Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהוחלט ללכת על קיה פיקנטו 2012-2013 אוטומטית עולה ההתלבטות הבאה:

איך לבצע את הרכישה וכמה להשקיע?

1. לקנות דגם EX חדש 2013 מבצע חבר 74,000 + תשלום אגרת רישוי.

2. רכישת דגם LX (כנראה) - 0 קמ" מחברת ליסיניג ב71,000.

3. רכישה מיד 1 פרטית - נע בין 64,000 (2012) ל 69,000 (2013).

כמובן יתרונות וחסרונות לכל אחד מהתרחישים אך האם תוספת של 5,000 (6-7%) ש"ח שווה את ההבדל?

אשמח לשלם כמה שפחות :-) מן הסתם ואני אדיש בין דמגי LX ו-EX.

תודה לעונים

פורסם

מבחינה כלכלית טהורה, ברוב המקרים עדיף ללכת על המשומש הזול ביותר. ירידת ערך של רכב היא העלות הגבוהה ביותר מבין עלות האחזקה של רכב חדש, וככל שהבעלים הקודם של הרכב ספג יותר ממנה כך אתה מפסיד פחות.

אבל, כל זה לא נכון אם בעוד תשעה חודשים תגלה שאשתך בהריון ואתה צריך למכור פיקנטו מודל 2012 שהיא כבר יד שנייה, כי אז מחיר השוק של הרכב שלך ירד משמעותית וכל מה שלא הפסדת במעמד הקנייה אתה תפסיד עכשיו.

בקיצור, אין כאן תשובה של שחור ולבן. גם המחירים שציינת הם לא סופיים וברור לי שבשביל 5,000 ש"ח לא שווה להסתבך עם רכב משומש בן חצי שנה. אני מאמין שגם למוכר הרכב זה יהיה ברור במהרה ואם הוא באמת ירצה למכור את הרכב הוא יצטרך להוריד הרבה יותר במחיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...