Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבעלי פלואנס - מאוד מרוצים.

בדרך לשדרג לפלואנס דיזל או מגאן אסטייט חדשה.

לגבי מכירה כיד שניה -

לא נראה לי שמישהו שמוכר היום משפחתית שיש בליסינג יכול להצליח למכור, בטח לא במחירון.

לא מזדה, לא פורד, לא יונדאי וגם לא רנו.

פורסם

אני אתן לך חוות דעת כבעל ניסאן אלמרה.

רכב אמין ביותר,אבל החלפים והתיקונים במוסכי היבואן קרסו שערורייתים.

פשוט גורמים לך להתחרט על הקניה.

אפשר לעקוב בפורום על תלונות גם בפאן המקצועי וגם בפאן הכלכלי.

זהו פקטור שחייב לקחת בחשבון , ומנסיוני לא השתנה שם דבר .

פורסם
שים לב לבעיה במזגן שמעלה אחד מחברי הפורום בפורום הטכני (וגם בכללי). עד שלא תקבל תשובה אם מדובר בתקלה או feature, הייתי נזהר ברכישה. אלא אם אתה אוהב אוויר חם על הפנים באמצע אוגוסט ;-)

ראיתי. אמנם מדובר בדגם אחר מזה בו אני מעוניין (0.9 ידני לעומת 1.2 אוטומטי), אבל זה בהחלט מטריד שדגם שיצא לשוק רק לאחרונה כבר מככב בפורום הטכני....במיוחד כשמדובר ביצרן שסובל מתדמית גרועה של אמינות ("רנו לא רואה מוסך?")

פורסם
לא לגוע ברנו משומשת! המחירים יעלו ולא ישאר לנו רכב מהנה בזול.

אל תדאג. לקוח אחד לא יעלה לך את המחיר. גם לא עשרה.

(אחד שהיתה לו רנו לפני שנים, והכוויה כל-כך גדולה וצורבת שהוא לא מוכן לשמוע יותר על היצרן הזה. לעולם. )

נ.ב. - מה זה לא לגוע?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

(אחד שהיתה לו רנו לפני שנים, והכוויה כל-כך גדולה וצורבת שהוא לא מוכן לשמוע יותר על היצרן הזה. לעולם. )

נ.ב. - מה זה לא לגוע?

הייתה לך רנו בשנות ה 90 אם אינני טועה ,מים רבים עברו מתחת לגשר ורנו של היום אינה דומה בדבר למה שהיה אז.

נסעתי על 2 מאגאנים והיום על פלואנס dci , אני מאוד אוהב את הרכבים הללו ולאחר הפסקה של שלול שנים עם פורטה אני נוכח כל יום איזה הבדל זה בין אירופה לקוריאה בתחום הרכב.

אני ממליץ על רנו ., נטרל דעות של מבינים למיניהם ותמצא רכב טוב , מנועים וגירים מודרנים ואחלה תמורה למחיר אם אתה יודע להתמקח...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

נ.ב. - מה זה לא לגוע?

צודק, לא לנגוע, ברח לי ה -נ' :wink: . בגלל הסטיגמה, מכוניות רנו כרגע נותנים תמורה מצויינת לכסף ולאחרונה נדמה לי שהם גם עושים מאמץ להשתפר בשרות..

נהג מנוסה
:roll:
  • תוכן חדש...