Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

N1C3 TRY

MCOC-LI

g00d 8ye

עוד הצעות חברים?, מבטיח לעלות תמונה עם המספר כשיוחלט איזה, כשיגיע הרכב שבוע הבא

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

נראה כאילו הפך לשרשור הצעות לסיסמאות לחשבון הבנק

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
נראה כאילו הפך לשרשור הצעות לסיסמאות לחשבון הבנק

מסכים, את הרוב בכלל לא הבנתית מה כוונת המשורר :oops:

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
Ma baWlls

My balls

Y3SHL1KAK1

יש לי קקי.

N1C3 TRY

MCOC-LI

g00d 8ye

Nice try

לא מובן בכלל

Good Bye

L1K4 B0SS.

Like a boss

Cm3atU

מה?

CuMCatCHr

Cum catcher

חשבת על YOLO LOL?

פורסם
N1C3 TRY

MCOC-LI

g00d 8ye

יוסי - חשוב על צורת ההיגוי של ה-C שפות מסויימות, והאפשרות השניה (אני חייב לומר - מסוג שלא רושמים על הרכב) תתבהר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Gotcha

מצוץ לי,יוסי

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...