Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא נסחפו קצת בסקודה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה כ"כ רוצה את השילב בין TSI ל-DSG אז תקח את האיביזה. הפלסטיקה תהיה קצת יותר זולה אבל לפחות הרכב נראה טוב וחסכת הרבה כסף.

הייתי בודק את הפיסאטה החדשה, 1.6 אוט'. גם הקליאו החדשה נראית מעניינת עם מנוע 1.2 טורבו בנזין.

הפיאסטה מעניינת, למרות שאני לא מכיר... לגבי הקליאו, (בצדק או שלא) מתרחק מצרפתיות עם גלגלים.

פורסם
הפיאסטה מעניינת, למרות שאני לא מכיר... לגבי הקליאו, (בצדק או שלא) מתרחק מצרפתיות עם גלגלים.

היום עשיתי נסיעת מבחן על הקליאו 1.2 טורבו כפול מצמדים, חייב לציין שהרכב מפנק באיבזור ואיכות נסיעה עולה בהרבה על זו של הפאביה.

גם אני לא מסמפט צרפתיות אבל בכלל, רק זה שהסכמתי לפתוח את הראש הביא אותי לחשוב בכלל על נסיעת מבחן.

אבל הרכב הזה הוא הסופר מיני הכי הכי כרגע בישראל בקשר לתמורה למחיר אם זה ב:

1. איבזור

2. מנוע

3. גיר

4. ספורטיביות

5. יציבות

בהחלט אופצייה מעניינת כרגע במחוזותינו.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
היום עשיתי נסיעת מבחן על הקליאו 1.2 טורבו כפול מצמדים, חייב לציין שהרכב מפנק באיבזור ואיכות נסיעה עולה בהרבה על זו של הפאביה.

גם אני לא מסמפט צרפתיות אבל בכלל, רק זה שהסכמתי לפתוח את הראש הביא אותי לחשוב בכלל על נסיעת מבחן.

אבל הרכב הזה הוא הסופר מיני הכי הכי כרגע בישראל בקשר לתמורה למחיר אם זה ב:

1. איבזור

2. מנוע

3. גיר

4. ספורטיביות

5. יציבות

בהחלט אופצייה מעניינת כרגע במחוזותינו.

עידן, באיזה גיר מדובר בדיוק? השילוב בין טכנולוגיה חדשה ואבא צרפתי מטרידה. מתי בדיוק הפסיקו המכוניות הצרפתיות להתפרק דקה אחרי סיום ההרכבה?

פורסם
עידן, באיזה גיר מדובר בדיוק? השילוב בין טכנולוגיה חדשה ואבא צרפתי מטרידה. מתי בדיוק הפסיקו המכוניות הצרפתיות להתפרק דקה אחרי סיום ההרכבה?

סטיגמות, סטיגמות ועוד סטיגמות.

מכיר אנשים שמחליפים מרנו אחת לרנו אחרת ומרוצים, לא מעט כאלו.

הטכנולוגיה כבר לא כל כך חדשה, הגירים האלו מיושמים ברכבים אחרים במגוון של רנו ושם הם מתפקדים פיקס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
סטיגמות, סטיגמות ועוד סטיגמות.

מכיר אנשים שמחליפים מרנו אחת לרנו אחרת ומרוצים, לא מעט כאלו.

הטכנולוגיה כבר לא כל כך חדשה, הגירים האלו מיושמים ברכבים אחרים במגוון של רנו ושם הם מתפקדים פיקס.

השילוב של TSI ו- DSG עדיין נחשב כטכנולוגיה חדשה (יחסית) שסובלת ממחלות ילדות. את זה אני אומר כבעלים של סקודה סופרב. אפילו בצ'מפיון יגידו לך שהבעיה של ה- DSG7 נפתרה רק בשנה האחרונה (בתקווה...)

אגב, בעבר היה לי הרושם שיש שני סוגי גירי DSG, המיוצרים על ידי טויוטה ו-VW. האם יש יצרנים נוספים היום?

פורסם
השילוב של TSI ו- DSG עדיין נחשב כטכנולוגיה חדשה (יחסית) שסובלת ממחלות ילדות. את זה אני אומר כבעלים של סקודה סופרב. אפילו בצ'מפיון יגידו לך שהבעיה של ה- DSG7 נפתרה רק בשנה האחרונה (בתקווה...)

אגב, בעבר היה לי הרושם שיש שני סוגי גירי DSG, המיוצרים על ידי טויוטה ו-VW. האם יש יצרנים נוספים היום?

אין דבר כזה שני סוגים של גירי DSG.

DSG זה גיר של פולקסווגן.

לטויוטה עד כמה שידוע לי אין גיר כפול מצמדים.

ברנו זה EDC. (אין לי מושג מה זה אומר, אני משער שזה Electronic Dual Clutch או משהו בסגנון)

בפורד גם יש כפול מצמדים.

לקונצרן יונדאי - קיה גם יש גיר כזה שמותקן בולווסטר, בסיד החדשה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הגיר כפול המצמדים מיושם ברנו בגירסאות הדיזל בעיקר כבר מספר שנים, רק עכשיו הגיע לקליאו.

הDsg הוא גיר מצויין נסעתי עליו באוקטביה 1.2 ובייטי 2.0 טורבו דיזל אבל באמת שהתלהבתי מהפעולה שלו בקליאו מאשר בסקודות.

נראה איך הגירים של רנו יעמדו במבחן הזמן...

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

כוונתי כמובן היתה לגירים רובוטיים (תיקון ל- DSG שהוא גיר ספציפי של VW). מסתבר שלא מעט חברות מייצרות גירים כאלו בימים אלו.

• תוכן חדש...