Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוסע 10,000 ק"מ בחודש!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
10,000 ק"מ בחודש ?! WOW

במהירות ממוצעת של 60 קמ"ש מדובר ב 5.5 שעות ביום...

הייתי בוחר את המכונית הכי נוחה שאפשר!

לצערי, הרבה יותר מ5.5 שעות ביום,

אני מעדיף תמיד לקנות בשנתון קודם עם קילומטראז' נמוך, ו'להדביק' את הקילומטראז' לממוצע

משאיר את כולם בעשן:fist:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז על אחת כמה וכמה - נוחות זה דבר חשוב מאוד. הגב שלך לא תוכנן לעומס כזה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בנסועה כזאת נראה לי שעדיף לשכור רכב אם כי גם הם מגבילים ל4500 ק״מ בחודש, אבל תשמע, הבלאי והתחזוקה ( טיפול כל חודש וחצי ואלמנטים שיתקלקלו יותר) יכסו לך את השכירות

דרך אגב

במה כבודו עוסק?

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
בנסועה כזאת נראה לי שעדיף לשכור רכב אם כי גם הם מגבילים ל4500 ק״מ בחודש, אבל תשמע, הבלאי והתחזוקה ( טיפול כל חודש וחצי ואלמנטים שיתקלקלו יותר) יכסו לך את השכירות

דרך אגב

במה כבודו עוסק?

הקנס בהשכרה על כל ק"מ נוסף הוא 1.20 לפני מע"מ!

וממש לא שווה לשכור

כבודו עובד בחברת תיירות, ונאלץ לטייל בארצנו הקטנה..:lol:

משאיר את כולם בעשן:fist:

פורסם

תשמע, אני הייתי חושב ללכת על איזה עסקת ליסינג.

תן מקדמה נחמדה, שלם כל חודש אפילו פחות מה2000 שקל שציינת, ואחרי שלוש שנים, תחליף לרכב חדש.

במצב שלך, לדעתי זה יהיה הפיתרון הטוב ביותר, וככה גם תוכל לקחת למשל פלואנס דיזל חדשה או איזה ג'טה אולי...

קח בחשבון שלפי מה שאתה מתאר, הקילומטראז' שלך אחרי 3 שנים יהיה בערך 360K ק"מ ולא בטוח שחברת הליסינג תהיה מוכנה לעשות איתך הסכם אחרי הפעם הראשונה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הלל, בוא נרחיב קצת את הדיון, ברשותך כמובן.

האם ניתן לרשום את הרכב על עסק כלשהו? האם ניתן באמת לממש מודל של ליסינג תפעולי?

לרכישה: בהחלט ניתן לשקול אפילו צרפתיה אוטומטית מדוזלת משומשת (בנסיעה בינעירונית הבלאי לגיר נמוך מאד ולכן יורד הסיכון לבעית AL4 נפוצה).

קח בחשבון שצרפתיה תהיה בלתי ניתנת למכירה בשוק הפרטי עם קמ"ג' כמו שלך, לכן קנה בזול ותזרוק לפח אחרי שנתיים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ראיתי רנו מגאן II 2007 דיזל 1.5 DCI בלוח הפורום למכירה, היא ידנית וחסכונית מאוד !! תחשוב על זה!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
(בנסיעה בינעירונית הבלאי לגיר נמוך מאד ולכן יורד הסיכון לבעית AL4 נפוצה).

אני מתקן את עצמי - גיר AL4 מגיע בדגמי הבנזין בלבד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בנסועה כזאת גבוהה, שווה לבדוק גם מרווחי/ עלויות טיפולים. למשל הבדל בין 20K לבין 30K מרווח בין הטיפולים, יתבטא בהפרש של 2 טיפולים בשנה. ואצלך גם 2 חצאי ימים שתצטרך לבזבז על הטיפולים.

הד"א, אם ישנה איזשהי אפשרות לקחת רכב החברה?

פורסם

אני מצטרף למי שהציע מאליבו. בנסיעות בינעירוניות הרכב הוא די חסכוני והנוחות היא הטובה ביותר מביו כל ההצעות

אחרי זה הייתי מציע c5. בגלל הנוחות

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
לקנות רכב צרפתי צריך הרבה אומץ, יש הרבה בעיות בחשמל והגירים שלהם. אני נסעתי על צרפתים הם נוחים מאוד וגם חסכוניים אבל לא יותר מזה.

אומץ, אפשר לחשוב.

מעבר לעובדה שיש אפשרות לרכוש את הפלואנס בגרסה ידנית,

הגיר הרובוטי (EDC) של רנו בנתיים מראה אמינות. מה שהDSG לא ממש מצליח לעשות.

בעיות חשמל? רוצה להמציא עוד דברים מונפצים? שנה וחצי על צרפתית בלי שום תקלה ובלי שום בלבולי שכל. טיפול אחד, נסיעות ותדלוקים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

צ'מע,מוריד את הכובע.

ועוד חשבתי שגיסי מטורף (גר בצפון,ועובד במרכז\דרום כל יום - סוכן מכירות) עם ה60K השנתיים שלו.

נראה לי שאין חור שאתה לא מכיר בארץ :D

לדעתי אם תקח רכב בליסינג שתחזיר אחרי 3שנים בשביל להחליף,חברת ההשכרה תגרוט את הרכב ישירות :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם ככה המצב.... חפש אוקטביה דיזל. הם מוכחות מאוד כמוניות

היה לי שכן שהצמונית שלו עשתה 990,000 !!!!ק״מ. אפילו בחברה התלהבו וביקשו ממנו להשאיר ת האוטו כדי שהם יכניסו אותו לקטלוג שלהם.

גם לאחר מכן במכירה אף אחד לא ייבהל

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תוכן חדש...