Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=BXnXhAhQu-s דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

דבר ראשון מצטער על איכות ההקלטה והזוית.

חזרתי לביתי מכיוון מזכרת בתיה, שם עמדה ניידת ביציאה מן הישוב.

נכנסתי לישוב ויצאתי ממנו ואמרתי בלב "הם יעצרו אותי בוודאות".

זה היה אתמול, לא היו הרבה מכוניות על הכביש.

ביציאה מן היישוב יש תמרור של תן זכות קדימה.

לא רק שהאטתי את המהירות, האטתי, ואף הוצאתי את ראשי מהחלון (לא היה שום רכב על הכביש ולא היוותי סכנה לתנועה).

כבר מהתמרור השוטר האיר לי עם הסטיקלייט.

מכיוון שנגמר הנתיב מיועד לתחנת אוטובוס, הניידת עמדה בדיוק בסופו. עברתי נתיב כל זה באיתות ושום מכונית על הכביש.

היו 4 נתיבים בכביש.

רשיון בבקשה, אין בעיה.

אח"כ השוטר אומר לי "לאן אתה בורח? יש לך תן זכות קדימה"

אמרתי לו שעצרתי וגם הסתכלתי (אפילו אותתי ביציאה מהיישוב).

אני כמעט בטוח שהשוטר השני הבחין שיש לי מצלמה ברכב.

ביקש מספר טלפון ושחרר אותי לדרכי.

האם צריך לחשוש ממשהו? סתם בדיקה שגרתית?

אין לי בעיה שיעצרו אותי לבדיקות אבל למה להעליל עלילות?

פורסם

אתה סוג של אמור להשתלב כראוי ולא לדלג על נתיב ההאצה בכל מקרה, לעניות דעתי.

שוטרים כבר בטח רגילים לכך שמכוניות מתרחקות מהם עמ"נ להימנע מעצירה לביקורת.

אין לך מה לחשוש אם הם רק ביקשו מס' טלפון, זה שגרתי.

פורסם

לפי מה שהצלחתי להבין השוטר אמר לך שישר עברת לנתיב האמצעי.

אפשר לראות זאת גם בסרטון. החוק אומר שיש לפנות בקשת חדה כלומר סמוך לשפה ימנית של הכביש.

קנס של 250 נקודות ללא נקודות.

אבל אם הם לא רשמו לך דו"ח אין לך מה לדאוג, הם פשוט רשמו את הפרטים של בטופס מפגש שוטר אזרח שכל שוטר תנועה מחוייב לכ-20 מפגשים במשמרת.

פורסם

אני דווקא אוהב את המפגשים האלה. תמיד מעניין אותי לשוחח איתם מעט בזמן שהם בודקים טסט וכו'.

גם בקרב שוטרי תנועה יש קשת רחבה של דעות. חלקם מאמינים שאכיפת מהירות מצילה חיים, אחרים אומרים "אני מסכים איתך, אבל אני עושה מה שאומרים לי, ולא מה שאני בוחר".

המ שכן, אייל צודק במאת האחוזים. אחרי פנייה אתה חייב להיכנס לאותו הנתיב שממנו פנית. היה כאן מקרה על מישהו שקיבל דו"ח, בגלל שמיד לאחר הפניה רצה לפנות שמאלה, אז ישר השתלב בנתיב השמאלי ביותר. זו לא הדרך החוקית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אין לך מה להצטער על הזוית, אתה פשוט צריך ללכת עכשיו לרכב, ולסדר את זה!!

אח"כ אתה תצטער שמישהו נכנס בך בדיוק בחלק שהיא לא מצלמת (למרות שהיא אמורה לכסות את כל הפרונט)

אתה עדיין פה? יאללה לך לרכב!!

פורסם

מה זה נקרא ישר עברת לאמצעי?

יש שם ד14 שממשיך לפס ההפרדה, מרגע שפס ההפרדה נהפך למקוקו ניתן לעבור נתיב, הנתיב ממשיך עוד מספר מטרים כדי שבמידה ויש תנועה על הכביש יהיה לי נתיב האצה שבו אוכל להגיע למהירות סבירה כדי להשתלב בתנועה בבטחה וללא הפרעה.

במקרה הזה לא הייתה תנועה על הכביש ולכן לא היה צורך לנצל את מלא נתיב האצה ואפשר להשתלב בתנועה בדיוק כמו שעוברים כל נתיב.

חלק גדול מזווית הצילום מוסתר ע"י מדבקה וחבל.

פורסם

למה השוטר דפוק? הרכב פנה ימינה, נתן זכות קדימה, ומיד עבר לנתיב היותר שמאלי, למה? עם הייתי אותו שוטר הייתי חושב גם כן שהוא מנסה לברוח, היית צריך לפנות ימינה להאיץ בחצי נתיב הזה הזה ולעבור כשנתיב נגמר לשמאלי , במקום זאת עברת מיד לשמאלי וזאת לא הדרך הנכונה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

נתן לך הערה לגיטימית. אני בטוח שזאת לא הסיבה שנעצרת מלכתחילה.

אמר שלום, האיר את צומת לבך למה שיותר נכון לעשות, בדק רשיונות ושיחרר אותך לדרכך.

הלואי כולם היו כאלה. אין מה לדאוג, זאת בדיקה שיגרתית ונוהל שיגרתי בחלק מהמקרים.

פורסם
מה זה נקרא ישר עברת לאמצעי?

יש שם ד14 שממשיך לפס ההפרדה, מרגע שפס ההפרדה נהפך למקוקו ניתן לעבור נתיב, הנתיב ממשיך עוד מספר מטרים כדי שבמידה ויש תנועה על הכביש יהיה לי נתיב האצה שבו אוכל להגיע למהירות סבירה כדי להשתלב בתנועה בבטחה וללא הפרעה.

במקרה הזה לא הייתה תנועה על הכביש ולכן לא היה צורך לנצל את מלא נתיב האצה ואפשר להשתלב בתנועה בדיוק כמו שעוברים כל נתיב.

חלק גדול מזווית הצילום מוסתר ע"י מדבקה וחבל.

בדיוק!

מה גם שהנתיב האצה חופף מיד בהמשך לתחנת אוטובוס, וגם חונה שם מכונית (לא משנה שזאת אותה ניידת משטרה)

נתן לך הערה לגיטימית. אני בטוח שזאת לא הסיבה שנעצרת מלכתחילה.

אמר שלום, האיר את צומת לבך למה שיותר נכון לעשות, בדק רשיונות ושיחרר אותך לדרכך.

הלואי כולם היו כאלה. אין מה לדאוג, זאת בדיקה שיגרתית ונוהל שיגרתי בחלק מהמקרים.

השוטר הפנה את תשומת ליבו למתן זכות קדימה בצומת.

פורסם

החוק אכן דורש לפנות ימינה בקשת חדה, אלא שאין שום דרישה בחוק להישאר בנתיב ההאצה עד לסופו. חוץ מזה, בניגוד למה שהשוטר טען, פותח השרשור לא עבר לנתיב האמצעי אלא לימני, שכן בכביש אליו הוא פנה יש שני נתיבים ונתיב השתלבות מימין.

מצטער, לרוב אני מסכים עם דבריך אבל הפעם אני חולק עליהם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...