

סתם זרקתי דוגמאות שעלו לי בראש. בכל אופן, אתה שם לב איך אתה נותן לדברים אלה חשיבות נמוכה יותר ובלי עיניין?

דרך אגב בטיחות - יש לך מטפה ברכב?

Just daily

• תוכן חדש...