Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יתכן כי בארץ השמש הנצחית(ישראל) הפוקוס מגיעה מחוזקת בעוד 10 סוסים?

בכל העיתונות בארץ כתוב שהפוקוס מוציאה 170 כ"ס גם באתר של פורד.

בכל העיתונות הבין לאומית כתוב שהיא מוציאה 160 כ"ס

למי להאמין?

ייתכן שמישהוא בשיווק החליט לפנק אותנו בכמה סוסים ורטואלים?:cry:

אני בעלים של אחת 2 ליטר.

http://www.ford.com/cars/focus/specifications/engine

BASE ENGINE SIZE

2.0 L

TORQUE

146 ft-lbs. @ 4450 rpm

HORSEPOWER

160 hp @ 6500 rpm

ובארץ

170 2.0L GDI כ“ס

http://www.ford.co.il/uploadImages/systemFiles/7212%20Update%20mifrat%20Ford%20focus%202012-3854539453.pdf

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב מגיע עם מדבקת NO FEAR מקורית כנראה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
הרכב מגיע עם מדבקת NO FEAR מקורית כנראה.

הוסף לחוקי הפורום, מי שמשתמש בבדיחה על מדבקות אלו חוטף הרחקה לצמיתות מהפורום.

אין מדבקות כאלו כבר 20 שנה, תתקדמו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הכי פשוט: לבדוק את קוד המנוע של רכב "ישראלי" ושל רכב אירופאי - אם קוד המנוע זהה - הסוסים וירטואליים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם לי יש את ה-2 ליטר, ואם תחפש בפורום תראה שכבר דובר בנושא.

חקרתי את העניין קצת בזמנו, גם אותי זה עיצבן. יש עוד כמה ארצות במזרח שגם שם הוא נמכר כ-170 כ"ס, מלזיה למשל כמו שמוזכר כאן :

http://paultan.org/2012/07/21/driven-new-ford-focus-hatch-and-sedan-in-krabi/

כתבתי מייל למנהל הטכני הארצי של דלק מוטורס, להלן ציטוט :

שאלה : הספק המנוע ב-2.0 רשום כ-170 כ"ס, בבדיקה במפרטים בחו"ל של אותו מנוע בכל המקומות כתוב 160 כ"ס. מה המקור להבדל ?

תשובה : הספק מנוע 2.0 ליטר המיובא לארץ ע"י דלק מוטורס, קוד טכני MGDA, עומד על 170 כ"ס.

ניסיתי להמשיך ולבקש מפרט טכני רשמי של היצרן שתומך בעניין - הוא חזר והפנה אותי למפרט הישראלי..ויתרתי :)

יכול להיות שזה עניין של תקינת מזהמים וכו', לא ברור.

בכל מקרה - בפועל הוא בהחלט לא מרגיש כמו 170 כ"ס, בקושי 160.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
הוסף לחוקי הפורום, מי שמשתמש בבדיחה על מדבקות אלו חוטף הרחקה לצמיתות מהפורום.

אין מדבקות כאלו כבר 20 שנה, תתקדמו.

לא ידעתי אם אתה רציני או לא אז הלכתי לקרוא שוב את כללי הפורום.

העפה לצמיתות לא תמיד דבר רע, גם ככה אני "גר" פה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אבל כל זה עוד כלום לעומת יפנאוטו ושבעת כוחות הסוס מנייר.

ב-2001 הגיעה האימפרזה סימן 2 לישראל(בעלת הפנסים העגולים). מול קורולה ולאנטיס עם כ-110 כחות סוס, 95 הסוסים של האימפרזה נראו צנומים במיוחד.

מישהו במחלקת השיווק החליט להוסיף 7 כוחות סוס דמיוניים והציב את המספר על 102, ללא כל סימוכין ותימוכין בפרסומים בינלאומיים של היצרן. למיטב זכרוני, מרבית עיתונות הרכב בארץ ציטטה את המספר החדש ולא הטילה ספק בנתון.

לא רק זאת, אלא שביצועי האימפרזה החדשה היו איטיים יותר מקודמתה.

לאחר כשנתיים, ראו זה פלא, נעלמו שבעת סוסי הנייר כלא היו - והמספר חזר לעמוד על 95...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

גם האיסוזו איפון 3.1 קיבלה תוספת של 2 כ״ס כשהגיע לארץ המאזדה b2500 הגירסה המודגשת שלו, 109 כ״ס, והאיסוזו יישר עימו קו, שיווקית כמובן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אם נכנסים לדקויות, גם וולוסטר מקבלת עוד 2 סוסים כשבפועל מדובר על 138 כ"ס. יש עוד שלל דוגמאות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני גם רציתי לבדוק את נתוני הפוקוס ובחו"ל אני בכלל לא מוצא שום מנוע 2 ליטר לפוקוס, למעט בST. נראה שבחו"ל פורד כבר עברו לגמרי לecoboost, כאשר ה 1.0 ecoboost מחליף את ה1.6 האטמוספרי וה1.6 ecoboost מחליף את ה 2 ליטר.

http://www.ford.de/Pkw-Modelle/FordFocus/LeistungEffizienz

מנוע ה1.6 האטמוספרי מופיע במפרט הגרמני עם 85 כ"ס בגירסה הידנית ו125 כ"ס בגירסה האוטומטית, בעוד שבארץ הוא נותן 125 כ"ס עם שתי התיבות.

לדלק מוטורס הפתרונים.

בכל אופן בגלקסי 2.0 ecoboost שלי, יש 203 כ"ס בריאים ושתיינים גם בארץ וגם בגרמניה. האוטו סוחב כמו בהמה ושותה בהתאם, למרות ההבטחה לצריכת דלק משופרת במנועי הecoboost.

עריכה: עכשיו בדקתי את האתר שהOP הביא, מדובר באתר האמריקאי. דגמים אמריקאים תמיד שונים מעט אצל הרבה יצרנים. גם הכ"ס שם הם לפי תקן SAE ובאירופה ובארץ מדובר בכ"ס לפי תקן DIN. זה לא בדיוק אותו דבר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...