Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש פה פה בפורום אבל יצא לי לילמוד פה הרבה

ברשותי מאזדה 3 2008 עשתה 140 אלף ושמתי לב למין ויברציה כזאת שמסובבים את ההגה במקום במיוחד כשרכב בטמפ עבודה

אז בדקתי קודם כל נוזל בלמים וראיתי שהוא ממש ככה וניראה מסריח והחלפתי אותו שאבתי עם משאבה ושמתי חדש כמובן עם כל הלכלןך ציפיתי שאני יצטרך להחליף עוד פעם שמן וכך עשיתי לאחר שבועים ושום דבר לא השתנה השמן האדום ששמתי נהפך עוד פעם לשחור או חום כזה והויברציות נישארו ... מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

לא ככה מחליפים נוזל הידראולי ! יש לבצע ניקוז של כול הנוזל מכול 4 הגלגלים בצורה מקצועית.

במערכת זורם נוזל הידראולי שספח לחות 'ולכלוך' לכן הוא שחור ומזהם גם את השמן החדש.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מכיר את התופעה הזו ברכב הזה, כאשר אתה מסובב את ההגה בעמידה במקום הגלגלים "רוטטים" עם סיבוב ההגה.

בצע בדיקה פשוטה:

כאשר המנוע מונע והרכב עומד במקום סובב את ההגה בזמן שהבעיה מופיעה והגלגלים "רוטטים", תוך כדי שאתה מוסבב את ההגה והגלגלים רוטטים תלחץ על הגז (כשהידית הילוכים בP) ל 2500סל"ד ותמשיך לסובב את ההגה, אם הבעיה עדיין קיימת ללא שינוי אז יש בעיה במסרק הגה (זאת לרוב הבעיה ברכב הזה), אם הבעיה נעלמת או מופחתת כאשר אתה לוחץ על הגז, אז המשאבת הגה לא תקינה ולא מספקת לחץ תקין.

רצוי בנוסף, לוודא במוסך שכל הצינורות במערכת ההגה מחוזקים היטב למקומום שאין חשד למשיכת אוויר למערכת.

להחליף שמן לא יעזור בכלל אתה יכול לנסות שוב ושוב כמה שתירצה.

לא מומלץ להחליף שמן להגה כוח, אלא רק בזמן תיקון במערכת מחליפים, אחרת ההגה עלול להתקשות לאחר החלפת השמן משום שהשמן החדש דליל יותר והלחץ במערכת יורד.

פורסם
אני מכיר את התופעה הזו ברכב הזה, כאשר אתה מסובב את ההגה בעמידה במקום הגלגלים "רוטטים" עם סיבוב ההגה.

בצע בדיקה פשוטה:

כאשר המנוע מונע והרכב עומד במקום סובב את ההגה בזמן שהבעיה מופיעה והגלגלים "רוטטים", תוך כדי שאתה מוסבב את ההגה והגלגלים רוטטים תלחץ על הגז (כשהידית הילוכים בP) ל 2500סל"ד ותמשיך לסובב את ההגה, אם הבעיה עדיין קיימת ללא שינוי אז יש בעיה במסרק הגה (זאת לרוב הבעיה ברכב הזה), אם הבעיה נעלמת או מופחתת כאשר אתה לוחץ על הגז, אז המשאבת הגה לא תקינה ולא מספקת לחץ תקין.

רצוי בנוסף, לוודא במוסך שכל הצינורות במערכת ההגה מחוזקים היטב למקומום שאין חשד למשיכת אוויר למערכת.

להחליף שמן לא יעזור בכלל אתה יכול לנסות שוב ושוב כמה שתירצה.

לא מומלץ להחליף שמן להגה כוח, אלא רק בזמן תיקון במערכת מחליפים, אחרת ההגה עלול להתקשות לאחר החלפת השמן משום שהשמן החדש דליל יותר והלחץ במערכת יורד.

תודה על התגובה קודם כל

עשיתי את הבדיקה וכשנתתי קצת גז בP אז ההגה הסתובב בלי הויברציות וכנראה שהמשאבת הגה לא מספקת לחץ מספיק.

אבל למה השמן הופך להיות בצבע כהה חום כזה?

והאם מחליפים חדשה או שמשפצים אותה וכמה כרוך כל ההליך הזה?

• תוכן חדש...