Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מישני חסכוני ב 60k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלון - שוב סיפורי הרכב הגדול והבטיחותי? בדקת את מבחני ה-NCAP של הסופרמיני? עם כל ההסתיגויות שיש לי מקבלת כוכבי ה-NCAP כפשוטם, ולמרות משמעות מסת הרכב בתאונה, גם מכוניות קטנות מתוכננות כאשר בטיחותן בתעונות מובאת בחשבון. מובן שלא הייתי בוחר באלטו הזעירה ובעלת 3 כוכבי NCAP, אבל סופרמיני עם 5 כוכבים לא יגרום סיכון מיוחד למשפחה, במיוחד כאשר השיקול הכלכלי, כול ל צריכת הדלק, מהוים מרכיב חשוב בבחירת הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אלון - שוב סיפורי הרכב הגדול והבטיחותי? בדקת את מבחני ה-NCAP של הסופרמיני? עם כל ההסתיגויות שיש לי מקבלת כוכבי ה-NCAP כפשוטם, ולמרות משמעות מסת הרכב בתאונה, גם מכוניות קטנות מתוכננות כאשר בטיחותן בתעונות מובאת בחשבון. מובן שלא הייתי בוחר באלטו הזעירה ובעלת 3 כוכבי NCAP, אבל סופרמיני עם 5 כוכבים לא יגרום סיכון מיוחד למשפחה, במיוחד כאשר השיקול הכלכלי, כול ל צריכת הדלק, מהוים מרכיב חשוב בבחירת הרכב.

מה יותר פשוט מלהיכנס לקישורים שצרפתי ולראות בעצמך?!

לא מדובר אפילו על רכב מקבוצת המיני אלא על רכבים מקבוצת הסופר מיני, בעלי 5 כוכבי בטיחות על פי מבחני הבולשיט, בתאונה חזיתית מול רכבים מאותו היצרן אך מסוג משפחתית בגודל מלא.

הדוגמאות המובאות הן: יאריס מול קאמרי וגאז מול אקורד.

אז כן, רכב מודרני גדול בהכרח יותר בטיחותי מרכב מודרני קטן!

או שאתה לא מסכים עם תוצאות המבחנים של IIHS?

פורסם

עם כל הדוגמאות שהבאת - אפשר ללכת הלאה. שים את הקאמרי מול סילבראדו. אין לי ספק נוסעיה של מי מהשתיים יספגו פגיעה יותר קשה. לסיפור הזה אין סוף, וגם נהגי סמיטרייילר נהרגים בתאונות דרכים.

אילו קראת את הפוסט שלי בעיון היית רואה שהתיחסתי לנושא מסת הרכב וגם לכך שאין לקבל את כוכבי ה-NCAP כפשוטם. אבל לפות"ש השיקול הכלכלי מרכזי ולכן הוא מעדיף רכב יותר קטן. החיים מלאי פשרות ואי אפשר לאחוז את המקל בשני קצותיו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...