Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מי שיצא לו להכיר את האפליקציה CineXPlayer ודאי יודע שיש בעיה עם הצגת כתוביות בעברית בה.

מדפדוף באינטרנט למדתי שבשביל שהכתוביות יוצגו כראוי (ולא בג'יבריש) יש להמיר את הפורמט שלהם ל-UTF8.

סחבק חיפש באינטרנט פתרונות אך התקשה לבצע אותן, וזה שיש לי מקינטוש לא עזר לבעיה.

הבנתי שעם ++Notepad אפשר להמיר את הפורמט בקלות, הבעיה שאין את התוכנה למק. ניסיתי עם אלטרנטיבה

אחרת, וכשהמרתי את הכתוביות לפורמט UTF8 הן לא הוצגו בכלל (גם לא באייפון וגם לא במחשב דרך VLC).

בקיצור, מישהו יודע איך אני יכול לשנות פורמט לכתוביות בלי להתחרפן?

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אתה מערבב שני דברים.

יש את הפורמט של הכתוביות - sub, srt, וכולי (יש הרבה, שני אלו הנפוצים ביותר).

יש גם את הקידוד של האותיות - ANSII, UTF8, UTF16 ועוד.

לפי מה שאתה אומר אתה רוצה להמיר את הקידוד. בשביל זה אתה צריך או תוכנה יעודית (בטח יש, ובחינם, אבל אני לא מכיר מק) - או עורך טקסט פשוט - לא מעבד תמלילים - שיודע לשמור כ-UTF. גם זה כנראה יש בחינם.

דני

עריכה: אמיר, שים לב שהבעיה שלו היא לא בפורמט של הכתוביות. לכן לא הזכרתי את SW.

פורסם

אוקיי, תודה על התיקון.

מצאתי תוכנה שמשנה את הקידוד של הכתוביות, וכשטענתי את אחד הכתוביות שיש לי הן הופיעו בתוכנה כג'יבריש.

ניסיתי לקודד ל-UTF8 וגם בסרט הופיע ג'יבריש. ניסיתי גם עוד קידוד שהיה רשום בתוכנה שהוא לשפת הקדוש אך

עדיין הופיע כג'יבריש.

(ניסיתי על כמה כתוביות, זה אומר שמשהו שאני עושה לא בסדר ולא בכתוביות עצמן).

אבוד עצות...

פורסם

קח קובץ כתוביות תקין ותראה מה יש בו. אח"כ תמיר את הבעייתי למה שיש בתקין.

דני

פורסם

בעוונותי כשקודדתי סרטים ותרגומים השתמשתי הרבה בתוכנה חביבה בשם Subtitle Workshop.

נסה אותה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בסופו של יום מצאתי את התוכנה המיוחלת. למעוניינים - Aegisub שמה.

הבעיה האחרונה היא שאני צריך למצוא דרך איך להפוך את הכתוביות שיוצגו מימין לשמאל, ולא משמאל לימין.

עכשיו כל הסימני פיסוק מופיעים הפוך וזה מחרפן אותי! :evil:

פורסם

במקרה כזה Subtitle Workshop כן יכולה לעזור לך, תפתח את הקובץ כתוביות תסמן את כל השורות (בחצי התחתון של המסך, אפשר ע"י Ctrl+A) ואז Ctrl+Shift+F יסדר לך את כל סימני הפיסוק

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שוב, יש לי מק ולכן אני לא יכול להשתמש ב-Subtitle Workshop. אני כן יכול להשתמש במחשב אחר

עם ווינדוס ולהמיר את הקובץ ולשנות את הכיוון של הכתב, אבל אני רוצה לעשות זאת עצמאית במחשב שלי.

בכל אופן - הצלחתי במשימה. לא נחתי עד שמצאתי פתרון, לא שהוא כזה קשה, אבל עד שהגעתי אליו...

אם יש דרישה בקהל לפתרון אני אשמח לתת, לא רוצה לרשום עכשיו סתם שורות בשביל עצמי.

פורסם

תמיד יש דרישה לפתרון, בני אנוש בנויים על הרצון לקתרזיס.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

טוב, אז הפתרון שלי מתייחס למשתמשי המק, ואילו שרוצים לצפות בסרטים באייפון שלהם

(אני מניח שגם באנדרויד יש את הבעיה, תלוי באפליקציה שאתם משתמשים בה).

אני אישית משתמש ב-CineXPlayer. החיסרון היחידה בה הוא כמובן חוסר היכולת להציג כתוביות בעברית.

מה שנצטרך לעשות זה לשנות את הקידוד של הכתוביות ל-UTF8. זאת נעשה בעזרת התוכנה Aegisub (חינמית) למק.

אחרי שקודדנו ושמרנו את הכתוביות בקובץ UTF8, נצטרך להפוך את הכיתוב מימין לשמאל - התוכנה הנ"ל לא מסוגלת

לבצע זאת בתוכה. אני חיפשתי אחר תוכנות שיעשו את זה עבורי למק, אבל הפתרון נמצא ממש מעבר לפינה.

פותחים את קובץ הכתוביות בעזרת התוכנה TextEdit שמובנית במק, מסמנים את כל הטקסט ולוחצים על:

Command + Control + Option + חץ שמאלה. למי שלא עובד, להכנס ללינק הבא -

http://support.apple.com/kb/PH6453

שומרים את הקובץ ולמעשה סיימתם את העבודה. אפשר להעביר לאייפון את הכתוביות ולהינות מהסרט. 8)

• תוכן חדש...