Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם!

בתור אישה שלא מבינה כלום בתחום הרכב אני ממש שמחה שמצאתי את הפורום הזה!

במיוחד כשזאת פעם ראשונה שאני קונה רכב.

טוב אז אנחנו מחפשים רכב - לא כ"כ יודעת מאיפה להתחיל לחפש איזה סוג רכב ומאיפה כדאי לקנות - מליסינג או ממישהו פרטי.

אני גם לא יודעת אם כדאי לקנות ישר רכב משפחתי (כרגע אנחנו זוג - ילדים יבואו רק בעוד שנתיים בערך) שישאר איתנו הרבה שנים או שכדאי לקנות רכב קטן יחסית ולהחליף אותו עוד שנתיים שלוש.

בעיקרון אנחנו מחפשים רכב חסכוני בדלק, אוטומטי, לא קטן מידי - שיהיה מרווח במידה סבירה, אמין שלא רואה מוסך יותר מידי.

מיועד בעיקר לנסיעות בתוך העיר לעבודה ובחזרה וסידורים כולל עמידה בפקקים של הבוקר. מידי פעם יש לנו נסיעות אל מחוץ לעיר - בערך פעם בשבוע וגם אז אלה לא נסיעות של יותר משעה.

התקציב הוא בסביבות 40k-50k - אני לא יודעת אם זה ריאלי אבל זה בערך מה שחשבנו להוציא - כמובן שאם יש אופציות טובות יותר זולות זה יהיה מעולה.

לגבי אבזור ביצועים ועוד כל מיני פרמטרים שאין לי מושג בהם אז אין לי מושג - אני אשמח לענות על שאלות שיוכלו לכוון יותר לכיוון

תודה רבה לכולם! מזל שאתם כאן :)

פורסם

ברוכה הבאה לפורום.

הקפידי על זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=354586

ותקבלי המלצות מועילות.

בהצלחה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...