Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בהגה כח לZX וולקן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עזרה דחוף!

קניתי שבוע שעבר את מכונית חלומותי סיטרואן ZX וולקן עם מנוע MI 16V ועוד שיפורים.

עד כאן הכל בסדר עד שהתחילו בעיות עם ההגה, כשהאוטו עומד במקום ומסובבים את ההגה אפשר להרגיש שהרצועה של המשאבה מחליקה ויוצרת קיטועים.

הבחור שממנו קניתי את הרכב אומר שהבעיה אינה ברצועה והוא בעצמו החליף משאבה להגה כח יום לפני שנפגשו.

עם מישהו יכול לומר לי העם אפשר לנסוע כך ? האם זה אמור לקרות ברכב שהחליפו לו מנוע ? היכן אני מתקן את זה וכמה זה יעלה ?

פורסם

שלום.

יש שתי אפשרויות. או שהרצועה לא טובה שחוקה ,מותח דפוק.

או שסטום במשאבת הגה כוח מקולקל.

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

ואפשר להמשיך לנסוע ?

כמה יכול לעלות תיקון של כזה דבר ?

בדקתי במוסך ואמרו לי שהמשאבה רועדת כשמסובבים את ההגה במקום.

זה הגיוני שהיא תזוז ?, או שהיא פשוט לא יושבת טוב וזה גורם לבעיות המתיחה ?

פורסם

מניסיון עם קסארה:

אפשרות אחת: 1. ההגה "נתפס" בסיבוב, בעמידה במקום = משאבת הגה. אתה שומע רעש כזה "(אומנם אצלי זה דיזל, אבל יתכן שזה נשמע אותו דבר" טרררררררררררררררררררררררררררררר (שאתה מסובב את ההגה) כדאי לך לבדוק את החגורה, ואם לא מדובר במשאבה. בדוק שמן הגה, אם לא עשיתה זאת כבר.. בפעם האחרונה שזה קרה אצלי (לפני חודש) הוספתי שמן הגה, (למרות שעל פי דברי המוסך לא היה חסר) והרעש הפסיק.

אם מדובר במשאבה, דע לך שהמחיר מאוד יקר. חדשה עולה 1500 + עם עבודה..

וגם רציתי להוסיף, שאני ממליץ לתקן את התקלה בהקדם מה שלא תיהיה.

אתה עלול למצוא עצמך באופן ממש פתאומי, (כפי שקרה לי) ללא הגה כוח בסיבוב,עיקול חד, ואף כביש ישר. ויותר גרוע מיזה - אצלי נתפס ההגה במקומו באמצע סיבוב. אני מציע לך לא לזלזל בתקלה הזו.

פורסם

תודה חברה אבל בדקתי שמן ויש מספיק, הבחור שממנו קניתי את הרכב החליף משאבה יום לפני שקניתי את האוטו.

• תוכן חדש...