Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לכל ה"מקצוענים"

מעוניין לקבל בSMS או בנייד ה.מחיר לטיפול דיטילינג מקצועי לרכבי

אני מאזור אשדוד ושמי אסף.

0503436005

תודה מראש וערב טוב.

הנדסאי רכב

פורסם

לא תוכל לקבל מחיר בצורה הזו.

תפרט לפחות איזה רכב , במה אתה מעוניין בדיוק (חיצוני פנימי תא מנוע ?) ואז תוכל לקבל בערך כי רק מקרוב יהיה אפשר לדעת מה מצב הצבע ואיזה טיפול הוא דורש. פוליש תלת\דו\חד שלבי.

בהצלחה.

פורסם
לא תוכל לקבל מחיר בצורה הזו.

תפרט לפחות איזה רכב , במה אתה מעוניין בדיוק (חיצוני פנימי תא מנוע ?) ואז תוכל לקבל בערך כי רק מקרוב יהיה אפשר לדעת מה מצב הצבע ואיזה טיפול הוא דורש. פוליש תלת\דו\חד שלבי.

בהצלחה.

היי,

אתה צודק. יחד עם זאת מי שמעוניין לתת הצעה אני מאמין שכבר בשיחה הראשונית בנייד יקבל את כל הפרטים.

קודם כל אני רוצה לראות נכונות של מי שעובד באשדוד.

אך אם המלצת, אני מקבל.. אז ככה:

סוג הרכב: BMW 330 קופה E92

מצב הרכב: לעולם לא נצבע, עבר שטיפות ידניות בלבד ומצב הפנים כחדש ( עבר כ 50 אלף ק"מ סה"כ). יש סווירלים.

במה אני מעוניין?: מעוניין בדיטלינג חיצוני פנימי ותא מנוע עד לרמה של ירידה לפרטים והכתמים הכי קטנים. שהרכב יראה כאילו יצא מהחברה.

אזור: אשדוד

שכחתי משהו?.

הנדסאי רכב

פורסם
היי,

אתה צודק. יחד עם זאת מי שמעוניין לתת הצעה אני מאמין שכבר בשיחה הראשונית בנייד יקבל את כל הפרטים.

קודם כל אני רוצה לראות נכונות של מי שעובד באשדוד.

אך אם המלצת, אני מקבל.. אז ככה:

סוג הרכב: BMW 330 קופה E92

מצב הרכב: לעולם לא נצבע, עבר שטיפות ידניות בלבד ומצב הפנים כחדש ( עבר כ 50 אלף ק"מ סה"כ). יש סווירלים.

במה אני מעוניין?: מעוניין בדיטלינג חיצוני פנימי ותא מנוע עד לרמה של ירידה לפרטים והכתמים הכי קטנים. שהרכב יראה כאילו יצא מהחברה.

אזור: אשדוד

שכחתי משהו?.

טיפול רציני יוציא את רכבך טוב יותר ממה שהוא יצא מהחברה:mm_tongue

אני ממליץ לך על יעקב אלטר למרות שמעולם לא עשיתי אצלו טיפול ודעתי מבוססת בעיקר על כמה פרמטרים.

1. ראיתי במו עיני עבודות שלו והתרשמתי

2. שמעתי מאנשים שהיו אצלו אך ורק ביקורות מצוינות

3. משיחות רבות עם יעקב התרשמתי שהוא יחיד במינו, הוא אוהב את המקצוע ולא משחרר רכב עד שהרכב לא מושלם.

4. הוא היחיד בארץ שיש לו סטודיו מאובזר בציוד הכי רציני שניתן לקנות בכסף. לא תמצא אדם שיש לו מקום כזה בשום פינה בארץ.

5. מכיוון שיש לו סטודיו משלו מבחנתו הוא יכול לעבוד על הרכב גם שלושה ימים כאשר אדם אחר יעשה אותה עבודה באותו מחיר רק ב 10 שעות עבודה היות ואין לו סטודיו והוא יאלץ לשכור מקום מיעקב אלטר. רוב האנשים יקחו את רכבך לאלטר ויעשו את העבודה שם, היות והם משלמים לאלטר על שכירות על מנת להרוויח משהו הם יאלצו לגבות ממך יותר.

לצערך הוא ממוקם בפתח תקווה.

המחיר יהיה 1500 ומעלה (הערכה גסה כמובן)

בנוסף יש בפורום הרבה אנשים עם ידיים טובות, חלקם עוסקים בזה למחייתם וחלקם עושים זאת מהצד.

אני לא יודע מי יוכל לספק לך "מעוניין בדיטלינג חיצוני פנימי ותא מנוע עד לרמה של ירידה לפרטים והכתמים הכי קטנים" אבל שווה לך לבדוק. תחפש פרוייקטים בפורום ויש באמת הרבה מוכשרים פה, תתרשם מהתמונות ותבקש הצעת מחיר בפרטי אם אהבת את מה שראית.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

ככה נראית הכנה לעבודת דיטיילינג מקצועית, וכן זה אצל אלטר -

258743_337144919721278_1577566399_o_zps909206d7.jpg

אני מעדיף לא לציין את המחיר, אם חבר הפורום Yarin ירצה לשתף, מה טוב.

רק תהיה מוכן לבלוע את הרוק..

פורסם
טיפול רציני יוציא את רכבך טוב יותר ממה שהוא יצא מהחברה:mm_tongue

אני ממליץ לך על יעקב אלטר למרות שמעולם לא עשיתי אצלו טיפול ודעתי מבוססת בעיקר על כמה פרמטרים.

1. ראיתי במו עיני עבודות שלו והתרשמתי

2. שמעתי מאנשים שהיו אצלו אך ורק ביקורות מצוינות

3. משיחות רבות עם יעקב התרשמתי שהוא יחיד במינו, הוא אוהב את המקצוע ולא משחרר רכב עד שהרכב לא מושלם.

4. הוא היחיד בארץ שיש לו סטודיו מאובזר בציוד הכי רציני שניתן לקנות בכסף. לא תמצא אדם שיש לו מקום כזה בשום פינה בארץ.

5. מכיוון שיש לו סטודיו משלו מבחנתו הוא יכול לעבוד על הרכב גם שלושה ימים כאשר אדם אחר יעשה אותה עבודה באותו מחיר רק ב 10 שעות עבודה היות ואין לו סטודיו והוא יאלץ לשכור מקום מיעקב אלטר. רוב האנשים יקחו את רכבך לאלטר ויעשו את העבודה שם, היות והם משלמים לאלטר על שכירות על מנת להרוויח משהו הם יאלצו לגבות ממך יותר.

לצערך הוא ממוקם בפתח תקווה.

המחיר יהיה 1500 ומעלה (הערכה גסה כמוב

בנוסף יש בפורום הרבה אנשים עם ידיים טובות, חלקם עוסקים בזה למחייתם וחלקם עושים זאת מהצד.

אני לא יודע מי יוכל לספק לך "מעוניין בדיטלינג חיצוני פנימי ותא מנוע עד לרמה של ירידה לפרטים והכתמים הכי קטנים" אבל שווה לך לבדוק. תחפש פרוייקטים בפורום ויש באמת הרבה מוכשרים פה, תתרשם מהתמונות ותבקש הצעת מחיר בפרטי אם אהבת את מה שראית.

היי, שוחחתי עם אלטר וגם קיבלתי ה. מחיר.

אשמח לעוד ה. מחיר גם מדיאלקטים חובבים כבר דיברתי עם שניים מחברי הפורום שגם עוסקים בתחום אך לא יכולים להגיע לאשדוד.

עוד הצעות יתקבלו בברכה,

אסף

הנדסאי רכב

פורסם
כל ההכנה הזו ובסוף הוא משתמש במסקנטייפ של קירות?

זאת הערה רצינית?

המסקנטייפ "הייחודי" שאתה קונה עבור דיטיילינג זהה אחד לאחד למסקנטייפ הלא ייחודי שעובדים איתו צבעים מקצועיים.

הקיר הצבוע הרבה יותר רגיש לכתמים ממסקנטייפ אז תסמוך על הצבעים שהם יעבדו עם המסקנטייפ שישאיר הכי פחות סימנים.

יותר מזה כבר ראיתי בחיי מסקנטייפ של צבעים שטוב בהרבה מזה שיש לי שנקנה בחנות דיטיילינג.

תנסה פעם ותראה בעצמך.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
ככה נראית הכנה לעבודת דיטיילינג מקצועית, וכן זה אצל אלטר -

258743_337144919721278_1577566399_o_zps909206d7.jpg

אני מעדיף לא לציין את המחיר, אם חבר הפורום Yarin ירצה לשתף, מה טוב.

רק תהיה מוכן לבלוע את הרוק..

את ה-MAZDA הזו אני מכיר כאילו היא הייתה שלי רק מצפייה רבה בתמונות של תהליך העבודה.

עושה רושם שהיא קיבלה טיפול מאוד מאוד רציני שנמשך כמה ימים למיטב זכרוני.

פורסם

הייתי שם כשטיפלתי באוטו שלי אצלו בסטודיו וראיתי את תהליך העבודה על המאזדה הזאת.רמת פדנטיות כזאת זה משהו מאד יחודי, הבן אדם מקצוען בכל פרמטר. תותח של דיטיילינג. מאד מרשים. אם הייתי יכול להרשות לעצמי הייתי שם את האוטו שלי אצל אלטר.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

• תוכן חדש...