Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים.

יש לי אח נכה המרותק לכסא גלגלים, עד עתה החזיקה המשפחה טויוטה הייאס.

האח גבה וכיום בכניסה לרכב ראשו כמעט נוגע בתקרה, אנו מתלבטים בין המכוניות לעיל.

לפולקס' קאדי יש את כל היתרונות, גם רכב יותר קטן ופחות מסחרי, גם שיטה חדשה של מעלית שבה הנכה עולה לרכב בשיפוע וכו', הבנתי גם מקרוב משפחה שמחזיק בקאדי שצריכת הדלק היא באיזור 1/14 שזה נתון מצוין. החסרונות : dsg 7 .

היונדאי הוא סוג של פשרה - מסחרי, תישאר הבעיה של הכניסה לרכב, אולם זה רכב פופולרי למדי בעל מנוע חזק.

מה דעתכם? ללכת על הקאדי למרות הגיר ה"מוצלח" והשירות הידוע של צ'מפיון? או לוותר ולקחת רכב שפחות מתאים לצרכים?

תודה רבה

פורסם
צהרים טובים.

יש לי אח נכה המרותק לכסא גלגלים, עד עתה החזיקה המשפחה טויוטה הייאס.

האח גבה וכיום בכניסה לרכב ראשו כמעט נוגע בתקרה, אנו מתלבטים בין המכוניות לעיל.

לפולקס' קאדי יש את כל היתרונות, גם רכב יותר קטן ופחות מסחרי, גם שיטה חדשה של מעלית שבה הנכה עולה לרכב בשיפוע וכו', הבנתי גם מקרוב משפחה שמחזיק בקאדי שצריכת הדלק היא באיזור 1/14 שזה נתון מצוין. החסרונות : dsg 7 .

היונדאי הוא סוג של פשרה - מסחרי, תישאר הבעיה של הכניסה לרכב, אולם זה רכב פופולרי למדי בעל מנוע חזק.

מה דעתכם? ללכת על הקאדי למרות הגיר ה"מוצלח" והשירות הידוע של צ'מפיון? או לוותר ולקחת רכב שפחות מתאים לצרכים?

תודה רבה

אני אענה לך לגבי פולקסווגן קאדי, דגם מיני, אוטומטית (גיר רובוטי), אני נוהגת ברכב הזה מעל שנתיים ואין מרוצה ממני. כל מי שמכיר אותי יודע שאני סוג של מאוהבת ברכב הזה.

דבר ראשון, גם לי יש אחות נכה, הקאדי שלנו מאובזרת במעלון שחברת תמן הרכיבה לנו. כדי להכניס את העגלה של אחותי צריך להוריד שני מושבים מאחורה, כלומר אם אחותי ברכב עם העגלה יכולים לנסוע רק 3 נוסעים ולא 5 נוסעים כמו בדגם המקסי. אני מניחה שזה פחות רלוונטי לשאלתך כי אתם מחפשים את הדגם המקסי.

מבחינת האוטו והביצועים - אחלה של רכב, נוח, קליל, כיף לנהיגה בעיר ועוד יותר כיף לנהיגה מחוץ לעיר.

מבחינת תצרוכת דלק לא בדקתי כמה בדיוק הרכב עושה, אנחנו מתדלקים פעמיים בחודש לפחות.

החיסרון היחידי שעולה לי לראש זה הגיר הרובוטי. קרה לי שהייתי נוסעת גם במישור וגם בעליות והסל"ד היה מזנק ל4-5, הרכב ממש התאמץ ונאלצתי להעביר הילוך באופן ידני, שמתי לב שהדבר קורה בעיקר כשאני מפעילה את המזגן. התייעצתי עם חבר קרוב שעובד בצ'מפיון והוא הסביר לי שהגיר הרובוטי עובר שינוי גרסא (ממש כמו שצריך לעדכן גרסא לאייפון) כל כמה חודשים, הוא המליץ לי להכניס את הרכב למוסך מורשה הקרוב לביתי והבעיה נפתרה. לא אשקר שלפעמים הגיר עושה עדיין סצנות פה ושם אבל זה יחסית בקטנה לעומת כל היתרונות של הרכב הזה.

אשמח לענות לך על עוד שאלות, מקווה שעזרתי :)

פורסם

כדאי שתבדוק אם אחיך בכלל מצליח להכנס לקאדי להבנתי הוא נמוך יותר מהטויוטה.

ממליץ לבדוק גם את הסיטרואן ג'מפי הנמצאת באותו טווח מחירים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

zvit: מדובר בקאדי שהונמך בתוך הרכב, הרכב נבדק ע''י אבי שהגיע יחד עם אחי ובדק שהרכב מתאים עבורו.

ד''א, עם הג'אמפי היה לנו נסיון בעבר, ולאו דוקא מוצלח.

Maayan Z: תודה על תגובתך המפורטת.

מה הדגם שברשותך? בנזין? דיזל? כמה אתם נוסעים בחודש?

כי פעמיים בחודש זה יכול להיות הרבה וזה יכול להיות קצת, תלוי בנסועה החודשית.

אגב, אנחנו גם מעונינים לאבזר בתמן, אולם לא מדובר במעלון, אלא בכבש שנפתח החוצה, תעייני אם זה מעניין אותך באתר של תמן.

תודה רבה

פורסם
zvit: מדובר בקאדי שהונמך בתוך הרכב, הרכב נבדק ע''י אבי שהגיע יחד עם אחי ובדק שהרכב מתאים עבורו.

ד''א, עם הג'אמפי היה לנו נסיון בעבר, ולאו דוקא מוצלח.

Maayan Z: תודה על תגובתך המפורטת.

מה הדגם שברשותך? בנזין? דיזל? כמה אתם נוסעים בחודש?

כי פעמיים בחודש זה יכול להיות הרבה וזה יכול להיות קצת, תלוי בנסועה החודשית.

אגב, אנחנו גם מעונינים לאבזר בתמן, אולם לא מדובר במעלון, אלא בכבש שנפתח החוצה, תעייני אם זה מעניין אותך באתר של תמן.

תודה רבה

דיזל. אין לי הערכה מדויקת לכמה אנחנו נוסעים לחודש אבל יש לנו את הרכב כבר שנתיים וקצת והוא עשה בערך 23,000

הנסיעות שלנו הם בעיקר בתוך העיר.

מניסיון של שנים, תמן הם אחלה של חברה, בנוסף למעלונים ולאבזורים שהם שמים ברכב, הם נתנו לנו במתנה דיוידי לרכב, מסך נגיעה + מצלמת רוורס.

• תוכן חדש...