Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיתון כתוב שזה היה בחוף חוקוק. בכ"א, אתה צודק - נחש זה לא עקרבוט ( :lol: ), כלומר זו לא חיה שששה אלי קרב. אולי היה שם קן, או סתם הנחש נכנס לפאניקה. ע"פ רוב הם מעדיפים לברוח.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרוב המוחלט של ההכשות מסתיימות ללא נזק בילתי הפיך, מהכשה ביד, בן אדם לא אמור למות אלא אם עשו איזה טעות בטיפול או שיש לאדם איזו רגישות.

תאונות מוזרות תמיד יהיו. קיץ שעבר, מישהוא חטף הכשה בצואר מצפע שהיה על העץ, כלום לא היה יכול להציל אותו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הוא הוכש ביד. כך שברור שנעליים לא יעזרו. בכל זאת צריך להיות חכמים. הסיכוי שיהיה נחש באמצע החוף הוא כלוש, הם אוהבים להתחבא בצמחיה וכו'. מאחר ולא רשום בדיוק איפה ואיך זה קרה, אי אפשר לדעת.

באמת? מתי ביקרת לאחרונה בחופי הכינרת? ואני לא מדבר על אלה הבנויים כמו בטבריה עצמה...:roll:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

הצפע מדהים.

נאמר שהבחור טייל באזור לא מסומן, ודי ריק מאדם. אלה מקומות שיותר נפוץ לפגוש בהם נחשים.

יש הרבה גורמים שיכולים להשפיע על התפשטות הארס בדם: מקום הנשיכה, הטיפול והתנהגות המוכש, אלרגיה/רגישות וכדומה.

באזור הכנרת לא "אמורים" להסתובב נחשים ארסיים שאינם צפע ארצישראלי.

בכל אופן, כאשר מוכשים ע"י נחש, פשוט מתרחקים, מזעיקים עזרה ומנסים לא לזוז. אם יש מישהו לידכם, אפשר אולי לקבע את האיבר, אבל בטח שלא למצוץ את הדם, או לנסות להוציא חלק ממנו. כעקרון, המטרה העיקרית היא להוריד דופק, ולכן להגביל תנועה ולהירגע כמה שאפשר. אם אתם ליד אנשים מומלץ לצלם את הנחש, שכן זיהוי יעזור לדעת איזה נוגדן צריך לתת.

למי שמרבה לטייל, ובעיקר באזורי הדרום, קיים המון מידע באינטרנט על הנחשים הארסיים בארץ, ולא קשה לזהות אותם. הרשימה למיטב זכרוני היא:

צפעים - ארצישראלי וחרמון.

שפעפון הנגב

אפעה מגוון

שלושת העכנים (קטן, גדול וחרטומים)

שרף עין גדי (אנדמי לישראל, יכול להקיש גם הצידה, כלומר ב90 מעלות. מכיש גם בשן אחת).

פתן שחור

חפש מידע באינטרנט. לא חסר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יפה יפה, נראה כמו אלמנה שחורה.

הייתי מגדל אותן כשהייתי קטן, עכביש יפיפה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לאשתי היה תחביב כשהיתה ילדה (מגיל 12) לכידת נחשים :shock:

היא הצליחה לקבל 9 (!) הכשות מנחשי צפע.

הילדה שקלה פחות מ-40 ק"ג והיא טוענת שהכשה זה אחלה סוטול :twisted:

מוות מהכשת צפע הוא נדיר וקורה כשיש רגישות לארס או מחלה כלשהי שהארס יהיה טריגר עבורה.

נ.ב

התחדשתי בחתימה - לא יכולתי להתאפק.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
לאשתי היה תחביב כשהיתה ילדה (מגיל 12) לכידת נחשים :shock:

היא הצליחה לקבל 9 (!) הכשות מנחשי צפע.

הילדה שקלה פחות מ-40 ק"ג והיא טוענת שהכשה זה אחלה סוטול :twisted:

מוות מהכשת צפע הוא נדיר וקורה כשיש רגישות לארס או מחלה כלשהי שהארס יהיה טריגר עבורה.

נ.ב

התחדשתי בחתימה - לא יכולתי להתאפק.

9 הכשות נחש? ושרדה? אז כנראה שזה לא נורא כ"כ אם זה מטופל בזמן ובצורה הנכונה. קצת נרגעתי ת'אמת. מי בא לחוף לבנון?

בקשר לחתימה, תתחדש, חבל רק שאי אפשר להוסיף את התמונה המקורית מההודעה, שהקוראים יידעו שהמרחק מהדמיון למציאות לא כזה רחוק...

אם הייתי רואה תמונה כזאת לפני שפגשתי בדבר הזה, הייתי יכול לאכול את זה אם מישהו היה מספר לי שזה עכביש שמצאו בירח או משהו בסגנון. מה רבו מעשיך ה'.

פורסם

9 הכשות. והסיפור המדהים מבין השאר כך היה:

הנערה בת 15 למדה בתיכון בקעת כנרות. מישהו הבחין בנחש בכניסה למקלט אז כמובן שהדבר הראשון שעושים -קוראים לילדה להתמודד עם הנחש, שהיה נחשה עם צאצאים (לנחש תינוק יכולה להיות מנת ארס קטלנית כמו לנחש בוגר -שתדעו...).

הילדה עייפה אחרי שיעור ספורט ,רואה את הנחש מרימה אותה ובגלל חוסר שימת לב חוטפת הכשה ביד... מרביצה קללה עסיסית אבל לא משחררת אלא מעבירה ליד השנייה ו... כמובן שחוטפת עוד הכשה:oops:

הגאונים בביה"ס שלחו אות שתיסע באפניים למרפאה:shock:

היא שרדה לשימחתי .

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
9 הכשות. והסיפור המדהים מבין השאר כך היה:

הנערה בת 15 למדה בתיכון בקעת כנרות. מישהו הבחין בנחש בכניסה למקלט אז כמובן שהדבר הראשון שעושים -קוראים לילדה להתמודד עם הנחש, שהיה נחשה עם צאצאים (לנחש תינוק יכולה להיות מנת ארס קטלנית כמו לנחש בוגר -שתדעו...).

הילדה עייפה אחרי שיעור ספורט ,רואה את הנחש מרימה אותה ובגלל חוסר שימת לב חוטפת הכשה ביד... מרביצה קללה עסיסית אבל לא משחררת אלא מעבירה ליד השנייה ו... כמובן שחוטפת עוד הכשה:oops:

הגאונים בביה"ס שלחו אות שתיסע באפניים למרפאה:shock:

היא שרדה לשימחתי .

אם הסיפור הזה אכן אמיתי, צריך לשלוח אותו ל"ריפלי, תאמינו או לא" לא ייאמן שאפשר לשרוד דבר שכזה!

אני במקומה ממלא גם לוטו לפני השקיעה.

פורסם

בהכשה השניה בד״כ לצפע כבר אין ארס, הוא רק נושך מהפאניקה.

אבל לשרוד כ״כ הכשות זה וואחד טאלנט.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא ממש.

הגוף מפתח נוגדנים לארס.

המצחיק היה שבהכשה הראשונה היא לקחה את הנחש ( חי !) לבה"ח ,בתוך תיק.

הרופא כמעט התעלף מפחד:lol:

פורסם

במידה ואחרי הנישואים תרצה לנצל את הביטוח חיים שלה אז אל תנסה עם נחש מתחת לכרית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...