Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW E30

ליאור אספנות
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך שתי אופציות:

1. להחליף למנוע M40 בעל אותו נפח שמגיע עם הזרקה במקור. אם אני זוכר נכון, תצטרך להביא גם גיר אחר.

2. לחפש מנוע M10 מוזרק ולהעביר את כלל המכלולים למנוע שלך, מה שדיי בעייתי למצוא.

אני מכיר מישהו שאם אני זוכר נכון, יש לו מנוע M10 מוזרק בצד.

אדבר איתו ואעדכן אותך,

אופיר.

Girls Like It When I Hit It Sideways

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה אופיר, מעריך את זה.

האמת , חברים, נראה לי שאשאר עם הקרבורטור, נכון שזה איטי יותר מהזרקה, נכון שזה צמא יותר מהזרקה, ישן יותר וכו' וכו' ,

אבל הרכב מקורי יד 01 יצא קרבורטור מהחברה אז יישאר קרבורטור מהחברה, אחסוך גם את כל הסרבול, עושה רושם שזה פרוייקט לא פשוט וזול.

יש לי את האפשרות לשים גנטים 15' אך אני אשאר עם המקוריים למרות שהם לא הכי יפים שיש.

תמונות...

IMG_4175.JPG

IMG_4276.jpg

IMG_4332.jpg

PEUGEOT 205 GTI 1.9

RENAULT CLIO RSI 1.8

BMW E-30 88

CHEVROLET AVEO BIG רכב חברה ליום יום

פורסם
יש לי את האפשרות לשים גנטים 15' אך אני אשאר עם המקוריים למרות שהם לא הכי יפים שיש

בספק אם אלו הג'אנטים המקוריים שאיתם יצא מהחברה.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

למה אתה בספק לגבי הגנטים?

אני כמעט בטוח שאלה הגנטים המקוריים, זה מקורי של במוו, בשנים האלה זה הצורה שיצאה .

תראה את התמונה של הרכב מהצד.. אפשר לראות את הגאנט יותר בבירור.

IMG_4274.jpg

IMG_4280.jpg

IMG_4314.JPG

IMG_4334.jpg

PEUGEOT 205 GTI 1.9

RENAULT CLIO RSI 1.8

BMW E-30 88

פורסם

הג'נטים לא מקוריים. נקודה. אין הרבה סוגים של מקוריים לרכב הזה וזה לא אחד מהם.

http://wp1016621.wp027.webpack.hosteurope.de/fotost/f01404/f01404.htm

כאן תוכל לראות את כל המקוריים.

לשלי לא מצאתי בארץ מקוריים במצב טוב, לכן הבאתי מגרמניה.

יש כיסויים לא מקוריים על המושבים שלך.

הקרבורטור המקורי הוא פירבורג אלקטרוני, ואין לזה שום קשר להזרקה חד נקודתית. לפי התמונה שלך אני כבר לא בטוח שזה הקרבורטור המקורי. גם קופסת הפיוזים במקום לא רגיל. אם הנפח הוא 1600 אז זה הדגם 316s המיוחד למדינות נחשלות, עם 75 כ"ס. המנוע ב518 של אלימלך הוא 1800 עם 90 כ"ס. בדגם של המנוע הזה עם הזרקה (מה שיש לי) ההזרקה רב נקודתית מסוג Bosch LE-Jetronic, וההספק הוא 105 כ"ס.

לפחות אני רואה שיש לך הגה כח - את שלי הוספתי בהמשך.

תתחדש.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הכיסויים זה ריפוד פשוט ששמתי, מתחת יש ריפודים מקוריים שמורים היטב.

בקשר לגנטים, אז איך זה הגיוני? אני הייתי בטוח שזה מקורי, הבעלים לשעבר שהוא במקרה השכן שלי, חבר משפחה, אמר שיש לו תמונות בשנים שעברו שנת 88 עם הרכב וזה אותם גנטים הוא לא החליף מעולם..

תוכל להסביר לי בבקשה ?

PEUGEOT 205 GTI 1.9

RENAULT CLIO RSI 1.8

BMW E-30 88

פורסם

הג'נט לא מקורי, יש לי זוג כאלה שמשמשים לאימונים והם איטלקים או משהו כזה.

שים לב שאומנם יש דמיון בין מה שיש על הרכב שלך לבין הגנט הזה, אבל הם שונים

kanaldeckel.jpg

שים לב שבגנט שלך יש "טבעת" סביב מרכז הגלגל בעוד שמקורי אין.

האיתותים הקדמיים השקופים גם כן לא מקוריים

נראה כאילו יש הבדל בפנסים בין התמונות, החלפת פנסים בין לבין או שמדובר בהבדל באיכות וזווית הצילום?

בתמונה מהודעה 52 פנס אור גבוהה צד נהג נראה כשייך בכלל לדגם ישן יותר של פנסים (והאמת בכלל נראה לי שמדובר בפנס אור דרך שהורכב במקום פנס אור גבוהה)

לרכב יש 4 חלונות חשמל? אם כן, בדוק האם אתה יכול להוריד את הקדמיים כאשר אחת הדלתות הקדמיות פתוחה ואין מפתח בסוויץ (פיצר נוחות שהיה קיים בE30).

חוץ מזה נראה שהרכב במצב יפה ולא זקוק להרבה השקעה.

הכל שאלה מה אתה רוצה לעשות איתו (אספנות,יוםיום,דריפטים)

תתחדש :-P

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

היי,

טוב עכשיו רואים את השוני בגנטים באמת.. לפני זה לא התעמקתי כל כך,

יש לך מושג איך משיגים גאנט מקורי?

הרכב לא לדריפטים ולא ליום יום, קודם כל זה אוטומט ככה שלדריפט זה עייף מידי, קניתי את הרכב כי תמיד רציתי אחד כזה והיתה לי הזדמנות לקנות את הרכב במחיר טוב, הרכב ישמש לאספנות, אני רוצה להתחיל למצא את כל החלקים המקוריים שצריך לרכב.

בקשר לחלונות יש 4 חלונות חשמל, גם בדלתות האחוריות יש כפתורים לדלתות, אבדוק מחר את הפיצ'ר הזה בקשר לחלונות בלי סוויץ.

תודה.

IMG_4277.jpg

PEUGEOT 205 GTI 1.9

RENAULT CLIO RSI 1.8

BMW E-30 88

פורסם

יש לי חבר שהייתה לו E30 ואני זוכר שהיו 2 סטים של גנטים מקוריים, אני אשאל אותו אם נשאר לו איזה סט.

דבר ראשון תכיר 2 אתרים שהולכים להיות החברים הכי טובים שלך

http://www.realoem.com/bmw/ אתר שמכיל בתוכו מספרי מק"ט של כל חלק של ב.מ.וו. ניתן גם להכניס את מספר השילדה ולראות תאריך ייצור יצור מדוייק של הרכב וגם חלקים שמיועדים ספציפית לרכב.

http://www.pelicanparts.com אתר שנותן לחפש לפי מספרי מק"ט מקוריים ולא רק שמחזיק סטוק נחמד של חלפים (גם מקוריים וגם OEM) אלא גם יכול להזמין חלפים ישירות מב.מ.וו עצמם במידה וחסר החלק. מחירים די הוגנים,אבל משלוח קצת יקר.

ולגבי דריפט, מנסיון, אפילו באוטומט היא מסוגלת להוציא ישבן :wink:

בהצלחה

פורסם

מה שכן, אני מחפש בקליות אחרות לרכב, שלי ממש שמורות אבל אני אוהב את הבקליות האלה יותר, אם יש מישהו שיהיה מעוניין להחליף אני אעשה זאת בשמחה.

00662.jpg

IMG_4274.jpg

PEUGEOT 205 GTI 1.9

RENAULT CLIO RSI 1.8

BMW E-30 88

פורסם

ליאור נראה לי צריך להעביר אותך סדנה זריזה לE30 :wink:

הפנסים הימניים שהעלת הם מדור של E30 לפני המתיחת פנים (83-87) והם לא מתאימים בשום צורה לדגם שלך שהוא אחרי מתיחת הפנים, אלא אם כן בא לך להתחיל לנסר את האחורה של הרכב ולחבר אחורה של רכב אחר.

שים לב גם לפגושים השונים (פלסטיק אצלך ופח בישנים), פנסים קדמיים שונים (אחרי מתיחת הפנים נכנסו פנסי ה"סמיילי" שיש על הרכב שלך) ועוד שינויים כאלה ואחרים.

• תוכן חדש...