Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעל פיגו פרטנר 2010 הדגם הסטנדרטי(לא החדש)

לאחרונה בזמן נסיעה נידלקה לי מנורת STOP מהבהבת בצירוף הABS ומנורת הארמברקס, חיפשתי בפורום ולא מצאתי שום איזכור לנושא ברשת.

יש לציין כי אין לי ספר רכב שבו אוכל לראות את משמעות הבעיה.

יש למישהו מושג ירוק מניסיון מה זה אומר שאגש למוסך ואדע שהוא מדבר על הדבר הנכון?

פורסם

פתח מכסה מנוע.

מאחורי המצבר יש מיכל פלסטיק קטן עם מכסה שחור וחוט חשמלי מחובר אל המיכל.

בצידו השמאלי של המיכל יש סימנים min/max.

בדוק שמפלס הנוזל נמצא בין הסימנים.

ספר רכב סרוק ב PDF אני יכול לשלוח לך, אם אתה מעניין שלח לי כתובת מייל בהודעה פרטית.

פורסם

אם חסר נוזל בלמים כנראה שיש סיבה לכך:רפידות או נזילות למיניהם צריך לטפל בתקלה ולא רק בתוצאה הנובעת מהתקלה.

פורסם
במידה וחסר האם אפשר למלא ישר?(הבנתי שצריך שמן DOT4) או ללכת למוסך שינקז את השמן וימלא מחדש?

ניקוז נדרש רק אם חדר אויר למערכת. אם יש חוסר מבלי שאויר חדר, ניתן להוסיף נוזל בלמים, אבל לגשת ללא דיחוי למוסך כדי לברר את הסיבה שבגללה המחסור נגרם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...