Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך חוות דעת על המגברים שלהם...

איך הרמה שלו?

המגברים שלהם הולכים לכיוון איכות או עוצמה?

איך המחירים שלהם?

אם אפשר גם קישור לאתר שלהם בבקשה (אם יש)

תודה מראש. ושבוע טוב לכולם!!

פורסם

Cutting Edge היא מותג נוסף של Audiobank . מדובר על חברה קוריאנית שמייצרת מגברים ומפיצה בשוק האמריקאי עם יצוא לעוד כמה שווקים בעולם.

למיטב ידיעתי מדובר על מוצרים ברמה סבירה מאוד ומגוון די רחב.

לגבי תמחור , הם לא צריכים להיות יקרים מדי. המחיר יהיה כמובן מעל מחירי המותגים הסיניים אבל פחות ממותגים ידועים כמו רוקפורד , JBL ודומים.

Leon Cupra 2009

פורסם
Cutting Edge היא מותג נוסף של Audiobank . מדובר על חברה קוריאנית שמייצרת מגברים ומפיצה בשוק האמריקאי עם יצוא לעוד כמה שווקים בעולם..

פוקו , תוכל לספר לנו קצת על אודיובנק?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

tzabary

צר לי לאכזב אותך אבל אם אני לא טועה אודיאובהן חברה "אמריקנית" שכל מוצריה מיוצרים בקוריאה או סין

ועכשיו תגיד לי מה ההבדל בין אודיבאהן לאודיאובנק או לקליפורניה בום?

פורסם

ארץ הייצור לא בהכרח מעידה על טיב המוצר.

אי אפשר להגיד שבגלל CALIFORNIA BOOM, וROCKFORD, מיוצרות באוסטרליה

משמע, שניהם אותו הדבר....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כן ,ברור שלא לפי ארץ יצור קובעים את האיכות.פשוט על כל חברה רושמים USA ואז אנשים חושבים שהדבר מיוצר באמריקה משמע זה איכותי (וציוד שמיוצר באמריקה או יפן הרי ידוע שהוא איכותי ועובר בדיקה יסודית בכל שלב של הרכבה -וזה הבסיס להצלחה של שתי מדינות לא כמו הישראלים שאצלנו מה שמניע זה מקסימום רווח מינימום הוצאות ומהר ככל האפשר :-) )

אבל הרי ידוע לכולם שכח העבודה בסין זול וכמעט כל דבר בימינו מיוצר שם.

פורסם

Audiobank היא חברה בפני עצמה ולא חיקוי של שום חברה אחרת. המוצרים יותר טובים מקליפורניה בום ודומיהם אבל עדיין לא ברמה של מותגים ידועים. נ

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...