Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

קיבלתי מערכת חדשה לרכב ואני בקושי מבין בזה אשמח אם תגידו לי מה היא שווה .

2 רמקולים + 2 טויטרים של מורל טמפו מקדימה . בבג'ז סאב mb quart ps 3 שני מגברים של בוס .

יש בבג'ז שתי רמקולים שאני לא יודע איזה חברה הם אבל הם עוצמתיים

בקשר למערכת יש לי DVD של קנווד ddx4028bt

תודה למי שיעזור !

yarin775

פורסם

לפי איך שאתה מתאר היא כבר מותקנת ברכב לא?

לא הבנתי במה אתה צריך עזרה? מזה משנה איך היא ומה היא שווה בעיני אחרים? אם לך היא נשמעת טוב ואתה נהנה לשמוע בה והיא מספקת אותך אז מעולה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם
לפי איך שאתה מתאר היא כבר מותקנת ברכב לא?

לא הבנתי במה אתה צריך עזרה? מזה משנה איך היא ומה היא שווה בעיני אחרים? אם לך היא נשמעת טוב ואתה נהנה לשמוע בה והיא מספקת אותך אז מעולה.

כן אבל מעניין אולתי איך היא ועם כדאי להחליף משהו

yarin775

פורסם

כדאי להחליף רק אם אתה לא מרוצה ממשהו. לרוב האנשים מספיק רדיו דיסק מקורי ושני רמקולים פשוטים כדי לשמוע גלגלצ.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם
כדאי להחליף רק אם אתה לא מרוצה ממשהו. לרוב האנשים מספיק רדיו דיסק מקורי ושני רמקולים פשוטים כדי לשמוע גלגלצ.

טוב היא ממש עוצמתית אבל הדבר היחיד שממש מעצבן אותי זה שהסב מכה על הפח יוצא רעש כזה ברררר

זה לא מהמספר כי כולו ברגים מה אפשר לעשות עם זה

אני רוצה לשמוע את הסאב נטו ולא שאני מגביר לשמוע בר'רררר

yarin775

פורסם

אין צורך לצטט את ההודעה מעליך, זה סתם מכביד על השרשור, ברור למי אתה עונה.

לרעשי פח יש מגוון פתרונות, תלוי בסכום שאתה מעוניין להשקיע, ולפני זה כדאי שתבדוק מאיזה נק' בדיוק מגיע הרעש.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...