Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני לתומי חשבתי שעקרבוט היא חיה מיתולוגית שמתקיימת רק כאשר יש רוסים בקרבת מקום :roll:

כל פעם שנצפה אחד כזה, זה היה ע"י רוסי וכשהגעתי למקום, לא ראיתי שום חרק באזור.

אבל עכשיו כאימתתם לי שאכן היצור הזה קיים, הגיע הזמן לעזוב את כדור הארץ 8)

כבר חתמתי...

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האם מישהו יכול להסביר את הסיבה לאימה אשר שוררת בקרב חברי הפורום מפני היצורים האלה?

אני רק יכול לספר שפעם ראשונה שראיתי כזה רצתי לכיוונו כדי לבחון אותו מקרוב, במקום לברוח הבן יונה רץ לעברי וקפץ לי על הנעל הצבאית.

לא תגובה אופיינית לג'וק.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
האם מישהו יכול להסביר את הסיבה לאימה אשר שוררת בקרב חברי הפורום מפני היצורים האלה?

אחרי שאתה תראה אותו מפרק במכות עקרב (מפרק ממש. זו לא מטאפורה) גם אתה תפחד ממנו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני רק יכול לספר שפעם ראשונה שראיתי כזה רצתי לכיוונו כדי לבחון אותו מקרוב, במקום לברוח הבן יונה רץ לעברי וקפץ לי על הנעל הצבאית.

לא תגובה אופיינית לג'וק.

זה בדיוק מה שהפחיד אותי. אין להם מורא לח*רות האלה. כל דבר (גם צפע) יברח ממך, אף בע"ח לא תוקף אותך, אלא תמיד מנסה להימלט, ורק אם אתה מפריע לו הוא תוקף. אז זהו, שהעקרבוט הוא הערס של בעלי החיים. אין לו אלוהים, בחיי שזה נשמע דבילי, אבל זה באמת ככה. הם באמת לא מפחדים מכלום, ותוקפים כל דבר.

נראה לי שיש לנו תלמיד מצטיין בכיתה של באגירה, אהה ניקו? :lol: :lol:

אני קצת חובב של התחום, לא משהו מקצועי. אני יותר בעניין של נחשים, והאמת שנעזרתי כבר בבאגירה. הבחור ספצנאז כשזה נוגע לבע"ח אקזוטיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אצל כל יצור חי, אינסטינקט התגובה לאיום נמדדת בשלוש מילות מפתח, FIGHT,FLIGHT OR FRIGHT.

על פי האיום והערכת סיכון אישית אתה תוקף, בורח או מאיים.

אצל יצורים שונים, יש נטיה מובניית לאחד מהם, אצל אכשוביים יש רק אופציה אחת, לתקוף!

אין מה "להשתעשע" איתו עם מקל/ נעל או משהוא כזה כי הוא יתקוף.

נשיכה שלו מאוד מאוד כואבת וזו בהחלט חיה שצריך לתת לה כבוד כשנתקלים בה.

סרט אימה!:?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
עקרבוט טוב הוא עקרבוט מת....

אתה בהחלט מוזמן לנסות, פרט מלירות בו ניסיתי בערך הכל (ממרחק וגובה בטוח - כמובן).

פורסם

בצבא (נ"מ ליד מצפה רמון) נתקלתי בכמה כאלה.

זוועה של יצור.

הרגתי אותו עם מגב כמו שוטפת רצפה ערסית.

הדבר הזה מפחיד בהחלט

Opel Adam S 2017

פורסם

אני מבין שהתמונות לא עולות לך?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

שניהם מקובלים, שניהם תופסים.

FREEZE זה הצד הפסיבי, לקפוא במקום ללא תזוזה בכדי שלא יראו אותך.

FRIGHT זה הצד האקטיבי, לקפוא במקום בתנוחה מאוד מאיימת ולחכות שהאיום יעבור.

בשניהם, הביטוי בשטח הוא חוסר תזוזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
עד שבגירה יגיע, אני מתרגש לראות שפעם ראשונה מציינים את העיר שלי כנקודת ציון בכלל :)

אם אתה צריך משהו במילואים אתה מוזמן

תודה מוטי,

את האמת שהסיבה היחידה בכלל בתחילה שזכרתי שזה ליד אופקים זה כי שכשניסיתי לראות את מד הטמפ' באייפון אז הוא סימן לי קרוב לאופקים, החנתי את הרכב בבסיס מתחת לעץ רענן באזור המרכז ועלינו על הסעה, ולכל מי ש"דואג" שכשאתה עושה מילואים עדיין ביחידה הסדירה שלך ויש כמה שחתמו קבע, אתה מקבל גם אישור כניסה עם רכב לבסיס עצמו שהוא בסך הכל מפקדה סגורה בתוך בסיס גדול יותר, המשמעות שאין שם בקושי כלב במהלך היום, ועדיין אתה מקבל את החזרי הנסיעות (שנה לאחר מכן) כאילו נסעת לצאלים... ממש לזיין את המערכת אה? :roll:

הסיבה היא שהייצור הזה הוא בין פרוקי הרגליים היחידים שאם תנסה לזרוק עליו פטיש 5 קילו הוא יתפוס אותו באוויר ויזרוק אותו עליך בחזרה...

היו לנו גם כאלה:

800px-Mav%27aitan.JPG

צפיתי במילואימניק אחר הורג אותו לאחר קרב ארוך מאוד עם חתיכת מוט ברזל, הבן אלף עמד בגבורה עד הרגע האחרון שלקח ממש כמה דקות ארוכות...

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

איך כל פעם אחרי דיון כזה אני יוצא עם סיוטים וישן בלילה מחובק עם K300, ואני עדיין לא לומד לא להכנס לדברים האלה...

תודה, עוד לילה ללא שינה.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...