Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפד מונובלוק חדש מה שחשוב לי שיהיה איכותי ושב2 אום יהיה לפחות 500 rms וקטן

אחת האופציות שראיתי שהבוסטון gta-800m קטן וחזק הייתי רוצה לדעת אם הוא איכותי ואם יש לכם עוד מונובלוקים להציא שיעמדו בדרישות שלי

תודה מראש

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

לא רוצה שזה יתפרש אחרת, מכיוון שהמוכר של המונו הוא חבר, ככה שהמלצה שלי עליו יכולה להתפרש לא נכון.

הוא יצא למכירה מכיוון שאני לא יכול לרכוש אותו כרגע, תסיק מסקנות לבד.

וככה יוצא שזה כן יכול להתרש אחרת, בקיצור לדעתי מדובר באחלה מונו.

SCANSPEAK

פורסם
לא רוצה שזה יתפרש אחרת, מכיוון שהמוכר של המונו הוא חבר, ככה שהמלצה שלי עליו יכולה להתפרש לא נכון.

הוא יצא למכירה מכיוון שאני לא יכול לרכוש אותו כרגע, תסיק מסקנות לבד.

וככה יוצא שזה כן יכול להתרש אחרת, בקיצור לדעתי מדובר באחלה מונו.

לא הבנתי ממש מה כתבתה וזה לא ממישהו מהפורום רוב הסיכויים כי ראיתי באיזה אתר בחול שמוכרים אותו ב189 דולר ויש לי מי שיביא לו אותו משם

אז ככה שאני רוצה לדעת אם זה מגבר היי אנד לsq

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

זה אחלה מגבר באופן כללי.

מגבר "הייאנד ל SQ"? אין לך שום ציוד "היי אנד ל SQ" (לפי החתימה, ובלי להעליב כמובן), ככה שאין לך צורך ביותר, ומגבר הזה ישרת אותך יופי, גם אם תחליט לשדרג את כל הציוד שלך.

אל תצמד לשמות מפוצצים, ולהגדרות "הייאנד", זה לא יוביל אותך לשום מקום פרט לביזבוז כספים.

נ.ב

90% מהמערכת שלי נחשבת הייאנד, ולדעתי כרגע שומעים ח-ר-א, ה 10% שאינם "היי אנד" מהם אני דווקא מאד מרוצה.

SCANSPEAK

פורסם

מה HI END ל SQ? מונו?

זה ממש לא מונו בוטיק, אבל מי ירגיש הבדל בין מונו ומונו באותה עוצמה? הוא מנגן תווך של כ60 הרץ וגם הם נמוכים.

זה מונו טוב וניקודה. במגבר מסוג הזה מה שחשוב עמינות,עמידה באצהרת יצרן להספקים.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
מה HI END ל SQ? מונו?

זה ממש לא מונו בוטיק, אבל מי ירגיש הבדל בין מונו ומונו באותה עוצמה? הוא מנגן תווך של כ60 הרץ וגם הם נמוכים.

זה מונו טוב וניקודה. במגבר מסוג הזה מה שחשוב עמינות,עמידה באצהרת יצרן להספקים.

בכלל שווה לי להחליף את המונובלוק שיש לי עכשיו או שאני לא ירגיש בהבדל?

פורסם
+ אחד מפיסטו, בדיוק.

בני נראה לי ששוב נסחפת :lol:

איפה בעניין ה "הייאנד" או בעניין השומעים חרא? :wink:

בכלל שווה לי להחליף את המונובלוק שיש לי עכשיו או שאני לא ירגיש בהבדל?

לדעתי, אם אתה מתכוון לעשות משהו, פרק את ה 6/9 ותחשוב על דרך להגדיל את המידבאסים ל 6.5".

SCANSPEAK

פורסם
איפה בעניין ה "הייאנד" או בעניין השומעים חרא? :wink:

לדעתי, אם אתה מתכוון לעשות משהו, פרק את ה 6/9 ותחשוב על דרך להגדיל את המידבאסים ל 6.5".

אני עוד שנה מוכר את האוטו אז לא שווה לי לעשות חורים באוטו

פורסם

יש הבדל בין מגברים. שלך הוא CLASS AB, לא יודע בכלל למהץ לא משנה, צרכה של חשמל שלו גדולה מ CLASS D שזה המגבר של בוסטון. יש הבדל בהספקים, כאשר בוסטון חזק יותר כמאט כפול 500 מול 300 RMS וזה על הנייר!

למה אתה רוצה להחליף? מה מגבר צריך להגביר? איזה סאב?

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
יש הבדל בין מגברים. שלך הוא CLASS AB, לא יודע בכלל למהץ לא משנה, צרכה של חשמל שלו גדולה מ CLASS D שזה המגבר של בוסטון. יש הבדל בהספקים, כאשר בוסטון חזק יותר כמאט כפול 500 מול 300 RMS וזה על הנייר!

למה אתה רוצה להחליף? מה מגבר צריך להגביר? איזה סאב?

לא יודע שמע אני ממוציא מהמונו בלוק שלי 500 rms ב2 אום כי יש לי שני סאבים של es250 כל סאב 250 rms ב4 אום בחיבור של שנייהם הם עובדים ב2 אום ויענו הכל סבבה ויפה אני מבסאות אבל אחד מהפורום בשם רומן אמר לי שאני צריך להחליף למונו יותר איכותי בשביל שהסאב ינגן יותר טוב

ובני אמרתה שאין לי שום דבר שהוא היי אנד אתה טועה יש לי את האודיסון

פורסם

בוא לא ניכנס להגדרות של היי אנד שלא תצא מאוכזב אבל לא הlrx לא נכנס בקטגוריה הזאת, אצל אודיסון זה התזיס והvrx ואולי גם על הvrx יהיו שיגידו שהוא לא.

בכל מקרה חבל להיכנס להגדרות, אם אתה אוהב איך שזה נשמע זה מה שחשוב, לא אם מה שיש לך יוקרתי יותר או פחות.

פורסם

Scoob צודק האודיסון שלך הוא לא hi end אבל הוא אחלה מגבר שבעולם והוא מעל כמה דרגות ממה שהיה לך hi end במגברים זה עסק ״קצת״ יותר יקר ממה שקיים אצלך עכשיו ברכב !

לגבי לשפר את הסאונד המלצה חמה והרבה יסכימו איתי פה זה לבטל את ה6/9 הם מיותרים לטעמי .!

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

פורסם

אני במקמוך הייתי הולך על הצעד הבא: מוכר את ה6X9, מוכר את הדאבל סאב, מוסיף סכום כסף לא גדול וקונה סאב שיכולת הספיגה המוצהרת שלו יחסית נמוכה (200 וואט נגיד - למשל סיז SW300, או DLS כלשהו, ויש גם פירלס פה ושם), ומחבר אותו למונו שיש לך.

מבטיח שלא תתאכז.

אבל זה כי: א' אני משוחד (היה לי סיז, כרגע אצל חבר בגלל שאני בלי מערכת בנתיים). ב' אני לא אוהב את הסאבים של הרץ (ואני יודע שהם "ההמלצה החמה" בפורום, ברוב הפעמים. ג' כי אני חושב ש6X9 מאחורה פוגע באיזון

ולגבי המונו ששאלת, לא מכיר אותו, רבל שמעתי כמה דברים של בוסטון, ובסדרות הכניסה המוצרים שלהם טובים, אבל לא משהו מיוחד, בסדרות הגבוהות - המחיר הרשמי בארץ לא מצדיק אותם, אבל הם בהחלט מוצרים טובים.

אגב, למה אתה רוצה בכלל לשדרג את המונו שלך? חסר לך משהו בסאונד או שזה על סמך עצה של מישהו? אם אתה מרוצה, והסאונד לטעמך שכח מכל מה שאמרו לך, אם חסר לך משהו בסאונד, זה כבר עניין אחר.

אגב, מגבר חזק יותר לא בהכרח יגרום לסאבים להישמע טוב יותר

פורסם
אני במקמוך הייתי הולך על הצעד הבא: מוכר את ה6X9, מוכר את הדאבל סאב, מוסיף סכום כסף לא גדול וקונה סאב שיכולת הספיגה המוצהרת שלו יחסית נמוכה (200 וואט נגיד - למשל סיז SW300, או DLS כלשהו, ויש גם פירלס פה ושם), ומחבר אותו למונו שיש לך.

מבטיח שלא תתאכז.

אבל זה כי: א' אני משוחד (היה לי סיז, כרגע אצל חבר בגלל שאני בלי מערכת בנתיים). ב' אני לא אוהב את הסאבים של הרץ (ואני יודע שהם "ההמלצה החמה" בפורום, ברוב הפעמים. ג' כי אני חושב ש6X9 מאחורה פוגע באיזון

ולגבי המונו ששאלת, לא מכיר אותו, רבל שמעתי כמה דברים של בוסטון, ובסדרות הכניסה המוצרים שלהם טובים, אבל לא משהו מיוחד, בסדרות הגבוהות - המחיר הרשמי בארץ לא מצדיק אותם, אבל הם בהחלט מוצרים טובים.

אגב, למה אתה רוצה בכלל לשדרג את המונו שלך? חסר לך משהו בסאונד או שזה על סמך עצה של מישהו? אם אתה מרוצה, והסאונד לטעמך שכח מכל מה שאמרו לך, אם חסר לך משהו בסאונד, זה כבר עניין אחר.

אגב, מגבר חזק יותר לא בהכרח יגרום לסאבים להישמע טוב יותר

כן רציתי לבדוק אופצייה כי מישהו מהפורום אמר לי להחליף אבל עכשיו עשיתי כבל איכותי של 0 גיי'גי שהפלוס והמינוס רצים מהמצבר פיצלתי אותם מפצלים איכותי למפצלים חיברתי 4 גיי'גי של אודיסון ואני שומע טוב ומבסאות ואני לא מוכן לוותר בחיים על ה6 על 9 נתקתי אותם פעם אחת ולא יכלתי לשמוע בילדהם היה לי חסר אותם מאוד ולדעתי יש לי סאונד פצצה באוטו ורציתי לעשות איטום ואמרו לי שזה טוב אבל בגלל שאני מוכר את האוטו עוד שנה זה מיותר ושומעים פצצה התקנתי אצל ליאור מולטימדיה המתקין אופיר זה בחיפה ואני נוהג להקשיב לאופיר

• תוכן חדש...