Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לא הבנתי אותך כלכך מה מינוס מהמצבר ? למגבר?

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

פורסם

כן, כן... מינוס מהמצבר וגם פלוס מהמצבר. יש מעייה כלשהי עם זה? עד כמה שזכור לי מהתורת חשמל מינוס,הוא מינוס. פלוס,הוא פלוס. חוץ מזה ישנם כמה וכמה התקנות מהסוג הזה ברמות גבוהות. דבר היחיד שיש בעייה איתו, זה כבל נוסף, די גדול וקושי בהתקנה.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
כן, כן... מינוס מהמצבר וגם פלוס מהמצבר. יש מעייה כלשהי עם זה? עד כמה שזכור לי מהתורת חשמל מינוס,הוא מינוס. פלוס,הוא פלוס. חוץ מזה ישנם כמה וכמה התקנות מהסוג הזה ברמות גבוהות. דבר היחיד שיש בעייה איתו, זה כבל נוסף, די גדול וקושי בהתקנה.

זה הייתה המלצה של רומן מהפורום ואני מרוצה ששמעתי לו

עכשיו נשאר לי לעשות את שלושת הגדולים ראיתי סירטונים נושאים שנפתחו פה ועוד לא הבנתי לאן מחברים את השני מינוסים הפלוס הבנתי כל השאר לא

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

אם עשית, זה ממש לא רע. ציתות ממעמר רוסי, לא היי לי כוח לתרגם לבד

"מאז רשת הרכב על הלוח מבוסס על ערכה חד קוטבי, שלכל צרכן אנרגיה (בין אם זה יהיה שליטה מוטורי מחשב או קצת אור פשוט) בדרך כלל רק חוט חשמל אחד. המנצח השני הוא תמיד גוף (המסה מה שנקרא). לכן, אין צורך לxלוk את "פלוס"לבין" מינוס" מהמצבר. אבל זה לא אומר כי "מינוס" יכול להיצמד לכל בורג קרוב, כפי שמראה בפועל, כך שאתה יכול לתפוס הרבה הפרעות.

בחר נקודה ולהביא את כל החוטים השליליים אליה. למטרות אלה הוא נוח לשימוש מפיצי הכח. אם הציוד אינו מרוכז במקום אחד, ולאחר מכן נקודות כאלה יכולות להיות מקסימום של שניים - בחלק הקדמי והאחורי. אבל אם הרכב לא חדש, זה יכול להיות גוף נקודת התנגדות השפעה מורגש ריתוכים - משום שהוא עלול לגרום לזרמים תועים שונים, ומערכת השמע יכולה להתחיל בקלות ציפצופים. כך שאם יש ספק, עדיף לתכנן את המתיחה למגברים ו" פלוס "לבין" מינוס ". וגם, כמובן, במקרה זה, החישובים לוקחים בחשבון גם את החתך של תיל."

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
מינוס אחד מהמצבר לשלדה ומינוס שני מהמצבר למנוע

מה הקשר המנוע ולמה שני מינוסים מהמצבר ומה עם האלטרנטור

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם
זה הייתה המלצה של רומן מהפורום ואני מרוצה ששמעתי לו

עכשיו נשאר לי לעשות את שלושת הגדולים ראיתי סירטונים נושאים שנפתחו פה ועוד לא הבנתי לאן מחברים את השני מינוסים הפלוס הבנתי כל השאר לא

אמרת שהבנת מה לעשות עם הפלוס

מה הקשר המנוע ולמה שני מינוסים מהמצבר ומה עם האלטרנטור

בוא רגע נעצור, כי אני לא מבין אותך.

שידרוג שלושת הגדולים, מצריך שלושה כבלים, רצוי טיפה יותר בשרניים מהכבלים שמיזנים את המערכת.

כבל ראשון- מהפלוס של האלטרנטור לפלוס של המצבר

כבל שני- מהמינוס של המצבר לשלדת הרכב

כבל שלישי-מהמינוס של המצבר למנוע (האדמה של האלטרנטור היא הגוף שלו, בשביל זה החיבור למנוע)

לא לשכוח שיש חום בתא המנוע, לכן רצוי להצטייד בכבלים מתאימים, סופיות, ואזיקונים לקיבוע.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...