Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי קבע שהצמיגים הסיניים זבל ?

מישהו כאן מהנדס גומי או בעל מעבדה מוסמכת ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני בחמש שנים האחרונות ומאז גיליתי שיש דבר כזה מחליף כל שנתיים לצמיגים הכי טובים

במחיר של 100 שקל לצמיג. איך זה? משומש בן שנה.

אין לי בעיה משתלם לי ויותר טוב מסיני חדש

פורסם

enash, צמיג שיש על רכב אחר ונשחק (אפילו ברמה שאתה לא רואה את זה) מבחינה גיאומטרית בהתאם לכיוון פרונט ומתלים שלו, זה לא רעיון הכי טוב לשים אותו עם רכב מסוג אחר. גם בעיה למצוא רבעייה, אני כימעט בטוח שעל כל סרן יש לך צמיגים אחרים.

גם צמיגים "הכי טובים" לפי דבריך ששכבו במחסן שנה ומישהו נסע עליהם עוד שנתיים ועכשיו אתה נוסע עליהם - הם כבר לא צמיגים "הכי טובים". אולי דווקא סיניים חדשים טובים יותר.

מה שאתה עושה - זה לא חדש, סוחרים גם שמים על רכבים שהם מוכרים צמיגים מפירוק, גם נהגי מונית עושים את זה לא מאט (במיוחד כאלו שהם לא בשיא הקריירה).

גם צמיגים סיניים יש באיכות שונה, יש צמיגים טובים למדי - אולי לא הטופ שבטופ של צמיגי ספורט, אבל בהחלט ראויים לנסיעה מנהלתית יומיומית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
היום כמעט הכל מיוצר בסין! גם האייפון, וגם סמסונג הכל סין.

בתחום הרכב סין זה זבל.

איך זה קשור בכלל? תלוי כמובן בבקרת האיכות.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אין לי מושג, לא מבין בזה ולא התעמקתי יותר מדי.

בכל אופן, הכוונה הייתה שבד"כ אין משמעות למיקום המפעל ביחס לאיכות המוצר.

אין זה משנה שאייפון מיוצר בסין ובכל מקרה המוצר הסופי באיכות גבוהה, חשוב התכנון ובקרת האיכות.

Just daily

פורסם

זו בדיוק הבעייה, שאי אפשר לדעת.

תוסיף לזה את העובדה ששוק הצמיגים פרוץ, הישראלים הם עם חובב קומבינות ומחיר זול ותקבל שכנראה הצמיגים שמגיעים לארץ הם "לא משהו" בלשון המעטה.

צמיג מבית טוב הוא צמיג שלכל הפחות עבר אי אילו כמה בדיקות ולפחות על זה אפשר לסמוך.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הבעיה עם צמיגים, למרות שזה מוצר בטיחותי ולמרות שזה מוצר לא כזה זול - אנשים לא עושים סקר שוק לפני: באים לפנצ'ריה ודוחפים להם מה שמזדמן לפי מלאי ומצב רוחו של פנצ'רמעכר.

עם מוצרים שעולים אותם סכומים אבל מתחומים אחרים אנשים עושים סקר שוק מטורף: למשל לפני חבילת גלישה בסלולארי, טלפון סלולארי וכד'. ודווקא עם מוצר חיוני וכל כך חשוב רוב האנשים מתרשלים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

5 א"ג שלי.

צמיגים סיניים חדשים עדיין עדיפים על גודייר בני 8 שנים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אפשר למצוא ברשת מבחנים לצמיגים של מותגי פרימיום (קונטיננטל, מישלין, גודייר וכו). אז לפחות לגבי אלה אתה יכול לדעת בערך מה הם נותנים. צמיגים סיניים זה חתול בשק. זה כמו לקנות רכב שלא עבר מבחן ריסוק - למזלזלים בבטיחות בלבד.

Arco, יש מבחנים גם לצמיגים סיניים וגם השוואה עם צמיגים ממותגים המובילים.

אפשר לקבל לינק לאחד כזה בבקשה?

פורסם

Arco, יש מבחנים גם לצמיגים סיניים וגם השוואה עם צמיגים ממותגים המובילים.

פורסם

אני באמת לא מבין אותכם, אני נוהג 5 שנים על הכבישים כבר ולא הייתי קרוב פעם אחת לאיבוד שליטה או החלקה, מה אתם נוסעים בפורמולה 1 שאתם מיחסים חשיבות כל כך גדולה לצמיג? תיסעו בזהירות ולאט תאמינו לי שלא תחליקו. שהצמיד גמור מחליפים. זהו. כמה מקרים שמעתם שצמיד התפוצץ למישהו תוך כדי נסיעה לאנשים אין כסף לשים 600 שקל על צמיד במדינת ישראל היום.

פורסם
אפשר למצוא ברשת מבחנים לצמיגים של מותגי פרימיום (קונטיננטל, מישלין, גודייר וכו). אז לפחות לגבי אלה אתה יכול לדעת בערך מה הם נותנים. צמיגים סיניים זה חתול בשק. זה כמו לקנות רכב שלא עבר מבחן ריסוק - למזלזלים בבטיחות בלבד.

שוב אני לא מזלזל בצמיגים איכותיים.

אולם איך אתה יכול להיות בטוח שצמיגים "פרימיום" שעמדו במבחנים כלשהם יהיו טובים פחות מצמיגים סיניים במצבי אמת?

ואולי בכלל במצב אמת עצם העובדה שהצמיג הסיני יתנהג אחרת מצמיג "פרימיום" זה מה שימנע את התאונה?

מהי ההסתברות שנהג מהשורה יחליק עם צמיג סיני לעומת נהג עם צמיג לא-סיני? יש נתון כזה בכלל?

Just daily

• תוכן חדש...