Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זכור לי מהנוקיה שהיה לי כשאני שם מוזיקה ולוחץ בצד על כפתור הנעילה, כל כפתורי הטלפון ננעלים ולחיצה עליהם לא משפיעה על המוזיקה שמתנגת בו וגם המסך נכבה, בגלקסי משום מה כאשר לוחצים על מסך הנעילה המסך נכבה המוזיקה מפסיקה והטלפון ננעל, לא מתאים לי, אני רוצה לשמוע מוזיקה מהמכשיר או לשמוע מ-YOUTUBE לנעול את המקשים שלא ילחצו בטעות וגם שיתכבה המסך, מה אפשר לעשות? יש איזו אפליקציה או משה שאני לא מכיר?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מוזיקה מהמכשיר תמשיך להתנגן.

מיוטיוב לא. גוגל שינו את המדיניות, וטוענים שיוטיוב הוא אתר לצפיה בוידאו ולא לשמיעת מוזיקה בדרך שמפירה זכויות יוצרים, אז הם לא מאפשרים להעביר את האפליקציה לרקע/שהמסך כבוי ולהמשיך לפעול.

פורסם
מוזיקה מהמכשיר תמשיך להתנגן.

באמת לא ניסיתי עדיין לשמוע קבצי MP3 מהמכשיר ולנעול מסך, זה קרה לי ב-YOUTUBE אז הנחתי שזה יקרה אוטומטית עם השירים מהמכשיר.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אולי בS1 גם גרסת האנדרואיד וגם גרסת היוטיוב טרם עודכנו לגרסאות החדשות - ולכן שם מה שהזכירו קודם לגבי ההגבלה של גוגל לא תופס.

8)
פורסם

בדיוק.

היה לי את ה S1 בזמנו ואכן השתמשתי ביוטיוב עם מסך כבוי לא מעט, עד שיום אחד עדכנתי את האפליקציה של יוטיוב.

זה די מתסכל

• תוכן חדש...