Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

בעת נסיעה אחורה ולחיצה על הבלם ישנו רעש מוזר של שריקה עמומה כזו. (לרוב זה קורה בעת נסיעה אחורה וסיבוב ההגה ימינה)

כמו כן כאשר אני נוסע במהירות מעל 90 ובולם ההגה רועד חזק לכמה שניות.

מה יכולה להיות הבעיה?

איפה יש מקום אמין וטוב לטיפולים במיצובישי באיזור חיפה?

תודה על העזרה :-)

פורסם

לגבי הרעידות בבלימה, כנראה שיש צורך לעשות חריטה עקב עיוות של צלחות הבלימה.

לגבי השריקה בנסיעה לאחור, החלפת רפידות פתרה לאבא שלי את הבעיה(השריקה הייתה מהיום הראשון שהרכב יצא מהסוכנות, נבדק כמה פעמים ע"י המוסך ולא מצאו שום תקלה, הבעיה נפתרה אחרי שהרפידות נשחקו עם הזמן,בלאי טבעי, והוחלפו בחדשות).

פורסם

יש קטע למיצובישי על רפידות בלמים חורקות בטירוף גם מרגע היציאה מהמוסך. לא יודע מדוע זה ככה

אבא שלי בכריזמה שלו מהיום הראשון שהוציא אותה מהסוכנות עד היום, לא משנה כמה פעמים הוחלפו צלחות ורפידות למקוריות - עדיין הרעש הזה. חשבתי שהם נפטרו מהבעיה הזו.

לגבי רעידות בהאטה ייתכן ובאמת מדובר בעיוות צלחת בלימה

Opel Adam S 2017

פורסם

החלפת רפידות בלם יפטרו את הבעיה, גם לי אמרו שככל הנראה יש צורך בהחלפת או חריטת צלחות, אבל כאמור החלפת הרפידות פטרו את הבעיה.

אני ממליץ על מוסך מילר, המוסך המרכזי בחיפה, נמצא בחוף שמן, טיפלתי שם במשך 6 שנים במיצובישי לנסר כמו שלך מאותה השנה.

הטיפולים זולים מאד, כמו במוסך לא מורשה ואולי אפילו פחות. למנהל השירות האחראי על המוסך קוראים "שי". הוא מכיר כל בורג במיצובישי, מאד מקצועי ומד אמין. אם אפשר לחסוך במשהו הוא יציע לך זאת מיוזמתו.

דרך אגב רפידות בלם תחליפיות עלו לי רק 200 ש"ח במוסך מילר.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...