Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה מהתקלות עם כמה מהם בבסיס פלמחים הם זכורים לי כקטנים יותר (אבל עדיין מפחידים).

אחד התחבא בנעל ספורט של חבר ולקח לו ביס מהבוהן.

.We apologise for the inconvenience

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
פחח... K300 זה וויטמינצ'יק בשבילם...

ד"א, מי שבאמת רוצה לא לישון בלילה, מוזמן לצפות בקרב הבא של עקרבוט מול נדל... מצמרר!

http://www.youtube.com/watch?v=uVVQLlBgW60

זה קרב זה? ברגע שהנדל נוגע בו-הנדל מת.

זה מזכיר לי את תקופת בית הספר היסודי. הייתי אוסף כל מיני שרצים שמצאתי בחוץ לתוך בקבוק ורואה אותם נלחמים בכיתה, עד שמישהו היה מלשין והמורה היתה זורקת לי את זה :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
פחח... K300 זה וויטמינצ'יק בשבילם...

ד"א, מי שבאמת רוצה לא לישון בלילה, מוזמן לצפות בקרב הבא של עקרבוט מול נדל... מצמרר!

http://www.youtube.com/watch?v=uVVQLlBgW60

הכי מצחיק שישנתי באוהל 11, ארבעה לילות מראשון עד חמישי, באמצע המדבר - כמו תינוק* כמעט, עם הדברים האלה מסתובבים לי מתחת (ואולי גם על?) למיטה. אני שנגעל שג'וק יסתובב לידי ומתחיל לפרק בקבוקים של K300 באוויר.

ויש לי אלבום של השחורים האלה, את הצהוב לא בדיוק יצא לי לצלם, פשוט לקחתי את התמונה הכי ברורה משם.

*הערה : כמו תינוק: הכוונה זה על המיטה, עם צ'ימידאן שאני לא נותן לשערה ממנו להתקרב לאדמה, כשעל הצ'ימידאן הנעליים הצבאיות ושכמו שלימדו אותנו בטירונות עם הגרביים מכסות אותם מלמעלה ששום דבר כזה או אחר ייכנס לשם בטעות. או שלא בטעות.

מה שכן היה שווה לי לשמור על כלל שהצבתי לעצמי לא להוריד את הרגל עד שאני מסיים להתלבש על המיטה הצרפתית באוהל, כבר יצא לי להוריד פעם אחת את הרגל (עם הנעל) ולראות אחד כזה רץ לי מתחת למיטה...:?

משום מה מהתקלות עם כמה מהם בבסיס פלמחים הם זכורים לי כקטנים יותר (אבל עדיין מפחידים).

אחד התחבא בנעל ספורט של חבר ולקח לו ביס מהבוהן.

גם בפלמחים יש כאלה?! לא חשבתי על זה עד עכשיו, יצא לי להעביר שם פעם שבוע. טוב שלא נתקלתי בזה בזמנו , זה בטוח היה משאיר לי צלקת (תרתי משמע?) לכל החיים... בצאלים עוד הכנתי את עצמי מסיפורים.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
האם מישהו יכול להסביר את הסיבה לאימה אשר שוררת בקרב חברי הפורום מפני היצורים האלה?

לא רק שהם חייזריים למראה, גם הדביקו להם שם שגורם לך לשלשל קוביות.

לא הייתי רוצה שום קשר עם משהו שנקרא "עקרבוט"...

פורסם

כל מי שעבר אימוני בשטחי המדבר בדרום (כולל איזור קציעות, הר קרן, מצפה וכו׳) מכיר את הנבלות האלה.

באימון מתקדם בהר קרן היו לנו ״עקרבי מחמד צהובים״ בכל אוהל, הם היו אוהבים להתנחל לנו תמיד מתחת לתנור שבאוהל, כשהיינו סוגרים שבת היינו משחקים איתם.

מדי פעם היה מצטרף לחגיגה עקרבוט (אבל מאלה הצהובים הגדולים שעושים רעשים) והיה לנו קרנבל.

פעם תפסנו 2 עקרבוטים (חתיכת משימה זו היתה) ושמנו אותם יחד בקופסא, היה די משעשע\מפחיד\מגעיל.

חיה פשוט מגעילה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא רק שהם חייזריים למראה, גם הדביקו להם שם שגורם לך לשלשל קוביות.

לא הייתי רוצה שום קשר עם משהו שנקרא "עקרבוט"...

בדיוק בגלל זה שינו להם את השם, החליפו להם לשם יותר מודרני, יותר פסטורלי, פחות מאיים....מבעיתן! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ההמשך של הסרטון אפילו יותר גרוע, היא לא הורגת אותו, הארס רק משתק את הטרנטולה לצמיתות, היא קוברת אותה, מטילה עליה כמה ביצים ומה הזחלים אוכלים כשהם בוקעים, אתה כבר מבין (להזכירך, הטרנטולה לא מתה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה בהחלט מוזמן לנסות, פרט מלירות בו ניסיתי בערך הכל (ממרחק וגובה בטוח - כמובן).

לדעתי אם אתקל בדבר כזה לא חושב שלא יהיה בסביבה משהו מאסיבי למחוץ אותו איתו.

לאלתר יו נואו :)

איך כל פעם אחרי דיון כזה אני יוצא עם סיוטים וישן בלילה מחובק עם K300, ואני עדיין לא לומד לא להכנס לדברים האלה...

תודה, עוד לילה ללא שינה.

פשוט,אתה מזוכיסט ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שתבינו שצורות החיים האלו, באמת לא קשורות אלינו בשום מובן ונמצאות כאן כנראה כבר מיליוני שנים לפנינו, מי יודע באמת אם הם לא הגיעו אלינו איכשהו מכוכב אחר..

מפחיד לחשוב שאולי יש צורות חיים כאלו אפשהו בפלנטה אחרת...אולי גם גדולים יותר, הרבה יותר, אולי גם עם אינטליגנציה כזו או אחרת...:idea:

מי כאן ראה את הסרט "חולית"?

או לחילופין למי היה את המשחק Dark colony

http://www.youtube.com/watch?v=3ByIYt_Wp4I דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

המשחק אולי בן יותר מעשור...אבל עוזר להמחיש...היה אחד המועדפים עליי בזמנו...

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מי כאן ראה את הסרט "חולית"?

:mm_yeah:

אחלה סרט,גם המשחקים (1 ו2) מחקו לי ימים שלמים מהחיים :)

GTI

סאאמק כולכם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היתה פעם תכנית טלויזיה, לפני 15 שנה בערך, על חיילים כאלה בחלל שנלחמים בג'וקים ענקיים שרוצים לפלוש לכדור הארץ. שידרו את זה בערוץ 3. יצא על זה גם משחק מחשב מאוחר יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא מכיר תוכנית,אבל יש סרט בשם גברים בחלל (Starship Troopers) שמתאר בדיוק את מה שכתבת,והוא אכן לפני 15 שנה.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

פעם? תוכנית טלוויזיה??

קראו לה "גברים בחלל" או starship troopers. וזאת הייתה אחת הסדרות הכי טובות ביקום. שאחריה גם הולידה שלושה סרטים (באיכות שירדה יותר מהר ממגלשת קאמיקזה בפארק מים)

*הקדימו אותי

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...