Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי כפפת רחיצה ומגבת ייבוש, שתיהן מבד מיקרו פייבר, ושמפו של מגוויר(זה : http://gymshop.co.il/catalogue/Car_care-Car_wash/2421.html ).

שטפתי בשיטת שני הדליים, ועכשיו אני רואה שיש מערבולות וגם הרכב לא מבריק כמו שציפיתי שיהיה.

צריך לשים ווקס בשביל למנוע את זה?

פורסם

איזה מערבולות? אתה מתכוון לסווירלים?? (כורי עכביש) אם כן כנראה שהם היו עוד קודם ורק עכשיו שמת לב.

אין מצב שמשטיפה אחת נוצרו לך מערבולות ועוד משטיפה טובה.

וכן תמיד ווקס יעזור לשיפור הברק.

פורסם

כן, התכוונתי לSWIRLS, יש ממש סימנים עדינים.

הקטע הוא שלפני לא היה, השבוע עשיתי טיפול אצל דורשיין, הרכב יצא מבריק והכל[בלי סימנים כמובן] - וכיוון שהרכב התלכלך בלשלשת ואבק, החלטתי לשטוף עם השמפו.

ועכשיו יש פחות ברק. יכול להיות שהשטיפה הורידה את הציפוי של דורשיין??

פורסם
כן, התכוונתי לSWIRLS, יש ממש סימנים עדינים.

הקטע הוא שלפני לא היה, השבוע עשיתי טיפול אצל דורשיין, הרכב יצא מבריק והכל[בלי סימנים כמובן] - וכיוון שהרכב התלכלך בלשלשת ואבק, החלטתי לשטוף עם השמפו.

ועכשיו יש פחות ברק. יכול להיות שהשטיפה הורידה את הציפוי של דורשיין??

איזה ציפוי דורשיין שמו לך ? האם אתה בטוח שהם שמו ווקס על הרכב ? אם כן אז קשה לי להאמין שהשמפו הזה יוריד את השכבת ווקס אלא אם כן שטפת לא נכון.

ועם שטיפה לא נכונה בהחלט יכולים להווצר סווירלס...

פורסם

לא יודע מי זה דורשיין,אבל מתקבל אצלי הרושם ששמו לך חומר עם הרבה פילרים סינטטיים שהסוו את הסווירלים:?

אין מצב שהיית הורס ככה עבודה אמיתי ואיכותית!

פורסם

אלי אין בעיה ששמו חומר עם הרבה פילרים, הבעיה היא שלא שמו מעל שכבת הגנה (ווקס או אוטם).

אספ מי זה דורשיין ?

עריכה: http://www.durashine.co.il/profile.html

כנראה הוא עשה ציפוי טפלון, שהוכיחו את עצמם כחרטא אחת גדולה

גם לציפוי הזה יש אתר http://www.durashine.co.il/dur.htm

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

או שה"מערבולות" (תוסיף תמונה) תמיד היו שם.

או שדורשיין פינקו אותך ב"מערבולות".

או שאתה יצרת אותם בזמן השטיפה, הניגוב.

לגבי הציפיות שלך, למה ציפית שהרכב יהיה מבריק לאחר שטיפה סטנדרטית?

הברק הוא אפקט של קרני השמש/אור שנשברים על הרכב.

ממה שאני יודע ניתן לייצר/לשפר את אפקט הברק אך ורק על ידי גלייז, פוליש או ווקס קארנובה איכותי (כאשר הפוליש יתן תוצאות הכי טובות בהשוואה לאופציות האחרות).

תעלה תמונות ותספר קצת על דורשיין ועל הטיפול שקבלת.

האם ה"מערבולות" נראות ככה? במידה וכן זה swirls קלאסי. אל תדאג אתה לא לבד :wink:

blue-nsx-02.jpg

car_paint_swirls.jpg

images.jpg

paint swirl marks.jpg

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אוקיי, הלכתי לצלם...נראה שעכשיו אין סימנים- ראו תמונות. אין לי הסבר לזה. אולי זה בגלל שעכשיו יש פחות שמש..?

יכול להיות שהצורה שבה ניגבתי לא טובה? ניגבתי בצורה סיבובית. יש דרך אחרת מומלצת לנגב?

ודורשיין שדיברתי עליו זה האתר שרופני קישר אליו. ממה שהבנתי מבעל העסק זה דווקא לא ציפוי טפלון, אלא ציפוי אקרילי.

2013-06-28 15.56.19.jpg

2013-06-28 15.55.14.jpg

2013-06-28 15.55.51.jpg

פורסם

יש לי תחושה שהמערבולות שלך קיימות.

אולי הן היו שם תמיד ואולי דורשיין עזרו לך ואולי אתה אשם בכלל.

כנראה שהצלחת לזהות אותם בגלל זווית מסוימת של השמש ועכשיו אתה כבר לא מצליח לראותן.

הם בטוח לא נעלמו.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

אני אצלם שוב, כשהרכב יעמוד בשמש ישירה.

יש לך המלצה לווקס? מחיפוש בפורום ראיתי שחלק ממליצים על טרטל ווקס, חלק על ראלי, חלק על מגווייר.

והאם חובה לשטוף שוב את הרכב לפני יישום הווקס? יכול לקרות נזק אם אני איישם את הווקס יומיים אחרי השטיפה?

פורסם
אני אצלם שוב, כשהרכב יעמוד בשמש ישירה.

יש לך המלצה לווקס? מחיפוש בפורום ראיתי שחלק ממליצים על טרטל ווקס, חלק על ראלי, חלק על מגווייר.

והאם חובה לשטוף שוב את הרכב לפני יישום הווקס? יכול לקרות נזק אם אני איישם את הווקס יומיים אחרי השטיפה?

Collinite Liquid Insulator Wax No. 845

זה הווקס הכי עמיד שקיים (ממה שאני מכיר, ויש המון מוצרים שאני לא מכיר).

אני מאמין שכל ווקס יעשה את העבודה, פשוט תקנה משהו שנותן תמורה טובה למחירו (קצת חיפוש בפורום ואתה מסודר).

ווקס נוסף שניסיתי לאחרונה הוא ווקס ששמו Dodo Juice - Purple Haze, אין לי הרבה ניסיון איתו מכיוון שזאת הייתה קופסה קטנה של 30ml. אני חושב שהוא נותן מראה מאוד חמים ומיוחד ובעולם הוא נחשב מאוד פופלרי. מבחינת זמן עמידות כנראה שהוא יעמוד פחות מההמלצה הראשונה שנתתי ובכל מקרה דע לך שכאשר קונים ווקס לא מייחסים חשיבות רבה לזמן העמידות (אחרת כבר עדיף אוטם).

לפני יישום ווקס כמובן שחובה לשטוף את הרכב ויש כאלו שלא יסתפקו בזה ויעשו עוד הכנות.

יומיים אחרי השטיפה בהנחה שאתה שוב שוטף? או פשוט יומיים אחרי השטיפה כאשר יש על הרכב שכבת אבק ואולי גם לכלוך?

נזק זה עניין יחסי וכל אחד מתייחס אליו אחרת.

עצם העובדה שרכשת רכב זה כבר נזק, כלכלי.

עצם העובדה שהרכב נחשף לשמש זה גם נזק.

עישון מזיק גם לך וגם לריפודים של הרכב. האם זו סיבה להפסיק לעשן? לא יודע. תחליט אתה.

מבחנתי ליישם ווקס על רכב לא נקי זו טעות שתביא לתוצאות סבירות במקרה הטוב ובמקרה הרע תייצר שריטות. כמו כן זה בזבוז של מוצר (נזק כלכלי).

פורסם

וואו אני פשוט לא יכול לקרוא את כל השטויות והשקרים שהם רושמים בפירוט על טפלון.

דברים כמו "ציפוי פוליש" או שפוליש ווקס מבוסס על אבקת יהלום.

הביא לי עצבים !!!

פורסם
וואו אני פשוט לא יכול לקרוא את כל השטויות והשקרים שהם רושמים בפירוט על טפלון.

דברים כמו "ציפוי פוליש" או שפוליש ווקס מבוסס על אבקת יהלום.

הביא לי עצבים !!!

+1, מופתע שרק אתה שמת לב. גם לי זה צרם לעין.

כנראה שהם מכוונים לקהל יעד מסוים (אותו לא נמצא בפורום)

• תוכן חדש...