Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שבוע שעבר הוא תפס לי בשיניים הולו פוינט 0.45 וירק אותו עלי בחזרה, עד עכשיו יש לי סריטה בראש! :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מנושא לנושא באותו נושא (כמעט)...

מה אתם אומרים לגבי הנחשים? הבנתי שהם התחילו לצוץ באזור הכינרת, במיוחד עם כל הפרסומת של הבחור שננשך ולא שרד,

הייתם נוסעים לקאמפינג באזור למרות זאת? זה משהו שחוזר על עצמו מדיי שנה או שהשנה התופעה התרחבה?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

שום דבר חדש.

למען האמת, העונה התחילה כבר לפני כחודשיים, זאת רק העיתונות שהתעוררה עכשיו, לא הנחשים:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא כתב "נחשים", לא "זבל עופות".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
שום דבר חדש.

למען האמת, העונה התחילה כבר לפני כחודשיים, זאת רק העיתונות שהתעוררה עכשיו, לא הנחשים:-)

אז מה הדרכים כן להימנע מנשיכה חוץ מלישון עם אוהל סגור, ולא להשאיר את התקיים פתוחים לרווחה?

הנחשים נוהגים לשחות להם באגם כינרת או שהמקרה שצולם בחודש שעבר הוא נדיר?

פורסם

מלכתחילה הסיכוי בכלל להתקל בצפע הוא די נמוך, הסיכוי להקשה הוא עוד יותר נמוך , הסיכוי למות ממנה עוד יותר נמוך ואני לא חושב שצריך לבצע כל מיני תמרונים מסובכים בשביל "להתגונן" מפני נחשים.

כולה לפקוח עיניים ולוודא שאתה לא מתישב על אחד.

פורסם

אני מקבל את מה שאתה אומר, אבל עם זאת קשה לי להתעלם מהעובדה שאדם בריא בן 57 נפטר השבוע מהכשת נחש כשהוא בסך הכל עשה קאמפינג בחוף חוקוק שבצפון הכינרת (חוף צמוד לחוף שאני נוהג לנפוש בו) וכן נהרג בסופו של דבר.

אז מה לדעתך?

שתי ההכשות שספג היו במקומות קריטיים מדיי? תגובה איטית של שירותי ההצלה? בריאות רופפת מלכתחילה? ביש מזל או בעצם הכל יחד?

פורסם

יש כללי עזרה ראשונה להכשות נחש, כדאי לדעת אותם. אני לא יודע מה המצב של אותו בנאדם.

אולי הוא הוכש אחרי שחיה מאומצת ולכן הארס התפשט מהר יותר בגוף?

אמרו בכלל מה הכיש אותו?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

נחש לא יתקוף אלא אם אין ברירה, כלומר אם הצקת לו דרכת עליו, ישבת עליו ועוד.

בתור ילד היתי רואה איזה צפע לפחות פעם פעמיים בקיץ (אני מכיר את ההבדל בינו לבין המטבעות), והייתי משחק עם כרכני תירס חמודים ורגועים.

אין מה להתגונן, פשוט להיות חכם: נעליים גבוהות שהולכים בשטח, לא להפוך אבנים לכיוונך עם הידיים מתחת לאבן וכו'

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

הבנאדם הוכש בכינרת אם אינני טועה, ככה שנעליים גבוהות זה לא רלוונטי במיוחד

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הוא הוכש ביד. כך שברור שנעליים לא יעזרו. בכל זאת צריך להיות חכמים. הסיכוי שיהיה נחש באמצע החוף הוא כלוש, הם אוהבים להתחבא בצמחיה וכו'. מאחר ולא רשום בדיוק איפה ואיך זה קרה, אי אפשר לדעת.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תוכן חדש...