Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירח דבש - 5 ימים. הכותרת נערכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שנתיים וחצי של נישואים מאושרים וילד בן שנה וחצי המסמל עבורי את מהות קיומי, הגיע הרגע לחשוב על הדבר שבעצם מגיע לכל מתחתן- ירח דבש.

אשתי ואני זוג צעירים שעובדים כעצמאיים סביב השעון 6 ימים בשבוע בוקר עד ערב.

אנחנו חיים בצורה עצמאית לחלוטין מכל המשתמע מכך, ללא משקל משפחה של צד כלשהו ומגדלים את הילד באהבה גדולה

אתנו בעסק יום יום ללא גן (עד ספטמבר :-(). בעיקרון הלו"ז שלנו בנוי בשיטת ע.ט.נ.ב.ע

עבודה

טיפול בילד

ניקיונות

בישולים

עבודה

לא יצאנו לחופשה המון זמן, שלא נדבר על חו"ל. בילויים כמו בר טוב זה משהו שהיינו עושים המון אבל בשנתיים האחרונות זה קורה במקרים בודדים ונדירים כשמוצאים בייביסיטר- מה שלא קרה עד היום :oops:.

לכן, את הנופש הזה אני רוצה לתכנן בקפידה ובמתן דגש לכל הפרטים או לפחות כמה שאפשר.

אז התאמצנו והשגנו בייביסיטר!!! :sissies:

מדובר על יציאה לנופש בחו"ל ל 5 ימים, בחודש ספטמבר, סוכות. ככל הנראה-לא מעוניין בטיול מאורגן.

מה חשוב לי שיהיה:

אטרקציות - מקומות רומנטיים, נופים, איזורים פסטורליים

אפשרות השכרת רכב/אופנוע

חופים ארוכים ומהממים עם ים טורקיז או כל צבע אחר

והמון מסאז'ים.. מגיעה לה.

תאילנד לא בא בחשבון- מעט ימים.

צרור של שאלות:

לגבי כרטיס טיסה כיוון שמדובר על חודש ספטמבר,כדאי לחכות לדילים באינטרנט?

כדאי ללכת לסוכנות נסיעות?

אם סוגרים 2-3 חודשים מראש המחיר אטרקטיבי יותר?

אשמח לשמוע תגובות מאנשים שחוו בעצמם איזו נסיעה מרגיעה ונעימה ונשארו להם רשמים טובים.

וגם מכל אחד שמכיר או שמע על מקומות.

הכל פתוח!

TNX

פורסם

הייתי ב2007 חודש עם אישתי באיטליה.

כל 4-7 ימים נדדנו למקום אחר. שבוע בוורונה בצפון איטליה {איפה רומיאו ויוליה} מאוד נחמד, רומנטי, אין ים...

והיה זול ביותר.

אם תצפין בקטנה שם תגיע לאיזור האגמים.

לגבי מסאג'ים... לא זוכר באיזה שרתון היינו שם, אבל היה שם ספא מדהים. אני אנסה לחפור בג'מיל.אנא המתן.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

בגלל הים:

דרום צרפת, דרום טורקיה, יוון, דרום ספרד

בגלל הרומנטיקה (מנסיון):

דרום צרפת, צפון צרפת, דרום גרמניה (הדרך הרומנטית), אזור האגמים / קוטסוולד באנגליה, צפון איטליה / טוסקנה / אומבריה.

השמועה אומרה שגם צפון יוון מענינת, אבל לא בדקתי אותה מעולם.

בגלל המסאז'ים:

לא מזמן הייתה כתבה בערוץ 10 על מלונות ספא באירופה שכוללים מלא טיפולים בחינם. הנופים ושאר הדברים באים בגלל המקום.

נ.ב.

ממלטה אני ממליץ רק להתרחק, ואני מאוד מחבב את עקבה - אבל אני מבין את אלו שחוששים לנסוע לשם.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

המחיר אטרקטיבי ככל שאתה מתקרב לתאריך הטיסה / מלון,

4 ימים לפני התאריך הנקוב כבר מתחיל להווצר מצב שנקרא " הדקה ה90 " :)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

עד כמה שנשמע חריג: מלון איליסיום ברודוס, זה פחות או יותר הכי יקר באזור אבל רמה גבוהה מאוד, ספא מפנק, חוף פרטי.

יש לאן לטייל לבד וגם אם מתפזרים בקניות אין יותר מדי הוצאות.

http://www.panoramio.com/photo/57451914

*אתם מחפשים חופשת סטאלבט יותר מאשר טיולים אינטנסיביים ןלכן אני ממליץ דווקא על מיקום "עממי" יחסית.

**באילזיום אין ישראלים זה לא מלון שמופיע בדיל-תרגיל.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

תודה רבה, אני אומנם לא ליד מחשב אבל אבדוק את המקומות שציינתם.

מוזמנים להמשיך לשתף..

פורסם

חייב חו"ל או שאתרים בארץ גם באים בחשבון? אם התשובה היא כן ואינכם מקפידים על שמירת כשרות, לכו למלון הסקוטי בטבריה.

רק כדי שתבין: אני הגעתי למצב שאשתי הטילה וטו על כל יציאה לנופש, אלא אם כן מדובר בארה"ב או לחילופין המלון הסקוטי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, כן אני מכוון לחו"ל בכל זאת כדי לראות קצת עולם, ולחוות תרבות שונה..

בא לי חוויה טובה שנינו לא נשכח..

פורסם

מקפיץ.

עוד רעיונות לחופשת ירח דבש רומנטית??

יש למישהו נסיון/טיפים עם יוון?

• תוכן חדש...