Jump to content

Spanky

  • הודעות

    11
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי Spanky

  1. שני המגברים הם 4 יצאות. JBL - 105 RMS*4 LANZER - 125 RMS*4
  2. הציעו לי הצעה למערכת . המחיר הוא אותו מחיר אך המגבר שונה. מה עדיף מגבר LANZER 1000 או JBL 520 ? לשניהם RMS דומה לכל ערוץ.
  3. אחרי כמעט חודש ZX שלי יצאה מהמוסך אבל הבעיה כמעט ולא נפתרה. גם אחרי שהחליפו משאבה ו 3 צינורות שמן שנשברו במהלך נסיעה, עדיין יש רעשים והרגשה כאילו הרצועה מחליקה כשמסובבים את ההגה במקום. בבקשה אני צריך עזרה. 1. איזו משאבה חשמלית צריך, של 106 או 306 ? 2. האם אפשר לפתור את הבעיה בלי משאבה חשמלית ואיפה ? 3. יש למישהו משאבה חשמלית ?
  4. לאחרונה רכשתי ZX שהושתל בה מנוע MI. הייתי מעוניין ללמוד יותר על המנוע.(היכן ניתן להשיג מידע?) מה ההבדל בין מנוע MI לכל מנועי ה 16V האחרים?
  5. שלום לכולם כבל הקלאץ בZX שלי עומד להקרע ולכן בירצוני להחליפו בהקדם האם משהו מכיר חנות זולה! שבה ניתן לרכוש את הקבל ?
  6. ברוכים הבאים למועדון ! גם לי יש את אותה בעיה. מקור הבעיה הוא ברצועה של משאבת ההגה. מכיוון שהמשאבה לא מחוזקת כמו שצריך או שהרצועה אינה מתוחה מספיק אז הרצועה מחליקה ואילו "התקתוקים" שאתם מרגישים. ישנם שני פתרונות : 1. לנסות לקבע את המשאבה יותר טוב או לקנות רצועה יותר קטנה ולמתוך אותה היטב. 2. לקנות משאבת הגה חשמלית בהתאם בגודל המתאים ולהרכיב ( רק המשאבה עולה כמעט 1000) אני עדיין מנסה לפתור את הבעיה מבלי להחליף משאבה. מקווה שעזרתי !
  7. אני מעוניין להחליף את משאבת ההגה בסיטרואן ZX שלי עקב בעייה עם ההגה והמשאבה האידראולית. האם אני יכול להסתפק במשאבה של 106 או צריך משאבה יותר גדולה? אם למשהו גם יש הצעה היכן לקנות (מפירוק כמובן) אני אשמח !
  8. תודה חברה אבל בדקתי שמן ויש מספיק, הבחור שממנו קניתי את הרכב החליף משאבה יום לפני שקניתי את האוטו.
  9. ואפשר להמשיך לנסוע ? כמה יכול לעלות תיקון של כזה דבר ? בדקתי במוסך ואמרו לי שהמשאבה רועדת כשמסובבים את ההגה במקום. זה הגיוני שהיא תזוז ?, או שהיא פשוט לא יושבת טוב וזה גורם לבעיות המתיחה ?
  10. צריך עזרה דחוף! קניתי שבוע שעבר את מכונית חלומותי סיטרואן ZX וולקן עם מנוע MI 16V ועוד שיפורים. עד כאן הכל בסדר עד שהתחילו בעיות עם ההגה, כשהאוטו עומד במקום ומסובבים את ההגה אפשר להרגיש שהרצועה של המשאבה מחליקה ויוצרת קיטועים. הבחור שממנו קניתי את הרכב אומר שהבעיה אינה ברצועה והוא בעצמו החליף משאבה להגה כח יום לפני שנפגשו. עם מישהו יכול לומר לי העם אפשר לנסוע כך ? האם זה אמור לקרות ברכב שהחליפו לו מנוע ? היכן אני מתקן את זה וכמה זה יעלה ?
×
×
  • תוכן חדש...