Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

אשמח לדעה נוספת לגבי התוצאות של I30 CW שאנחנו חושבים לקנות במסגרת עסקת טרייד אין. מדובר על מכונית משנת 2010 עם 76000 קמ"ש יד ראשונה מפרטי. תוצאות הבדיקות שקיבלנו הן (אני מתייחסת רק לאלה שהן לא תקינות):

1. מנוע-לקוי-רעש במערכת תיזמון ושסתומים.

2. מערכת בלמים - לקוי - לפרק גלגלים לבדיקה.

3. מערכת חשמל ותאורה - לקוי-מצבר חלש.

4. סדן קדמי-לקוי לתקן זוויות היגוי

5. שלדת המרכב - לקוי-מכות ולחיצות פח סביב,תיקוני פח וצבע מסביב לרכב,שריטות בצבע, החלפת פגוש אחורי

זהו. נשאלת השאלה האם כדאי ללכת על האוטו?

לנו יש סניק 2008 עם 132000 קמ"ש והמחיר החלפה הוא בתוספת של 36000 ש"ח.

נשמח מאוד לתגובתכם!!!

המון תודה

פורסם

הבדיקה מצויינת, אבל לא שווה את הנייר שעליו היא כתובה.

כל מה שנכתב, הוא כסת"ח של מכון הבדיקות. אין שום ליקוי אמיתי (למעט אולי הצורך בכוון פרונט. אבל לאור זה שאני רואה את זה בכל אחת מהתוצאות שאנשים מעלים פה, ושראיתי לאחרונה אצל מכרים שקנו, אני מתחיל לחשוד שגם זה כבר נמצא על הנייר עוד לפני שהוא נכנס למדפסת:))

בחרו מכון בעצמכם, ובצעו בדיקה על חשבונכם.

אם התוצאות יהיו כמו בבדיקה המוזמנת ע"י חברת הליסינג/טריד אין- מדובר בעסקה לא פחות ממצויינת.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כפי שנאמר לך, לא להסתמך בשום מצב על הבדיקה שמבצעת חברת הליסינג, לא משנה עד כמה נראה לך שהנציג שמולך נחמד ואדיב ונדיב ומה לא. לאחר בדיקה, תבקשו במוסך הצעת מחיר לתיקון הליקויים ואת זה תנסו לקזז מהתוספת שביקשו ממכם עבור הרכב החדש.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...